Hotel Terme Zi Carmela Ischia

8,0 6 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotel Terme Zi Carmela este un compromis ideal între mare și țărm. O structură de trei stele, situată în comuna Forio d'Ischia, la câțiva pași de frumoasa faleză care leagă portul de plaja de la Chiaia. În mai puțin de un minut de mers pe jos ajungeți la strada principală a orașului , unde vă veți simți imediat invitați să petreceți dupăamiezi sau seri plăcute, profitând de shopping sau de degustarea și achiziția unor produse tipice sau a cadourilor pentru cei dragi. Camerele hotelului se înfățișează unele către port, altele către muntele Epomeo.În afara intrării pricipale, de la port, o stăduță privată conduce   la centrul istoric , care merită descoperit pe jos, străduță după străduță. Terasa panoramică vă permite să savurați  într-o  atmosferă totală de confidențialitate și rezervateță ce este mai bun , concluzînd apoi seara la "Lucignolo",localul de mai jos. Relaxul și bunăstarea nu sunt termeni care lipsesc oaspeților de la hotelul Zi Carmela, care se pot bucura de apele termale datorită eficientului și bine dotatului centru Spa, care oferă pachete de tratamente estetice, chiar și personalizate, masaje, programe de detoxifiere și cicluri de nămoluri, ideale pentru a cura reumatismul și problemele articulațiilor.  

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprins de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încîntătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto, faimoasă pentru prezența căzilor naturale, care s-au format direct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată, permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de peronaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permită să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pantru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso, (biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate gradini eden pentru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 7:30 la ora 9:30.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 23:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, phon și telefon in cameră,seif, ceas deșteptător și aer condiționat.
Minibar în camerele Superior și Deluxe.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Închiriere auto și scooter.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Internet point. 

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Restaurantul rezervat clienților hotelului se deschide într-un salon imens, unde ferestre mari dau către strada pricipală și către portul din Forio. Culorile sunt calde și sala este primitoare, perfectă pentru mic dejun în liniște și pentru a gusta în tihnă delicatesele pregătite de bucătarul chef. La micul dejun  un bufet mare întâmpină oaspeții pentru un bogat mic dejun continental, îmbogățit de prăjituri și torturi proaspete, pregătite pe loc. La prânz și cină, ingrediente proaspete și alese cu grijă dau viață unui triunf de mâncăruri tipice ale tradiției mediteranee, care se îmbină perfect cu bunătățile bucătăriei internaționale. Oaspeții care au ales semi peniunea pot alege masa de prânz sau cina, avizând dimineața până în ora 10.30, sau avizând șeful de sală la micul dejun.

Oferta cuprinde 
Folosirea pișcinelor termale acoperite și descoperite.
Folosirea de solariu bine dotat cu șezlonguri și umbrele.
Folosirea băii turcești și a săli de sport bine dotată. 
Seri tipice cu  divertisment și muzică live.
Nămol și băi termale sau aerosoli/ inhalații termale (plata unui tiket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, eventual se poate concorda separat.
Bacșisul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pensiune completă euro 15,00 de persoană pe zi.
Camera cu balcon euro 5,00 de persoană pe zi. 
Paște și 15 august  euro 20,00.
Pătuț euro 15,00 pe zi.

Reduceri 
Al treilea și al patrulea pat de la 2 la 12 ani cu reducere de  50%.
Al treilea și al patrulea pat  adulți cu o reducere de  20%.
Plan Familiar: doi adulți și doi copii sunt echivalenți la trei bilete.

Notă
Reducerile sau suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!