Sorriso Thermae Resort & spa

8,6 8 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Sorriso Thermae Resort & Spa este  circundat de grădini și  situat pe o  colină deasupra  Băii de la Citara și către Grădinile Poseidon, oferă un centru Spa și fitness și are 5 bazine termale cu jeturi de hidromasaj deschise 24 ore din 24. Toate camerele prezintă spațioase și rafinate interne climatizate, un minibar, un TV satellitare și o baie privată, unele dintre ele sunt dotate cu balcon sau terasă care dă spre mare. La dispoziția dumneavoastră 4 internet point cu conexiune WIFI gratuită. Acest modern resort de 4 stele include o clădire principală și trei adiacente, dependance. Structura găzduiește 3 restaurante, printre care faimosul Oasis cu vedere panoramică către coasta Ischiei.Pe lângă centrul Elisir Thermae Beauty & SPA, veți mai găsi o saună, diferite tratamente de frumusețe și o pișcină mică cu apă dulce perfectă pentru copii dumneavoastră. Puteți de altfel să vă bucurați de divertismentul seral și de pișcinele termale care variază de la  34° la 38°. Hotelul  dispune de diferite tipuri de camere: Economy (poziționate în clădirea Agave la 250 metri de cel principal), Standard (poziționate în Villa Titina - Giusy la 150 metri de cel principal),  Classic, Comfort și Suite Exclusive (în clădirea principală).

Localitatea
Forio d'Ischia este a doua comună a insulei ca populație și ca importanță. Acesta este cuprinsă de doi promontori , Punta Caruso și Punta Imperatore, dispune de plajele cele mai frumoase ale Ischiei, într-o șcenografie încântătoare creată de coaste, dar și de vițele de vie care se extind la poalele muntelui Epomeo. Forio are o extindere de 13 km2 care cu coastele și țărmurile sale permite balnearea nu doar pe plaje dar și pe locurile plăcute și unice cum ar fi coasta Zaro, baia de la Sorgeto,faimoasă pentru prezența căzilor naturale,care s au format dierct în mare, și care în care apa iese la o temperatură destul de ridicată ,permițând balnearea și în lunile de iarnă. Este comuna insulei care păstrează cel mai bine propriul centru vechi , bogat în străduțe , biserici, turnuri de control, fac să fie centrul cultural al insulei, în ani '50 a fost ținta aleasă de personaje celebre
din lumea spectacolului, cum ar fi Luchino Visconti, Pierpaolo Pasolini, sir William Walton, Eduardo De Filippo, artiști și oameni de cultură ca Elsa Morante, Alberto Moravia, Auden, Pablo Neruda și multi altii.

De văzut și cunoscut
Plaja de la Citara, caracterizată de nisip fin și fundal potrivit și celor mici, permite să folosiți fie zona liberă fie una din multele zone amenajate cu șezlonguri.

Plaja de la Chiaia, cea mai mare și preferata famililor și a celor mici datorită prezenței de jocuri amenajate(cu plată) și pentru fundalul deloc profund.Nisipul alb și fin și fundalul ideal, după stânci , pentru iubitorii de snorkessing, fac din Chiaia plaja ideală pentru exigențele celor mari și mici.

Plaja de la Cava dell'isola, în mod special preferată de tineri care se distrează cu volley beach și fotbal, ideală pentru cei care caută un divertisment sănătos, ape cristaline și panorame sălbatice.

Grădina Termală Poseidon, cea mai frumoasă și amplă de pe Ischia cu 20 pișcine, 500m de litoral, 8000
de m2 de plajă, un centru Spa, și 6 hectare de tarasare.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna de Forio, caracterizat de sentierul care se înfățișează spre plaja de la San Francesco , este și o zonă de cult pentru cei care o venerează pe Madonnina di Zaro.

Plimbarea cu shopping în centrul orașului este distantă doar câteva minute pe jos, unde se poate admira faimosul Green Flash de la piazza de la Chiesa del Soccorso,(biserica salvării) visibilă doar în anumite perioade ale anului.

Chiesa del Soccorso Biserica Salvării, se ridică din mare, și împreună cu Torrione, este simbolul orășelului Forio și unul dintre cele mai frumoasse capodopere arhitectonice ale insulei.

