Hotel Terme Royal Palm

8,3 8 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Royal Palm este locul ideal pentru turiștii care vor să se bucure de beneficiile apelor termale ale Ischiei, în eficientul centru termal, permite să beneficiați de nămoluri termale sau inhalații, dar în același timp, nu renunțați să aveți beneficii de la mare și vreți să petreceți zilele pe plajă fără să vă deplasați prea mult. Structura are tot farmecul unei vile mediteraneene, înconjurată de palmieri și de măslini într-un parc imens, se înfățișează către coastă, suspendată în mod elegant între albastrul mării și al cerului. Hotelul Terme Royal Palm este aproape de centrul vechi al Forio, sănătoasa plimbare dealungul mării vă va însoți chiar în inima orășelului, unde veți găsi bijuterii arhitectonice datate din perioada renașterii, biserici monumentale, și viața frenetică a unuia dintre cele mai vechi orașe ale insulei. Hotelul dispune de trei tipuri de camere: Vedere la Grădină, Vedere Mare și Junior Suite Vedere Mare. Primele dispun de balcon care iese spre grădină, mobilate cu gust, dispun de tot confortul. Camerele cu vedere la mare dispun de balcon care dă către coastă și de unde se pot admira apusurile de pe plajele Citara și Cava insulei. Cele Junior Suite sunt mobilate toate în stil diferit pentru a crea o atmosferă intimă și elegantă a unei mari vile către mare se îndreaptă toate către Baia de la Cava insulei.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprins de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto, faimoasă pentru prezența căzilor naturale, care s-au format direct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată, permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi, bogat în străduțe, biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci, pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 13.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 07:30 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 19:00 la ora 20:00.
Animalele sunt admise, se plătește un supliment.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plajele de la Forio (la orari prestabilite).
Tv sat, phon și telefon in cameră.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilității.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Zona Wellness cu saună, baie turcească, duș emoțional, cascadă de ghiață și sală relax.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Seif în cameră.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant 
Ce poate fi mai plăcut decât să gustați mâncăruri delicioase ”condimentate” de vederea unui peisaj încântător?Ambele săli mari ale restaurantului “Cava dell’Isola” și “Citara cu vederea Punta Imperatore”, cu un ambient proaspăt și genuin, sunt un adevărat deliciu pentru vederea spectaculară și pentru bucătăria rafinată pe care o oferă. Bucătarii noștri sunt capabili să satisfacă toate gusturile, de la cele mai simple ale bucătăriei tradițională mediteraneană la cele mai complexe ale bucătăriei internaționale. 

 

Oferta cuprinde
Folosirea pișcinelor esterne termale și a celor acoperite.
Folosirea solarium cu șezlonguri și umbrele.
Navetă către plaja de la Citara la ore stabilite.
Un parcurs wellness "Vitality" cu saună, baie turcească, duș cromatic, duș dulce, sală relax cu cromoterapie.
Nămoluri/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Mic dejun în cameră euro 3,00 pe zi.
Cameră cu balcon euro 5,00 de persoană pe zi.
Animale domestice euro 50,00 pe săptămână.
Pătuț euro 10,00 pe zi.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani 10,00 euro pe zi.
Al treilea și al patrulea pat de la 2 la 5 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!