Park Hotel Terme Mediterraneo

8,3 8 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Întregul complex al Parcului Hotel Mediterraneo Terme este cufundat într-o grădină încîntată unde estresul se îndepărtează și lasă locul relaxării. Douăzecii de mii de metri pătrați de natură pură și un important parc termal format din două bazine externe cu temperaturi variabile de 36/40 grade și o pișcină termală acoperită cu o temperatură de 40 grade,  plante tropicale și subtropicale se alternează plantelor din zona deșertului și celor tipice zonei mediteraneene. Tot complexul este înconjurat de culorile și de parfumul citricelor și al viilor. Un loc delicat unde să mergeți pe cărări rupte dintr-un colț de rai. Pini, viță de vie și pomi fructiferi aparținând rădăcinilor cele mai îndepărtate ale insulei Ischia dar și plante care vin din alte colțuri ale lumii : totul contribuie unui relax și unei binestări care nu cunosc limite. A face din sejur unul și mai confortabil este apropierea splendidei mări de la Baia de la Citara. Plaja , distantă mai puțin de un kilometru, se poate ajunge în zece minute parcurgând strada care separă hotelul sau cu naveta gratuită pusă la dispoziție oaspeților. Hotelul Mediterraneo dispune de trei tipologii de camere: Standard, Superior și Depandance. Camerele Standard sunt ambiente simple și spazioase, cu un mobiler bun, care dă o senzație plăcută de liniște; sunt situate în interiorul luxuriantului parc și au o luminoasă vedre către grădină. Camerele Superior sunt luminioase , mobilate cu gust și dotate de tot confortul pentru a garanta un sejur plăcut, au fost remodernate în ultimii ani, sunt comode și spazioase. Toate ambilentele se înfățișează către grădina paradisiacă , ce se umple dimineața de parfumuri intense mediteraneene și de un soare care binedispune de la primele ore. Camerele Depandance oferă o atmosferă intimă și plăcută pentru cei care vor adevărata liniște.  Camerele Dependance ale Park Hotel Terme Mediterraneo, Villa Ignazio și  sugestivul Chalet degli Agrumeti (al citricelor) sunt mici oaze de pace. Sunt prezente apoi două apartamente private, ușor de ajuns prin cărările interne: unul este la circa 150 și celălalt la 400 metri de structurile principale.

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori, Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo.Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată, permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000 de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco, este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate gradini eden pentru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă gradină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 13.00 - Check out până la ora 11.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la parcul cu pișcine (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Centru Spa La Nymphaea.
Tv sat,  telefon în cameră, minibar.
Uscător de păr, aer condiționat, seif.
Conexiune WI-FI în hall.
Serate cu muzică live.
Serată de gală.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Degustări alimentare și vinuri (cu plată).
Călărit (cu plată).

Restaurant 
În Hotelul Park Terme Mediterraneo aromele sunt protagoniste, fără a renunșa la plăcerea unei mâncăruri bune. De la larga sală a restaurantului complet climatizată unde puteși începe ziua cu un mic dejun bogat (tip bufet) și o puteși continua cu masa de prânz și cina. Este de altfel organizată, o dată pe săptamână, o cină de gală distractivă, cu muzică live. Chiar și când vă relaxați în pișcină mâncarea este importantă: un snack bar în grădină (cu sală Tv) stă la dispoziția celor cere vor să guste ceva între o baie și un pic de soare. Bunătățile care ajung pe masă provin din grădina biologică a Park Hotel Terme Mediterraneo. Produsele la kilometrul zero, gen fructe și verdețuri, sunt inima felurilor pregătite după tradiția culinară a Ischiei. O bucătărie care unește gustul, creativitatea și aromele locale și urmărește sezonurile pentru culturile produse. Sunt maximul pe care natura Ischiei poate oferi. Vechile arome ale pământului ischitan se împletesc cu bunătățile oferite de marea insulei pentru a da adevărată plăcere gustului. Feluri simple și gustoase, care parcurg tradiția locală, dar care le reinterpretează in diferite nuanțe. Insula Ischia are o bogată tradiție culinară și vinicolă. Marea și terenul dau emoții unice și intense: o excursie în numele descoperirii aromelor și a parfumurilor Ischiei vă este sfătuită. De ierburile aromatice prezente în această zonă mediteraneană la specialitățile locare cum ar fi ”iepurele în stil ischitan” sau ciorba de pește , Ischia este un teritorio culinar cu totul de descoperit. Vinurile au și ele un rol principal pe mesele insulei. Ischia este bogată în plantații de viță de vie, destul de des sălbatice (mai natural de atât e greu de găsit, nu se folosește sulf sau altceva pentru stropit, atât la vii cât și la pomii fructiferi). Gustul strugurilor ischitane se amestecă cu aromele și parfumurile mediteraneene dând astfel un gust unic și apreciat în toată lumea. Biancolella, Forastera și tipicul Per E’ Palumm: solul vulcanic al Ischiei favorizează creșterea unor varietăți particulare care pot fi cunoscute printr-o vizită ghidată în cramele răspândite pe insulă.

Oferta cuprinde
Pișcină ipertermală caldă acoperită. 
Pișcină ipertermale descoperită.
Pișcină termală în aer liber. 
Pișcină temperată în aer liber cu hidromasaj. 
Solarium cu șezlonguri și umbrele.
Serviciu Navetă către plaja de la Forio (01/06 - 30/09)
Nămol și băi termale sau aerosoli/inhalații termale(plata unui tiket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.

Reduceri
Semi pensiune euro 10,00 de persoană pe zi.
Copii de la 0 la 2 ani,gratis. 
Copii de la 3 la 12 ani reducere de 40%.
Al treilea pat adult reducere de 20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!