Hotel Terme San Valentino

8,1 7 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotel Terme San Valentino

Hotelului  Terme San Valentino este situat la cățiva pași de centrul principal al Ischiei Porto, într-o zonă elegentă și liniștită, înconjurată de verdele luxurios al vegetației mediteraneene, datorită prezenței parcului ideal pentru jogging sau pentru simple plimbări cu proprii copii. Hotelul este format dintr-o clădire pricipală unde sunt situate toate serviciile și dintr-o vilă în grădină unde se află alte camere. Poziția strategică a hotelului Terme San Valentino permite să ajungeți în scurt timp Cursul Vittoria Colonna, celebra stradă pentru shopping, Piața Eroilor și Riva Destra, plină de tipice locale, crame și restaurant. Bogata grădină privată, cu ai săi stejari, pini, magnolii și splendide flori vor primi oaspeții pentru a petrece momente de relax și plăcere, savurând un bun drink sau un snack.  Hotelul dispune de un modern și foarte bine dotat centru termal convenționat ASL, unde se pot efectua tratamente, bucurându-se de proprietățile terapeutice ale apelor termale ischitane. Oaspeții se pot relaxa în pișcine, dintre care una în aer liber cu solarium amenajat și două acoperite, cu apă termală, cu hidromasaj și ozono-terapie. Sunt în plus disponibile parcursuri kneipp, duș emoțional, o saună și o baie turcească. Parcare la cerere € 8,00 pe zi.

Hotel Terme San Valentino: camere

Hotel Terme San Valentino dispune de doua tipuri de camere: standard si superioare. Camerele economice sunt situate la etajele inferioare și în Villa dei Gerani, toate cu balcon sau terasă cu vedere la piscină sau la grădină. Camerele standard sunt situate de la etajul hol până la etajul 2, toate cu balcon sau terasă cu vedere din spate a hotelului sau vedere la piscină/parc. Camerele superioare au toate un balcon sau terasa cu vedere panoramica (vedere laterala la mare sau vedere la parc), unele au si un balcon sau terasa cu vedere la Castelul Aragonez si la mare. Toate camerele de la Hotel Terme San Valentino au baie, TV color, telefon, uscător de păr, aer condiționat (din iunie până în septembrie), frigider, încălzire centrală și serviciu wireless WI-FI.

 

Localitatea
Comuna Ischia se împarte principal în nuclee, reședința, denumită uficial doar "Ischia" dar mai comun cunoscută ca "Ischia Porto", și zona de la "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (construit mai apoi în piatră) care până în anii șaptesute, unea Castelul Aragonez cu restul satului. Ischia este comuna cau majoritatea populație a insulei, cu numeroase hoteluri de orice categorie și de o mare mișcare turistică. Are un shopping center, care se întinde între via Roma și cursul Vittoria Colonna. Nu lipsesc distracția și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să vă gândiți la așa zisa ”rive driot” (malul drept al portului) cu night-club, piano -bar, discoteci, crame folcloristice, etnoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonez la Ischia Ponte, o fortăreață care se ridică pe o insuliță modelată de maree pe stânca, situată pe versantul oriental al insulei Ischia și colegat printr-un pod în cărămidă lund 200 m de vechiul sat Celsa, astăți cunoscut ca Iaschia Ponte. Construcția primului castel datează de la 474 Î.Hr. cu numele de Castrum Gironis, adică ”Castelul lui Girone” , în onoarea fondatorului său. Fortăreața a fost ocupată de Partenopei, dar în 315 Î.Hr. Romanii au reușit să smulgă controlul insulei și au creat colonia Aenaria. Aragonezilor se datorează însă moderna fizionomie a castelului, plecând de la vechiul bărbat al epocii angioine, în 1441 Alfonso V d'Aragona care a dat viață unei structuri care reproducea pe cea de la Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măestuoși. Subpădurea este constituită din Corbezzoli, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Difuze sunt apoi Asparagi și Ciupercile dar spectacolul major pe care îl oferă pineta , în apropierea primăverii este cel al covorului de ciclamini, dealungul întregilor sentiere. Amintindu-ne de natura vulcanicî a locului este împrășitatul miros de apă care se simte în aer: fumarole și pânze freatice termele. Această microclimă așa de particulară a permis prezența de speciale forme vegetale prezente doar pe insulă și în zonele tropicale cum at fi de exemplu ”Papiro delle fumarole” (Cyperus polystachius). În partea joasă a Pinetei se pot observa unele izvoare de apă printre care izvorul Mirtina a cărui apă era chiar îmbuteliată și vândută, și omare zonă cu o șcenă dediată manifertărilor de vară și concertelor.

