Hotel Terme San Nicola

8,2 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Cufundat într-o magnifică vegetație meditereaneană pe o colină care domină istmul (partea prelungită în mare) de la Sant Angelo, hotelul San Nicola este înconjurat de o grădină bogată în plante de orice specie. Este ideal pentru cine caută o vacanță de relax, in liniște, cu beneficii termale și naturale, care, dominează peisajul înconjurător. În plus, hotelul se gîsește la câteva minute de plaja de la Citara sau de Baia de la Sorgeto, de unde puteți să vă bucurați de mare, dar și de Sant Angelo: un spendid sătuc unde puteți să vă plimbați printre magazinele tipice sau să petreceți o seară de neuitat. Hotelul Terme San Nicola dispune de 65 camere, împărțite în categorii precum: singure, duble, triple și cvadruple, toate mobilate cu gust și cu culori mediteranee, care, împreună cu lumina ambientelor, contribuie la relaxarea oaspeților. Aproape toate camerele dispun de grădină, terasă sau balcon.

Localitatea
Panza este un cartier al orașului Forio d'Ischia, unul dintre comunele cele mai vaste la nivel teritorial din întreaga insulă, se extrinde în zona de Nord-Vest a Ischiei. Un teritoriu care din ani 70 pînă azi a avut o dezvoltare turistică și economică importantă, un factor care în mod inevitabil a modificat și vechia arhitectură agricolă locală, dintotdeauna sursă de susținere din zonă. Trebuie să adăugăm că acest teritoriu ,spre diferența altora, a reușit să păstreze multe din frumusețile naturale, și mulțumită voluntarilor, din 2011 în 2012, au fost recreate 3 sentiere , în care o natură sălbatică și neatinsă cu panorame de neuitat exaltă o zonă printre cele mai puțin cunoscute dar printre cele mai frumoase în absolut în întreaga regiune Campania. 

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundaluri pe care și cei mici le pot folosi, vă permite să folosiți și zona liberă și unul dintre multele țărmuri rezervate, cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia,  cea mai extinsă și preferata familiilor și a copiilor datirită prezenței serviciilor de animație, distracție (cu plată), are un fundal deloc profund. Nisipul alb și fin , dar și fundalul ideal, dupa stînci, pentru iubitorii de snorkeling, fac din plaja Chiaia plaja ideală pentru exigențele celo mari și mici. 

Plaja de la  Cava dell'isola, aleasă în special de tinerii care practică volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută o distracție , apă cristalină și un divertisment sănatos, cu panorame sălbatice. 

Grădinile Termale Poseidon,cele mai frumoase și amplii de la Ischia cu 20 pișcine, 500mt de litoral și 8000 m2 de plajă, un centru binestare și 6 hectare de teren terasat.

Plaja de la Cava de pe insulă, preferată de tineri care preferă meciurile de volley beach și fotbal, ideală petru cei care cauta o distracție sănătoasă , apă cristalină și panorame sălbatice.

Pădurea din Zaro, un magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu localitatea Forio, se caracterizează prin priveliștea încântătoare spre plaja San Francesco, este și o zonă de cult ce o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea și shopping prin centrul orașului este la câțiva pași de centru , unde puteți admira faimosul Green Flash din piața bisericii salveții, Chiesa del Soccorso, visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso , Biserica Salvării, se ridică din mare și împreună cu Torrione este un simbol al orășelului Forio și este unul dintre capodoperele arhitectonice ale insulei.

Grădina botanica Ravino și Grădina Botanică La Mortella, adevărate gradini paradisiace sunt dedicate iubitorilor de natură și persoanelor care vor să cunoască plante rare și subtropicale și mediteranee. La Mortella în 2004 a fost aleasă ca cea mai frumoasă grădină botanică a Italiei.

Mergând pe sentiere: Sentierul de la Bocca di Tifeo, cel din Monte Panza și, în special, stupenda baie de la Pelara de văzut pentru iubitorii de trekking și de excursii, vă sugerăm călduros să parcurgeți și cele de la Baia di Sorgeto, sau Scannella dar și Faro di punta Imperatore.

Sant'Angelo,caracteristic și antic sătuc de pescari care azi atrage turismul de lux din toate parțile lumii. Se poate fare o plimbare pe străduțe, descuperire magazine care îl caracterizează și ajungeți în final în piața centrală adiacentă portului mic și antic, unde se concentrau taverne și restaurante de unde poteți admira istmul magnicic care se prelungește stre insulă.

Servicii oferite oaspeților Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până în ora 10.00.
Micul dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Accesul liber la pișcina descoperită și la cea internă (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei și solarium la dipoziția oaspeților.
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și până la epuizare.
Sunt admise animale (nu în zonele de acces comun).
Stația de autobuz comunal este în fața hotelului.
Tv sat, phon și telefon în cameră.
Reception 24h.
Serviciu seif, fax, posta, mail.
Tv sat, phon și telefon în cameră.
Wi-Fi în zonele comune.
Serviciu de portinierie.
Sală de lectură.

Servicii cu plată
Seif în cameră.
Serviciu de baby-sitter.
Serviciu de spălătorie.

Activități 
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Sala restaurantului oferă un ambient rafinat dar în același timp informal, care invită oaspeții să se simtă ca acasă. Politețea, experiența și profesionalitatea contradisting personalul gata să satisfacă orice exigență. În fiecare zi Hotelul Terme San Nicola oferă o bogată cină cu produse tipice pentru a mulțumi gusturile cele mai exigente. 

Oferta cuprinde 
Utilizarea piscinei termale în aer liber.
Folosirea piscinei termală interioară.
Folosirea hidromasajelor termale.
Cascada cervicală.
Sauna cu aburi termiali.
Utilizarea  solarium cu umbrele și șezlonguri.
Nămoluri și băi termale sau aerosoli și inhalații termale (plata unui tichet).

Un cadou la alegere dintre cele propuse în lista de prenotare
Turul insulei Ischia in barcă.
Turul insulei Capri în barcă.
Turul insulei Procida în barcă.
Excursie la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu de taxi cu transfer de la Port/Hotel.
Intrarea la parcul acvatic Castiglione cu 15 pișcine și ieșire la mare.
Tur Napoli ieri și azi cu o vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Turul insulei Ischia în autobuz GT cu ghid și degustare de preoduse tipice.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșisul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Masă extra 15,00 euro de persoană, băuturi excluse.

Reduceri:
Al treilea și al patrulea pat au o reducere de -20%.
Plan Familie 4 persoane =plătesc 3.

Notă
Reduceri și suplimente se pot modifica și sunt vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!