Hotel Hermitage & Park Terme

8,1 2 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Hermitage & Park Terme este situat la Ischia Porto, la câțiva pași de piața Eroilor și de cursul Vittoria Colonna, plin de vitrine, localuri și restaurante. Hotelul dispune de un repart termal intern care ia numele de ”Centru Termal De Bunăstare Cinthia” în care este posibil să beneficiați de diferite tratamente, masaje, nămoluri și scugfundări în apele termale ale pișcinelor. Apropierea de spendidul parc și de pădure permite, iubitorilor de natură și de sport, să facă lungi plimbări înconjurate de verdele pinilor și al plantelor tipice vegetației mediteraneene.

Localitatea
Comuna Ischia se împarte principal în două nuclee, reședința, denumită uficial doar "Ischia" dar mai comun cunoscută ca "Ischia Porto", și zona de la "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (construit mai apoi în piatră) care până în anii șaptesute, unea Castelul Aragonez cu restul satului. Ischia este comuna cau majoritatea populație a insulei, cu numeroase hoteluri de orice categorie și de o mare mișcare turistică. Are un shopping center, care se întinde între via Roma și cursul Vittoria Colonna. Nu lipsesc distracția și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să vă gândiți la așa zisa ”rive driot” (malul drept al portului) cu night-club, piano -bar, discoteci, crame folcloristice, etnoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonez la Ischia Ponte, o fortăreață care se ridică pe o insuliță modelată de maree pe stânca, situată pe versantul oriental al insulei Ischia și colegat printr-un pod în cărămidă lund 200 m de vechiul sat Celsa, astăți cunoscut ca Iaschia Ponte. Construcția primului castel datează de la 474 Î.Hr. cu numele de Castrum Gironis, adică ”Castelul lui Girone” , în onoarea fondatorului său. Fortăreața a fost ocupată de Partenopei, dar în 315 Î.Hr. Romanii au reușit să smulgă controlul insulei și au creat colonia Aenaria. Aragonezilor se datorează însă moderna fizionomie a castelului, plecând de la vechiul bărbat al epocii angioine, în 1441 Alfonso V d'Aragona care a dat viață unei structuri care reproducea pe cea de la Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măestuoși. Subpădurea este constituită din Corbezzoli, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Difuze sunt apoi Asparagi și Ciupercile dar spectacolul major pe care îl oferă pineta , în apropierea primăverii este cel al covorului de ciclamini, dealungul întregilor sentiere. Amintindu-ne de natura vulcanicî a locului este împrășitatul miros de apă care se simte în aer: fumarole și pânze freatice termele. Această microclimă așa de particulară a permis prezența de speciale forme vegetale prezente doar pe insulă și în zonele tropicale cum at fi de exemplu ”Papiro delle fumarole” (Cyperus polystachius). În partea joasă a Pinetei se pot observa unele izvoare de apă printre care izvorul Mirtina a cărui apă era chiar îmbuteliată și vândută, și omare zonă cu o șcenă dediată manifertărilor de vară și concertelor.

Catedrala Santa Maria Assunta, situată în cartierul Ischia ponte, este o biserică monumentală și o catedrală a diocesi de Ischia ridicată de Pietro Cossa, fratele antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea tatălui Giovanni, guvernatore de Ischia și Procida.

Baia de la Cartaromana și Stâncile Sant'Anna, de unde se admiră o priveliște care lasă fără cuvinte a Castelului Aragonez. Este vorba de o baia tipică prin prezența de izvoare de apă termală caldă care ies direct din mare.

Cursul Vittoria Colonna, advărat și propriu centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, plus baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara și dupăamiaza gustând produse tipice cum ar fi limencello sau rucolino pe care magazinele de suveniruri de oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, loc al cărui nume derivă din faptul că se află pe partea dreaptă a portului Ischia. Frecventată pe perioada primăverii și a verii, pe această stradă caracteristică sunt prezente multe baruri, restaurente și crame în care este posibil să gustați bunătăți pe bază de pește și feluri tipice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 08:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 19:30 la ora 21:00.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Conexiune Wi-Fi în toate camerele confort și în zonele comune.
Pișcină în aer liber cu apă dulce, accesibilă din mai până în septembrie.
Plajă privată convenționată accesibilă din mai până în septembrie.
Serviciu de navetă zilnic de la și către plajă (la orarii prefixate).
Wellness Point cu zona Technogym Fitness.
Duș emoțional, saună și baie turcească.
Parcare privată.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Închiriat auto.
Late check-out.
Personal trainer.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).

Restaurant
Bucătăria Hotelului Hermitage &Park Terme propune feluri tipice tradiției gastronomice italiene și ischitane, preparate cu materii prime proaspete și sănătoase, elaborate cu măestrie de bucătarul chef. La micul dejun nu lispesc fructele proaspete de sezon, bunătăți dulci și sărate făcute în casă gen brioche, cornete cu cremă, plumcake, pâine caldă și diferite torturi, împreună cu mezeluri mixte, mozzarella și roșii. Pentru celiaci sunt la dispoziție o serie de produse pentru un bun mic dejun fără gluten.

Oferta include
Ciclu de cure termale convenționat S.S.N. (se plătește tiket de lege).
Conexiune Wi-Fi în toate camerele confort și în zonele comune.
Pișcină în aer liber cu apă dulce, accesibilă din mai până în septembrie.
Plajă privată convenționată accesibilă din mai până în septembrie.
Serviciu de navetă zilnic de la și către plajă (la orarii prefixate).
Wellness Point cu zona Technogym Fitness.
Duș emoțional, saună și baie turcească (de la 16.30 la 19.00).
Parcare privată.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Cameră singur euro 15,00 la zi.
Animale euro 5,00 la zi.
Pătuț euro 10,00 la zi.
Junior Suite euro 25,00 la zi.
Cameră dublă folosită single euro 45,00 la zi.
Superior latura spre mare 15,00 de persoană la zi.
Confort vedere spre parc euro 10,00 de persoană la zi. 

Reduceri
Copii gratis până la 3 ani.
Al treilea pat redus cu 30% până la 13 ani.
Al treilea pat până la 13 ani redus de 20%.
Al patrulea pat redus până la 30% până la 13 ani.
Al patrulea pat de la 13 ani în sus  -20%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!