Hotel Terme Central Park

8,1 6 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Central Park este una dintre cele mai importante structuri de 4 stele situată în Ischia Porto. Poziția avantajată în care este situat complexul este cu siguranță un imens avantaj pentru oaspeți, care se pot bucura pe de o parte de liniștea și de relaxarea dată de un loc drăguț și rezervat, și pe de altă parte de comoditatea și de practicitatea unei structuri apropiată de mare și de centrul Ischiei și de plajă(ușor de ajuns cu o plimbare pe strada ”shoppingului”). Hotelul este înconjurat de o grădină super îngrijită în minimele detalii, așa cum și restul complexului, care dispune de o pișcină externă, cufundată în flora mediteraneană, care reprezintă locul ideal pentru a petrece vreo oră de bunăstare într-o proaspătă ramă verde. La dispoziția oaspeților este și o pișcină termală internă cu hidromasaj, cascadă cervicală și lumini de cromoterapie care asigură momente de perfect relax. Centrul Spa, în afara de a dispune de o aree în întregime dedicată curelor termale și nămolurilor, este dotată de un beauty, sală de sport, baie turcească și persurs kneipp. Camerele hotelului Terme Central Park sunt spațioase și foarte luminoase, mobilate cu gust și eleganță și oferă un confort mereu alineate la exigențele clienților internaționali. Toate cu o terasă privată, baie sau duș, WIFI gratuit, tv culori sat, mini bar, telefon direct și aer condiționat pentru a da oaspeților maximul de comoditate și libertate.

Localitatea
Comuna Ischia era două nuclee, cel principal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto, și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră), care până la șaptesute colegava Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei , cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un shopping center, care se extinde de la via Roma până la corsul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentul și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să numin, printre altele, la așa zisa "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa,astăzi cumoscut ca Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei,dar în 315 î.C. Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă, Aragonezilor modernul aspect al castelului, plecânde de la bărbatul Angioin în 1441 Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recălcă pe cea a Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de cilcamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale prezente doar pe insulă, cum ar fi celebrul ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vastă dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de Pietro Cossa, frate al antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna (stâncile sfintei Ana), de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna, adevărat centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, apoi baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile, degusând produse tipice cum ar fi limoncelul sau rucolino pe care magazinele de suvenir le oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii, sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Tv sat, phon și telefon in cameră,aer condiționat/încălzire, seif.
Sală de sport și centru Spa cu băi turcești, bazin kneipp, cascade cervicale.
Zonă comună cu sală tv.
Agenție de turism.
Zonă fumători.
Masă de biliard.
Reception 24h.
Lift.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Parcare auto.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Restaurantul hotelului Central Parc propune gusturile, aromele, împletituri de mare și de pământ, ale lungii tradiții culinare ischitane și excelențele mesei mediteraneene. ”La Veranda” dă posibilitatea de a gusta o ofertă vastă de feluri întâi și de feluri doi pe bază de carne sau de pește, însoțite de verdețuri de sezon preparate delicios. O echipă bine pregătită se ocupă de alegerea produselor proaspete și la km0, preparate delicat și simplu, pentru a gusta și mai bine aromele particulare.

Oferta include
Folosirea pișcinei externe.
Folosirea pișcinei interne.
Folosirea solarium cu șezlonguri și umbrele.
Centrul Spa cu baie turcească, sală sport, duș emoțional, percurs kneipp și pișcină termală cu cromoterapia.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului, se pot concorda separat.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 25,00 la zi.
Gran Gala de 15 AUGUST euro 50,00 de persoană.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat copii de la 2 la 12 ani  -30%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -20%.
Tratament de Cameră și mic dejun euro 20,00 de persoană la zi.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!