Hotel Ambasciatori

8,2 4 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Ambasciatori este situat în centrul Ischiei Porto, într-o poziție strategică, direct pe plaja Lido și în centru, la puțini pași de cursul Vittoria Colonna, zona modernă a insulei, plină de magnice vitrine și de locale exclusive. Structura, cu splendida vedere a Golfului Napoli și a insulelor Procida și Vivara, este înconjurată de verde și amenajată în maniera fină și elegantă. Oaspeții au la propria dispoziție o serie de servicii gen pișcine, Spa, bar, restaurant, mari terase panoramice, conexiune wi-fi și o parcare privată. Camerele sunt mari și confortabile amenajate în stil mediteranean, deschise aproape toate spre mare cu terase private și sunt bine colegate de toate serviciile hotelului.

Localitatea
Comuna Ischia se împarte principal în nuclee, reședința, denumită uficial doar "Ischia" dar mai comun cunoscută ca "Ischia Porto", și zona de la "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (construit mai apoi în piatră) care până în anii șaptesute, unea Castelul Aragonez cu restul satului. Ischia este comuna cau majoritatea populație a insulei, cu numeroase hoteluri de orice categorie și de o mare mișcare turistică. Are un shopping center, care se întinde între via Roma și cursul Vittoria Colonna. Nu lipsesc distracția și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să vă gândiți la așa zisa ”rive driot” (malul drept al portului) cu night-club, piano -bar, discoteci, crame folcloristice, etnoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonez la Ischia Ponte, o fortăreață care se ridică pe o insuliță modelată de maree pe stânca, situată pe versantul oriental al insulei Ischia și colegat printr-un pod în cărămidă lund 200 m de vechiul sat Celsa, astăți cunoscut ca Iaschia Ponte. Construcția primului castel datează de la 474 Î.Hr. cu numele de Castrum Gironis, adică ”Castelul lui Girone” , în onoarea fondatorului său. Fortăreața a fost ocupată de Partenopei, dar în 315 Î.Hr. Romanii au reușit să smulgă controlul insulei și au creat colonia Aenaria. Aragonezilor se datorează însă moderna fizionomie a castelului, plecând de la vechiul bărbat al epocii angioine, în 1441 Alfonso V d'Aragona care a dat viață unei structuri care reproducea pe cea de la Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măestuoși. Subpădurea este constituită din Corbezzoli, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Difuze sunt apoi Asparagi și Ciupercile dar spectacolul major pe care îl oferă pineta , în apropierea primăverii este cel al covorului de ciclamini, dealungul întregilor sentiere. Amintindu-ne de natura vulcanicî a locului este împrășitatul miros de apă care se simte în aer: fumarole și pânze freatice termele. Această microclimă așa de particulară a permis prezența de speciale forme vegetale prezente doar pe insulă și în zonele tropicale cum at fi de exemplu ”Papiro delle fumarole” (Cyperus polystachius). În partea joasă a Pinetei se pot observa unele izvoare de apă printre care izvorul Mirtina a cărui apă era chiar îmbuteliată și vândută, și omare zonă cu o șcenă dediată manifertărilor de vară și concertelor.

Catedrala Santa Maria Assunta, situată în cartierul Ischia ponte, este o biserică monumentală și o catedrală a diocesi de Ischia ridicată de Pietro Cossa, fratele antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea tatălui Giovanni, guvernatore de Ischia și Procida.

Baia de la Cartaromana și Stâncile Sant'Anna, de unde se admiră o priveliște care lasă fără cuvinte a Castelului Aragonez. Este vorba de o baia tipică prin prezența de izvoare de apă termală caldă care ies direct din mare.

Cursul Vittoria Colonna, advărat și propriu centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, plus baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara și dupăamiaza gustând produse tipice cum ar fi limencello sau rucolino pe care magazinele de suveniruri de oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, loc al cărui nume derivă din faptul că se află pe partea dreaptă a portului Ischia. Frecventată pe perioada primăverii și a verii, pe această stradă caracteristică sunt prezente multe baruri, restaurente și crame în care este posibil să gustați bunătăți pe bază de pește și feluri tipice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in de la ora 13.00 - Check out până la ora 10.30.
Mic dejun la Bufet este servit de la ora 08:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
SPA cu saună, baie turcească, duș sensorial, cascadă de ghiață, parcurs Kneipp.
Conexiune internet wi-fi în zonele comune.
Pișcine cu hidromasaj dintre care una acoperită.
Șezlonguri și scaune de plajă cu solarium la pișcină.
Accesul direct la plaja Lido.
Parcare auto.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Masaje și tratamente.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Restaurantul este rafinat și sobriu, înconjurat de ferestre panoramice, oferă un meniu pe bază de produse proaspete și de sezon, cu bufet bogat și diferit. La Hotelul Ambasciatori este posibil să gustați feluri tipice ale tradiției italiene și ischitane, revizionate cu măestrie de chef. La micul dejun este prezent un bogat bufet cu propuneri dulci și sărate, care, pe vară se servește pe o terasă în aer liber sub un foișor cu un mare impact șcenografic.

Oferta include
Folosirea pișcinelor cu hidromasaj, dintre care una acoperită
Conexiune internet wi-fi în zonele comune
Șezlonguri și scaunde de plajă pe solarium la pișcină
Accesul direct la plajă
Parcare auto

Un cadou la alegere dintre cele disponibile în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 15,00 la zi.
Pensiune completă euro 15,00 de persoană la zi
Dublă folosită single euro 45,00 la zi

Reduceri
Copii de la 0 la 3 ani gratis (plătesc doar mesele la consum).
Cameră și mic dejun -10,00 € de persoană la zi.
Copii de la de la 3 la 12 ani -50%.
Al treilea  -15%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!