Grădinile botanice Ravino și La Mortella, adevărate grădini eden pentru iubitorii de nartură și pentru cei care vor să se dedice cunoștințelor de plante rare subtropicale și mediteraneane. Mortella, în 2004 a fost recunoscută drept cea mai frumoasă grădină botanică din Italia.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la toate pișcinele (24 din 24).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Parcare nesupraveghiată, la cerere și în baza locurilor libere.
Navetă pentru plajele de la Forio și către portul de la Forio(la orari prestabilite).
Disco music și Lounge toate serile în restaurantul Oasis.
Reducere în restaurantul Oasis a meniului a la carte.
Cină de gală cu muzică folcloristică în fiecare duminică.
Tv sat, phon și telefon in cameră, minibar.
Seri cu muzică live și dans.
Conexiune Wi- Fi în tot hotelul.
Happy Hour în pișcină.
Reception 24h.
Concierge 24h.

Servicii cu plată
Zonă Wellness cu saună, baie turcească, duș cromatic, duș tip perdea și zonă relax cu pișcină și cromoterapie.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Cele trei restaurante ale hotelului propun cele mai bune specialități culinare locale și internaționale, bogate bufeturi, pește proaspăt și adevărata pizza napoletană. În barul intern sau la snack barul de la pișcină, se pot petrece momente plăcute de relax, așa cum și pe minunatele terase deasupra mării care oferă o panoramă care vă va rămâne întipărită a băii de la Citara. La Sorriso Thermae Resort & SPA, fiecare moment al zilei oferă și spațiul ideal pentru un drink: sunt diponibile de printre altele Pool Bar(pentru a nu vă îndepărta de relaxarea dată de apa pișcinei), American Blue Bar (în hotel, înainte sau după cină) și piano bar al restaurantului Oasis (pentru cei care aleg by night). O atenție particulară este dedicată restaurantului, cu specialități culinare locale și internaționale și un bogat bufet de verdețuri și la prânz și seara, folosind majoritatea produselor din grădina proprie. La alegere și cu un bonus oferit de către Direcția generală , oaspeții pot să ia cina până la ora 24 în restaurantul ”Oasis”, pe o terasă panoramică pe mare, gustând bucate alese tipice ale insulei și din cele internaționale, cu multele tipuri de vinuri ale unei crame bine furnită, petrecând seri plăcute cu piano bar și muzică live. În fiecare săptămână  Sorriso Thermae Resort & SPA pregătește  propriilor Oaspiți o Gala Dinner  cu muzică folkloristică și o serată dansante.

Oferta cuprinde
1 Parcurs SPA, compus din: duș sensorial, saună finlandeză, frigidarium, baie trucească, duș cu jet, duș emoțional cu aromaterapie, pișcină termală cu hidromasaj, zonă relax.
Seară Ischitană cu muzică folkloristică + Piano bar & dancing toate serile la Restaurantul Oasis.
Transfer la orarii prestabilite de la și către plaja Citara și Grădinile Poseidon.
Folosirea teraselor solarium amenajate cu șezlonguri, scaune, umbrele.
Serviciu de navetă din portul din Forio d'Ischia pentru sosire și plecare.
Un tratament relax de față cu ciocolată de persoană adultă (15”).
Folosirea pișcinei pentru copii cu apă dulce încălzită.
Hidromansaje și zonă de relax cu cromoterapie.
Activități de Acqua Gym și stretching muscular.
Folosirea pișcinei termale externe de 36-38°C.
Folosirea pișcinei termale acoperite 37°C.
Folosirea saunei finlandeze.
Folosirea sălii de sport amenajată.
Internet Wi-Fi și Internet Point.
Zonă de Parcare.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului eventual de concordat separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pensiune completă euro 15,00 de persoană pe zi. 
Pătuț euro 20,00 pe zi.

Reduceri
Cameră și mic dejun  euro 15,00 de persoană pe zi.
Al treilea și al patrulea pat de la 3 la 12 ani -50%.
Al treilea pat adult -20%.
Family Plan:
2 adulți și 2 copii (de la 3 la 12 ani) plătesc 3 părți  – 1 copil gratis.
1 adult și 1 copil (de la 3 la 12 ani) reducere de 20% de copil.
1 adult și 2 copii (de la 3 la 12 ani) plătesc 2 părți – 1 copil gratis.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!