Hotel da Maria

9,5 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotel Da Maria

Amplasat în frumosul Golf Cartaromana, la estul insulei Ischia, Hotel da Maria are o plajă privată și camere frumoase cu vedere la mare și la Castelul Aragonez, toate însoțite de balcoane sau terase și dotate cu cel mai bun confort, aer condiționat. , TV LED, bai cu dus cristal, set de curtoazie in baie, seif, telefon si uscator de par. Hotelul da Maria are acces direct la mare cu plaja privata si piscina termala. in fiecare oferta si pentru toate camerele de hotel serviciul de plaja este inclus cu 1 umbrela 2 doua sezlonguri per camera. De asemenea, bărci cu pedale frumoase sunt disponibile pentru toți clienții noștri pentru a face băi fantastice și excursii în frumosul Golf Cartaromana. Hotelul da Maria oferă un mic dejun tip bufet continental, dulci și sărate, servit cu brânzeturi, șunci naționale, produse de patiserie precum croissante, cornuri și diverse tipuri de prăjituri însoțite de cappuccino, cafea și o gamă largă de ceai.

Cum sa ajungi la noi

La hotel se poate ajunge pe jos datorită unei poteci naturale foarte panoramice, dar potrivită pentru cei cărora le place să meargă pe jos, deoarece este destul de provocator. Alternativ, este posibil să ajungeți în Ischia Ponte sau Ischia Porto datorită serviciului Taxi boat activ până la ora 02.00 dimineața.

Restaurantul

Restaurantul Hotelului da Maria este situat chiar pe plajă și oferă o gamă largă de mâncăruri tradiționale ischiene gătite cu măiestrie străveche. Pentru cei mai pretentiosi oaspeti, pe langa meniul Hotelului, mai este posibil sa alegi a la carte si multe alte preparate delicioase.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!