Hotel Terme Oriente

7,9 6 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Terme Orinete este situat în comuna Ischia Porto, la 2 min de mers până la plaja și la 650 de metri de portul principal. Poziția sa reprezintă cu siguranță un punct de forță al acestui hotel, foarte apreciat de toți clienții, care permit să petreceți plăcute sejururi fără a renunța la nimic. Cele 80 de camere cu balcon sau fereastră. dispun de aer condiționat și de încălzire, tv cu ecran plat, mediaset premium fotbal și cinema, frigobar, seif, telefon, baie privată cu duș și uscător de păr. La dispoziția oaspeților sunt două pișcine dintre care una înconjurată de șezlonguri și umbrele, și una acoperită, cu apă termală la temperaturi de 36°-38°C, cu o terasă largă solarium cu două bazine ”de tinerețe eternă”. Hotelul dispune de un modern centru termal intern, și un centru spa unde se pot efectua multe tratamente estetice și relax. Pe timpul verii este prezentă și o echipă de animație care propune întreținere și diverse seri la temă pentru adulți și copii.

Localitatea
Comuna Ischia are două nuclee , cel pricipal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto, și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră), care până la șaptesute colegava Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei , cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un shopping center, care se extinde de la via Roma până la corsul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentul și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să numin , printre altele, la așa zisa "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, chioșcuri și magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa,astăzi cumoscut ca Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei,dar în 315 î.C. Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă , Aragonezilor modernul aspect al castelului , plecânde de la bărbatul Angioin în 1441 Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recalcă pe cea a Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de cilcamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale prezente doar pe insulă, cum ar fi celebrul ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vastă dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de Pietro Cossa, frate al antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna(stâncile sfintei Ana),de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna,adevărat centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, apoi baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile , degustând produse tipice cum ar fi limoncelul sau rucolino pe care magazinele de suvenir le oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii , sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesso libero alle piscine termali e alla sauna.
Solarium con lettini prendisole ed ombrelloni a bordo piscina.
Wireless ad Internet in tutte le camere.
Riscaldamento / aria condizionata.
Preparazione di pranzo al sacco.
Spazi per riunioni o banchetti.
Sala comune / zona TV.
Internet Point (24 ore).
Animazione d'estate.
Fax e fotocopiatrice.
Deposito bagagli.
Reception 24h.
Parcheggio.
Ascensore.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Restaurant
Bucătăria Hotelului Terme Oriente este în mod particular îngrijită, oferă feluri tipice tradiției ischitane și campane. În această structură oaspeții au posibilitatea de a aprecia felul tipic: ”iepurele în mod ischitan”, unit la toată bucătăria pe bază de pește și carne de cea mai bună calitate. Seara pescarului, cu muzică napoletană este o ocazie de nepierdut pentru a petrece momente magice și de neiutat. Zilnic la micul dejun este prezent un bogat bufet de dulciuri și bunătăți tipice micului dejun tradițional și continental. La prânz și cină serviciul este la masă și este prezent bufet de verdețuri, legume și salate pregătite în diferite feluri.

Oferta include
Cocktail de bun venit.
Saună finlandeză și baie turcească.
Pișcină termală externă 30/34 grade.
Bazine externe "Eterna Giovinezza=eterna tinerețe”.
Pișcină termală acoperită cu hidromasaj 35/38 grade.
Solarium pe terasă amenajat cu șezlonguri, umbrele. 
Seara “Cina Pescarului” cu muzică napoletană.
Animație cu curs de gimnastică dulce, plimbări încăutarea culturii și a folcrorului ischitan, turnee de cărți, lecții de latino americane, tombola napoletană cu premii, muzică live și dansuri. 
Nămoluri și băi termale sau aerosol(plata unui ticket).
Intrare, cabină de schimbat, duș, șezlong și umbrelă, la plaja de la San Pietro în lunile aprilie, mai, iunie, septembrie și octombrie.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț euro 10,00 pe zi.
Masa de Revelion euro 50,00 de persoană.
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani gratis.
Al treilea pat de la 2 la 12 ani -30%.
Al patrulea pat de la 2 la 12 ani - 40%.
Al treilea pat peste  12 ani -10%.
Al patrulea pat peste 12 ani -20%.

Note
Reduceri și suplimente se pot modifica și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!