Hotel Villa Franca

8,1 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Villa Franca, la Forio d'Ischia, este un 3 stele cu o administrație familiară care se dezvoltă pe trei etaje, are 25 de camere cu încălzire, aer condiționat centralizat, Tv Lcd sat, seif, minibar, telefon, WIFI free și uscător de păr, aproape toate dotate de terasă. Tonurile de culori asortate ale structurii dau viață unei atmosfere calde, toate în numele adevăratului relax. Hotelul are o clădire centrală și câteva clădiri mai mici adiacente: primei aparțin camerele Superior, restructurate de curând, iar în celelalte sunt Economy și Classic. Hotelul Villa Franca este înconjurat de o grădină largă în care oaspeții se pot relaxa savurând un cocktail, făcând o plimbare printre pișcine sau citind o carte într-un colț ascuns și rezervat. Grădina găzduiește o minunată pișcină în aer liber și una acoperită, cu apă caldă, ambele perfect amenajate și dotate de hidromasaj. Pentru iubitorii și doritorii de scufundări se pot efectua minunate excursii datorită colaborării cu ”Centrele specializate în scufundări”. Villa Franca permite oaspeților să efectueze cure și tratamente termale într-un centru termal convenționat în apropiere cu naveta gratuită și se poate beneficia de măestria unui masajator care, direct în repartul masaje al hotelului, va sfătui oaspeților masajul potrivit lor.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de natură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Parcare nesupraveghiată.
Tv sat, uscător de păr și telefon în cameră.
Sală comună / zona TV.
Fax/xerox.
Serviciu în cameră.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu de baby sitter.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurantul
Floarea la ureche a hotelului Villa Franca este restaurantul, care subliniază și pune în evidență tipicele arome ale bucătăriei mediteraneene, punând o atenție majoră în alegerea meniului, cu produse proaspete de zi, în măsura de a mulțumi și pe cei mai exigenți. Ziua începe cu un mic dejun bufet; urmează apoi prânzul și cina pe bază de pește, spaghete cu scoici sau ”linguine la stâncă”, și bunătăți pe bază de carne, super delicatul iepure ischitan, cel mai cunoscut și căutat fel al insulei. La cerere este posibil să aveți și alte feluri tipice ischitane și specialități locale.

Oferta include
Pișcine termale acoperite și în aer liber.
Solarium amenajat pe marginea pișcinei.
Parcare auto nesupraveghiată.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale  (plata unui ticket). 

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Minibar euro 6,00 la zi.
Pătuț euro 10,00 la zi.
Masă extra euro 15,00 de persoană.
Aer Condiționat euro 3,00 de persoana pe zi.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.
Al treilea și al patrulea pat copii -30%.
Plan Familie 2 adulți și 2 copii plătesc 3 bilete întregi.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!