Hotel Terme Alexander

8,1 4 commenti
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Alexander este situat direct la mare, înconjurat de o vastă grădină privată, oferă vacanțe relaxante și regenerante. Pișcina externă se întinde pe o terasă ce se deschide la mare, și oferă o panoramă de nuanțe și de culori mereu noi și irizate. Încercuită de tipica vegetație mediteraneană, spațiul open air al hotelului Alexander este locul ideal în care se poate afunda în atmosfere eferveșcente ale pământului ischitan. Această structură se diferențiază prin spațiul ambientelor sale: larga sală de la recepție, săla de jocuri, sala tv și cea restaurant cu salonul de la american bar cu vedere direct la mare. Un bine amenajat centru termal intern permite oaspeților să efectueze, fără un cost suplimentar, toate tratamentele specializate de ape termale, celebre pentru proprietățile lor vindecătoare. Camerele hotelului se împart în: Standard, majoritatea cu fereastră laterală sau către grădina internă; Superior, foarte spațioase și elegante, dispun de o mare terasă cu vedere directă la mare; Superior cu vedere la grădină, dispun de o largă terasă cu deschidere către grădina noastră și spre livada de lămâi. Hotelul Alexander dispune în interiorul său de diferite pișcine termale, baie turcească, saună, percurs kneipp, duș emoțional, solarium și centru estetic, unde personalul este la totala dispoziție a oaspeților pentru orice tip de cerere.

Localitatea
Comuna  Ischia era două nuclee , cel principal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto , și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră) , care până la șaptesute colegava Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei , cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un  shopping center, care se extinde de la  via Roma până la corsul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentuș și deferite atracții de tip turistic: este de ajuns să nominăm, printre altele, la așa zisa  "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și  boutique.

Ce să vedeți 
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa,astăzi cumoscut ca  Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei,dar în  315 î.C.  Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă, Aragonezilor modernul aspect al castelului, plecânde de la bărbatul Angioin în 1441  Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recălcă pe cea a  Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de cilcamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale prezente doar pe insulă, cum ar fi celebrul   ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vartă dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la  Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de  Pietro Cossa, frate al  antipapei  Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului  padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna(stâncile sfintei Ana),de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către  Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna,adevărat  centru de shopping al insulei datorită prezenței de grazie  boutique rafinate și elegante, apoi  baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile , degusând produse tipice pe care magazinele de  suvenir le oferă trecătorilor. 

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii, sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcinele termale.
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Conexiune Wi- Fi în hall (nu este prezentă în restul hotelului).
Saună, baie turcească, duș emoțional.
Aer condiționat, încălzire, TV.
Parcare privată nesupraveghiată. 
Telefon, uscător de păr, minibar.
Serviciu bilete.
Serviciu porterage.
Sală de sport amenajată.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Reception 24h.
Lift.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie.
Serviciu plajă.
Serviciu de ziare.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Câmp de tennis (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
În sala de mic dejun oaspeții sunt întâmpinați printre arome și parfumuri de gustările cele mai diferite: un bogat mic dejun continental sau la alegere dintr-un bufet invită să începeți ziua în numele bunei mese și a unei bune sănătăți. La restaurant, tradiția mediteraneană, produsele naturale, sănătoase și proaspete ale insulei Ischia împreună cu cunoștințele bucătarilor chef, mulțumesc și persoanele cele mai exigente. 

Oferta cuprinde 
Pișcina termală acoperită.
Pișcina termală externă.
Baie turcească.
Sală de sport amenajată.
Nămol și băi  termale sau aerosol  (plata unui  ticket).
Parcare privată.
Saună.
Percurs vascolar Kneipp.
Duș emoțional în centru spa.


Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Pătuț și mesele consumate euro 26,00 pe zi (obligatoriu).
Masă extra euro 15,00 de persoană băutiri excluse.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat până la 3 ani euro 26,00 la zi.
Al treilea și al patrulea pat de la 3 la 11 ani - 40%.
Al treilea și al patrulea pat de la 11 ani în sus -20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!