Hotel Terme Park Imperial

8,0 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Park Imperial este acordul perfect între calitate și preț convenient. Servicii asemănătoare hotelurilor de 4 stele, acest hotel de trei stele dispune de un modern și elegant centru termal, care permite să efectuați cicluri de nămol/balneo terapie sau inhalații , oferă clienților un percurs wellnes foarte plăcut care va face din sejur unul relaxant și regenerant. Sunt prezente două pișcine, una în aer liber și una acoperită. Bazinul în aer liber a fost unul dintre primele construite în comuna Forio și încă azi se clasifică printre cele mai mari,circundat de o grădină cu palmieri , pini maritimi și flori care crează atmosfere delicate în care să vă bucurați de propriul relax.Hotelul dispune de trei tipuri de camere, Vedere Internă, Vedere Grădină și Vedere Mare. Primele sunt spațioase și mobilate în stilul nou mediteranean care se îmbină perfect cu natura splendidă și sunt dotate de toate conforturile. Camerele cu vedere la grădină , prevăzute de tot conforul, se bucură de confortul și frumusețea unui balcon sau terase care se înfățișează către grădină. Camerele cu vedere la mare au, în schimb, un balcon splendid de unde se simte briza mării de la Citara, și permit vederea coloratelor apuse de soare  direct din camera proprie.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprins de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi, bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de peronaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plajele de la Forio (la orari prestabilite).
Tv sat, phon și telefon in cameră.
Aer condiționat de la 16 iunie la 14 septembrie.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilității.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții de călărie(cu plată).

Restaurant
Bucatele pregătite de echipa noastră sunt alese în așa fel încât să satisfacă diferite cerințe, fie ale celor care apreciază bucătăria tradițională mediteraneană, fie a celor care preferă varietetea bucătăriei internaționale. Toate bunătățile se prepară cu grijă și atenție la sezon, folosind astfel ingredinete mereu proaspete, cu preferință la produsele locale.

Oferta cuprinde
Folosirea pișcinelor termale acoperite și în aer liber.
Folosirea solarium dotat cu șezlonguri și umbrele. 
1 Percurs Wellness Vitality cu Saună, Baie turcească, Duș cromatic și velat ,Sală relax cu cromoterapie.
Navetă dus/întors  la plaja de la Citara la orari prestabilite.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplemente 
Pensiune completă euro 10,00 de persoană pe zi.
Copii de la 0 la 2 ani euro 10,00 la zi mese incluse.
Animale domestice euro 5,00 pe zi.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat de la   2 la 5 ani -50%. 
Al treilea și al patrulea pat  adulți -20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!