Hotel Terme Letizia

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Letizia se bucură de o privilegiată și particulară poziție în centrul Ischiei Porto, pe o stradă rezidențială, în aproprierea Pieței Eroilor și a părculețului Pineta Mirtina, care uneșe hotelul cu strada principală a comunei: Corso Vittoria Colonna, plin de baruri și restaurante, boutique de înalta modă, de localele de noapte cele mai fregventate ale insulei, de biserici și vechi monumente. Pe lângă hotel este anticul borgo Ischia Ponte cu al său binecunoscut castel Aragonese, ușor de ajuns în căteva minute de mers pe jos. Structura este de trei stele superior, de recent restructurată și mobilată cu gust. Un sejur la Hotel Terme Letizia vă va face să apreciați comoditatea de a sta în centru, fără a fi deranjați de zgomotele vieții de noapte ischitane. Hotelul dispunde de o pișcină alimentată de o sursă de apă termală care izvorăște direct în interiorul complexului cu o temperatură de la 28° la 32°C, de un larg solarium cu șezlonguri și umbrele și de o grădină verde bogată în plante și pomi tipici Ischiei. La dispoziția oaspeților este un centru beauty și wellness unde este posibil să efectuați cure de nămoluri, balneoterapie și inhalații, pentru a combate diferite patologii cum ar fi cervicala, artrită și artroză. În interiorul centrului este prezent un parcurs spa, cu saună cu aburi termali, duș polisenzorial, mini-pișcină hidromasaj jacuzzi și zonă relax. Hotelul Letizia dispune de 40 camere, standard și superior, mobilate în mod sobriu și simplu, care oferă servicii private, TV culori, telefon direct, încălzire centralizată, terasă și balcon.

 

 

Localitatea
Comuna Ischia era două nuclee, cel pricipal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto, și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră), care până la șaptesute colegava Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei, cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un shopping center, care se extinde de la via Roma până la corsul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentul și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să numin, printre altele, la așa zisa "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa,astăzi cumoscut ca Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei,dar în 315 î.C. Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă, Aragonezilor modernul aspect al castelului, plecânde de la bărbatul Angioin în 1441 Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recălcă pe cea a Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de ciclamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale prezente doar pe insulă, cum ar fi celebrul ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vastă
dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de Pietro Cossa, frate al antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna(stâncile sfintei Ana), de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna,adevărat centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, apoi baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile, degusând produse tipice cum ar fi limoncelul sau rucolino pe care magazinele de suvenir le oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii, sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită.
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Toate camerele dispun de baie privată în cameră, curățenie zilnică, terasă privată, aer condiționat autonom, încălzire, telefon, tv digital și satelitar, uscător de păr și minibar la cerere.
Serviciu plajă pentru cei care cumpără pachetul ”Relaxia”.
Teren de tenis în apropiere.
Animație soft pentru copii.
Sală tv, SKY tv.
Parcare privată.
Conexiune Wi- Fi în zonele comune.
Internet point.
Reception 24h.
Serviciu spălătorie.
Serviciu bilete.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).

Restaurant
O bucătarie delicioasă care variază de la rețete vechi și simple de la țară, unde verdețurile și fructa sunt protagoniste absolute, împreună cu cărnile fragede ale iepurelui și ale porcului, la feluri cu miros de mare și de soare, tipice ale tradiției marinărești ale insulei Ischia. Hotelul Terme Letizia propune oaspeților săi o plimbare gastronomică uimitoare în bucătăria cea mai "adevărată" a insulei Ischia, cu cele mai bune feluri tipice campane, acei ”must” a bucătăriei naționale și excursii în bunătățile internaționale.

 

 

 

 

Oferta include
Solarium bine amenajat.
Pișcină termală externă.
Pișcină Jacuzzi cu hidromasaje.
Seară de Gala la lumina lumânărilor cu muzică live.
Intrarea la Percursul Spa cu saună, duș polisenzorial, hidromasajo, zona relax.
Nămol și băi termale sau aerosol (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Masă extra euro 15,00.
Pătuț euro 10,00 pe zi.
PACHET RELAXIA 69,00 euro de persoană cuprinzând: 1 Masaj antistress, 1 Masaj total body, 1 Mască de nămol pe față, 1 Masaj revitalizant al feței, 2 Inhalări termale sau 2 Aerosol, Serviciu Plajă.

Reduceri 
Copii de la  0 la 2 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat copii de la 3 la 12 ani -50%. 
Al treilea și al patrulea pat tineri de la 13 la 16 ani -30%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -10%.

Notă
Reducerile și suplimentele se pot modifica și pot fi văzute în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!