Hotel Royal Terme

8,1 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotel Royal Terme este o adevărată oază de liniște, distantă doar câțiva metri de cursul principal unde este posibil să faceți un pic de shopping și să vă distrați. Hotelul dispune de două pișcine termele, un bazin hidromasaj Jacuzzi, un parcurs vascular kneipp și largi spații solarium, înconjurate de o frumoasă grădină și o sală fitness completă de aparate. Royal Terme pune în plus la dispoziiția propriilor oaspeți o plajă privată, la 500 m, accesibilă gratuit din mai până la jumătatea lunii octombrie. Apoi de pe 21 aprilie până pe 21 octombrie (în afara perioadei de pe 5 pe 26 august) tot oaspeții pot alege să se bucure de intrarea gratuită la Parcul Termal Castiglione, pe toată durata sejurului. Din Hall se are acces șa Complexul Termal, convenționat ASL, în care este posibil să efectuați cicluri d cure cu nămol și inhalații, masaje terapeutice, fizioterapie și o serie de tratamente estetice și remise en forme.

Localitatea
Comuna Ischia se împarte principal în nuclee, reședința, denumită uficial doar "Ischia" dar mai comun cunoscută ca "Ischia Porto", și zona de la "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (construit mai apoi în piatră) care până în anii șaptesute, unea Castelul Aragonez cu restul satului. Ischia este comuna cau majoritatea populație a insulei, cu numeroase hoteluri de orice categorie și de o mare mișcare turistică. Are un shopping center, care se întinde între via Roma și cursul Vittoria Colonna. Nu lipsesc distracția și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să vă gândiți la așa zisa ”rive driot” (malul drept al portului) cu night-club, piano -bar, discoteci, crame folcloristice, etnoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonez la Ischia Ponte, o fortăreață care se ridică pe o insuliță modelată de maree pe stânca, situată pe versantul oriental al insulei Ischia și colegat printr-un pod în cărămidă lund 200 m de vechiul sat Celsa, astăți cunoscut ca Iaschia Ponte. Construcția primului castel datează de la 474 Î.Hr. cu numele de Castrum Gironis, adică ”Castelul lui Girone” , în onoarea fondatorului său. Fortăreața a fost ocupată de Partenopei, dar în 315 Î.Hr. Romanii au reușit să smulgă controlul insulei și au creat colonia Aenaria. Aragonezilor se datorează însă moderna fizionomie a castelului, plecând de la vechiul bărbat al epocii angioine, în 1441 Alfonso V d'Aragona care a dat viață unei structuri care reproducea pe cea de la Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măestuoși. Subpădurea este constituită din Corbezzoli, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Difuze sunt apoi Asparagi și Ciupercile dar spectacolul major pe care îl oferă pineta , în apropierea primăverii este cel al covorului de ciclamini, dealungul întregilor sentiere. Amintindu-ne de natura vulcanicî a locului este împrășitatul miros de apă care se simte în aer: fumarole și pânze freatice termele. Această microclimă așa de particulară a permis prezența de speciale forme vegetale prezente doar pe insulă și în zonele tropicale cum at fi de exemplu ”Papiro delle fumarole” (Cyperus polystachius). În partea joasă a Pinetei se pot observa unele izvoare de apă printre care izvorul Mirtina a cărui apă era chiar îmbuteliată și vândută, și omare zonă cu o șcenă dediată manifertărilor de vară și concertelor.

Catedrala Santa Maria Assunta, situată în cartierul Ischia ponte, este o biserică monumentală și o catedrală a diocesi de Ischia ridicată de Pietro Cossa, fratele antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea tatălui Giovanni, guvernatore de Ischia și Procida.

Baia de la Cartaromana și Stâncile Sant'Anna, de unde se admiră o priveliște care lasă fără cuvinte a Castelului Aragonez. Este vorba de o baia tipică prin prezența de izvoare de apă termală caldă care ies direct din mare.

Cursul Vittoria Colonna, advărat și propriu centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, plus baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara și dupăamiaza gustând produse tipice cum ar fi limencello sau rucolino pe care magazinele de suveniruri de oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, loc al cărui nume derivă din faptul că se află pe partea dreaptă a portului Ischia. Frecventată pe perioada primăverii și a verii, pe această stradă caracteristică sunt prezente multe baruri, restaurente și crame în care este posibil să gustați bunătăți pe bază de pește și feluri tipice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 08:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Duș emoțional, parcusr kneipp și saună, finlandeză sau baie turcească.
Terasă solarium amenajtă cu umbrele, șezlonguri și scaunde de plajă.
Parcurs Roman, Calidarium e Frigidarium.
Plajă privată din mai până la jumătatea lunii octombrie.
Intrare la Parcul Termal Castiglione.
Două pișcine termale dintre care una acoperită.
Sală fitness completă de aparate.
Vască hidromasaj Jacuzzi.
Parcurs Vascular Kneipp.
Conexiune Wi-Fi.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Închiriat auto/scooter.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).

Restaurat
Hotelul propune oaspeților o bucătărie bogată și sănătoasă, tipică tradiției campane și italiene, cu folosirea fructelor de mare și pește proaspăt, iepurele gătit ischitan, cârnați, pastă și orez preparate cu inglrediente proaspefe din grădină. Bucătăriei campane și internaționale se alătură cele mai atrăgătoare produse de cofetărie.

Oferta cuprinde
Duș emoțional, parcusr kneipp și saună, finlandeză sau baie turcească.
Terasă solarium amenajtă cu umbrele, șezlonguri și scaunde de plajă.
Parcurs Roman, Calidarium e Frigidarium.
Plajă privată din mai până la jumătatea lunii octombrie.
Intrare la Parcul Termal Castiglione.
Două pișcine termale dintre care una acoperită.
Sală fitness completă de aparate.
Vască hidromasaj Jacuzzi.
Parcurs Vascular Kneipp.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Cameră singur euro 15,00 pe noapte.
Cameră dublă folosită single euro 25,00 pe noapte.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani gratis.
Al treilea pat gratis până la 12 ani.
Al patrulea pat până la 12 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat de la 12 ani în sus  -30%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!