Hotel Terme Villa Teresa

8,0 5 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Villa Teresa

este o structură de 3 stele superior, situată în comuna Forio d'Ischia, la mică distanță de plajele pricipale de la Citara și Cava. O poziție panoramică de unde se pot admira apusuri de soare speciale care caracterizează și zona. Apropiatul  Sant'Angelo, centru de distracții serale de elită al insulei, și bulevardul principal de la Forio vor îndulci serile oaspeților de la hotel Villa Teresa, care se pot bucura de plimbări lungi și pot să admire frumusețile naturale și istorice de care sunt pline străduțele. Un eficient și modern centru termal va face în așa fel încât oaspeții să se bucure de un sejur în total relax și lipsit de griji, oferind tratamente față și corp, masaje și pachete chiar și personalizate la cerere. Se pot efectua cicluri de nămol termal, sau inhalații termale, sub supraveghierea personalului calificat. Hotelul pune la dispoziția propriilor clienți două pișcine termale, una în aer liber și una internă, și sorarii bine dotate.

Parco Villa Teresa: camere

 

Camerele acestui hotel sunt dotate de orice confort,unele situate în clădirea principală, altele în clădirea adiacentă a aceluiaș complex, dispun de balcon cu vedere la mare sau către munte, altele dau direct către pișcină.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo. Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plaja de la Citara (la orari prestabilite).
Tv sat, uscător de păr, telefon in cameră,seif.
Parcare nesupraveghiată și în baza locurilor diponibile.
Masă de biliard.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Accesul la centrul SPA cu saună, baie turcească, duș vela și zona relax
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Lecții de călărit(cu plată).

Restaurant
Piesa de rezistență a restaurantului Hotelului Terme Villa Teresa este simplitatea. O echipă cu o înaltă calificare, condusă de bucătarul chef Raffaele, muncește pentru a pune pe masă intensele arome mediteraneene combinând produsele proaspete și la km 0 provenind din grădina apropiată, cu o pregătire simplă pentru a nu altera substanțele nutritive și gustul materiilor prime, dând viață unei bucătării simple, gustoase, rafinate și sănătoase. În fiecare zi se prepară un bufet bogat de verdețuri și de salate și este la dispoziția oaspeților un larg meniu de unde se pot alege dintre 2 feluri principale și Două feluri doi. 

Oferta cuprinde
Folosirea pișcinelor termale în aer liber și acoperită. 
Folosirea  solarium dotate de șezlonguri și umbrele.
Folosirea navetei către plaja de la Citara la orari stabilite.
Folosirea sălii de sport bine amenajată.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, se pot concorda separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 10,00 la zi.

Reduceri
Copii de la  0 la 2 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat de la 2 la 6 ani -35%.
Al treilea și al patrulea pat de la 7 la 13 anni -25%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -15%.

Notă
Reduceri și suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!