Hotel Regina Palace Terme

8,2 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Regina Palace Terme este o structură de 4 stele superior, situată pe Cursul principal al Ischiei, inimă pulsantă al shopping-ului, la câțiva pași de piață și, în același timp, complet înconjurată de verdele parcului. Hotelul are 63 de camere, dintre care 2 Suites, 6 Junior Suites și 10 Superior, amenajate în stil mediteranean, cu culori pastel care dau o senzație de relax și de bunăstare. Oaspeții pot să facă lungi plimbări în parcul comunal de lângă hotel, se pot distra pe cele două terenuri de tenis și pot folosi plaja convenționată la mică distanță. Floare la ureche a Hotelului Regina Palace Terme este centrul său Cinthia, se ajunge direct din camere cu comodul lift, oferă diferite tratamente și terapii, o pișcină termală acoperită, cu hidromasaje, jacuzzi, panche geiser, baie trucească și beauty-center care, datorită personalului calificat, garantează o adevărată și proprie 'remise en forme' pentru corp și pentru spirit. În interiorul repartului termal este posibil să faceți cure balneo-nămolo-terapie, aerosol și inhalații, convenționate Asl.

Localitatea
Comuna Ischia se împarte principal în două nuclee, reședința, denumită uficial doar "Ischia" dar mai comun cunoscută ca "Ischia Porto", și zona de la "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (construit mai apoi în piatră) care până în anii șaptesute, unea Castelul Aragonez cu restul satului. Ischia este comuna cau majoritatea populație a insulei, cu numeroase hoteluri de orice categorie și de o mare mișcare turistică. Are un shopping center, care se întinde între via Roma și cursul Vittoria Colonna. Nu lipsesc distracția și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să vă gândiți la așa zisa ”rive driot” (malul drept al portului) cu night-club, piano -bar, discoteci, crame folcloristice, etnoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonez la Ischia Ponte, o fortăreață care se ridică pe o insuliță modelată de maree pe stânca, situată pe versantul oriental al insulei Ischia și colegat printr-un pod în cărămidă lund 200 m de vechiul sat Celsa, astăți cunoscut ca Iaschia Ponte. Construcția primului castel datează de la 474 Î.Hr. cu numele de Castrum Gironis, adică ”Castelul lui Girone” , în onoarea fondatorului său. Fortăreața a fost ocupată de Partenopei, dar în 315 Î.Hr. Romanii au reușit să smulgă controlul insulei și au creat colonia Aenaria. Aragonezilor se datorează însă moderna fizionomie a castelului, plecând de la vechiul bărbat al epocii angioine, în 1441 Alfonso V d'Aragona care a dat viață unei structuri care reproducea pe cea de la Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măestuoși. Subpădurea este constituită din Corbezzoli, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Difuze sunt apoi Asparagi și Ciupercile dar spectacolul major pe care îl oferă pineta , în apropierea primăverii este cel al covorului de ciclamini, dealungul întregilor sentiere. Amintindu-ne de natura vulcanicî a locului este împrășitatul miros de apă care se simte în aer: fumarole și pânze freatice termele. Această microclimă așa de particulară a permis prezența de speciale forme vegetale prezente doar pe insulă și în zonele tropicale cum at fi de exemplu ”Papiro delle fumarole” (Cyperus polystachius). În partea joasă a Pinetei se pot observa unele izvoare de apă printre care izvorul Mirtina a cărui apă era chiar îmbuteliată și vândută, și omare zonă cu o șcenă dediată manifertărilor de vară și concertelor.

Catedrala Santa Maria Assunta, situată în cartierul Ischia ponte, este o biserică monumentală și o catedrală a diocesi de Ischia ridicată de Pietro Cossa, fratele antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea tatălui Giovanni, guvernatore de Ischia și Procida.

Baia de la Cartaromana și Stâncile Sant'Anna, de unde se admiră o priveliște care lasă fără cuvinte a Castelului Aragonez. Este vorba de o baia tipică prin prezența de izvoare de apă termală caldă care ies direct din mare.

Cursul Vittoria Colonna, advărat și propriu centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, plus baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara și dupăamiaza gustând produse tipice cum ar fi limencello sau rucolino pe care magazinele de suveniruri de oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, loc al cărui nume derivă din faptul că se află pe partea dreaptă a portului Ischia. Frecventată pe perioada primăverii și a verii, pe această stradă caracteristică sunt prezente multe baruri, restaurente și crame în care este posibil să gustați bunătăți pe bază de pește și feluri tipice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.30.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 08:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii Gratuite incluse în toate tarifele noastre
Două terenuri de tenis cu acces direct din grădina hotelului.
Accesul liber la pișcina descoperită și la cea termală acoperită.
Șezlonguri pe marginea pișcinei și solarium.
Plajă convenționată la mică distanță.
Panche geyser și baie turcească.
Hidromasaje și jacuzzi.
Serviciu concierge.
Conexiune WiFi.
Depozit bagaje.
Propuneri de excursii în apropiere.
Reception 24 din 24.
Parcare.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu de spălat.
Închiriat bici.
Coafor/salon de frumusețe.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Hotelul Regina Palace dispune de trei restaurante: Visconti, Al Palace și La Pergola. Restaurantul Visconti oferă un ambient elegant, rafinat și primitor unde zilnic, o echipă de bucătari, propune feluri unice unde calitatea și rafinatețea se îmbină într-o împletitură perfectă de arome. În toate trei restaurantele bucătarii sunt în măsură să satisfacă și cerințele cele mai exigente, datorită materiilor prime mereu proaspete și de primă alegere. Disponibile meniuri dietetice și bucătăria pentru celiaci.

Oferta include
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale convenționate S.S.N. (cei nescutiți plătesc bunul de lege).
Folosirea celor două terenuri de tenis cu acces direct din grădina hotelului.
Centru de bunăstare cu panche geyser, baie turcească, hidromasaje jacuzzi.
Plajă convenționată la mică distanță (mai puțin în august).
Folosirea pișcinelor în aer liber și a celei termele acoperită.
Șezlonguri pe marginea pișcinei și solarium.
Conexiune Wi-Fi în tot hotelul.

Un cadou la alegere dintre cele propuse în lista de prenotare 
Turul insulei Ischia in barcă.
Turul insulei Capri în barcă.
Turul insulei Procida în barcă.
Excursie la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu de taxi cu transfer de la Port/Hotel.
Intrarea la parcul acvatic Castiglione cu 15 pișcine și ieșire la mare.
Tur Napoli ieri și azi cu o vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Turul insulei Ischia în autobuz GT cu ghid și degustare de produse tipice.

Prețul nu include
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și bagajului.
Bacșiș și tot ce nu este descris în cuprins.

Suplimente
Pătuț euro 25,00 la zi.
Suite euro 50,00 la zi.
Junior suite euro 30,00 la zi.
Cameră Single euro 15,00 la zi.
Cameră Superior euro 20,00 la zi.
Cameră Dublă folosită Single euro 45,00 la zi. 

Reduceri
Copii gratis până la 2 ani.
Al treilea și al patrulea pat reducere de 40% până la 13 ani.
Al treiela și al patrulea pat reducere de 20% de la 13 ani în sus. 

Notă
Reducerile și suplimentele pot să aibă o variație vizibilă în foaia de prenotare.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!