Catedrala Santa Maria Assunta, situată în cartierul Ischia ponte, este o biserică monumentală și o catedrală a diocesi de Ischia ridicată de Pietro Cossa, fratele antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea tatălui Giovanni, guvernatore de Ischia și Procida.

Baia de la Cartaromana și Stâncile Sant'Anna, de unde se admiră o priveliște care lasă fără cuvinte a Castelului Aragonez. Este vorba de o baia tipică prin prezența de izvoare de apă termală caldă care ies direct din mare.

Cursul Vittoria Colonna, advărat și propriu centru de shopping al insulei datorită prezenței de boutique rafinate și elegante, plus baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara și dupăamiaza gustând produse tipice cum ar fi limencello sau rucolino pe care magazinele de suveniruri de oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, loc al cărui nume derivă din faptul că se află pe partea dreaptă a portului Ischia. Frecventată pe perioada primăverii și a verii, pe această stradă caracteristică sunt prezente multe baruri, restaurente și crame în care este posibil să gustați bunătăți pe bază de pește și feluri tipice.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 08:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Animale di talie mică și medie sunt admise în afara zonelor comune.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Terasă solarium amenajtă cu umbrele, șezlonguri și scaunde de plajă.
Pișcină acoperită, cu apă termală de 34°C cu cascadă.
Duș emoțional, parcusr kneipp și saună, baie turcească.
Aer condiționat de pe 1 iunie până pe 16 septembrie.
Pișcină în aer liber, cu apă termală între 18°C și 22°C.
Pișcină acoperită cu apă termală la 32°C.
Navetă către plajă la orarii stabilite.
Două seri dansante pe săptămână.
Conexiune Wi-Fi.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Închiriat prosop de mare.
Închiriat halat de baie.
Parcare la cerere € 8,00 pe zi

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).

Restaurant
Oaspeții vor fi primiți într-o sală luminoasă unde pot să savureze gustoase feluri ale bucătăriei mediteraneene și ischitane, preparate cu măestrie și fantazie de chef. Micul dejun este de tip continental și la bufet, unde sunt propuse numeroase specialități, dulci și sărate, cum ar fi prăjituri, brioches, muffin, cornuri, torturi, rulade, gogoși, prăjituri umplute, strudel, mezeluri, brânzeturi, verdețuri și ouă. Nu vor lipsi nici fructe proaspete și însiropate, yaurt, corn-flakes, müsli, sucuri de fructe. Prânzul și cina sunt servite la mese, cu meniu la alegere între diferite feluri întâi, doi și garnituri, fructe, înghețată sau desert și este prezent un gogat bufet de salate, verdețuri și chestii gustoase. Hotel San Valentino are predispus un meniu pentru vegetarieni și la prânz și la cină și pentru celiaci, care au la dispoziție două tipologii de biscuiți, pâine uscată și pastă.

 

Oferta cuprinde
WI-FI în cameră.
Două seri dansante pe săptămână.
O cină de gală cu musică live.
Animație în pișcină în luna august.
Aer condiționat de pe 15 iunie până pe 15 septembrie.
O cină la casolare (transferiment exclus 10€ dus/întors de persoană).
Folosirea gratuită a pișcinelor termale dintre care două interne și una în aer liber.
Navetă de la și către plajă la orarii prestabilite de pe 1 iunie până pe 16 septembrie.
Parcurs bunăstare (duș emoțional, parcurs kneipp și saună, baie turcească).
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații convenționate cu SSN (un tiket de lege de plătit).

Un cadou la alegere dintre cele disponibile în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pătuț 0/2 ani neîmpliniți euro 12,00 la zi.
Masa din ultima zi de sejur euro 10,00.
Închiriat halat de baie euro 15,00.
Închiriat prospop de mare eruo 5,00. 

Reduceri
Copii de la 0 la 2 ani gratis (plătesc doar mesele la consum).
Al patrulea pat de la 2/12 ani -20%.
Al treilea și al patrulea pat adulți  -10%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!