Hotel Villa Maria

8,1 5 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul Villa Maria,o mică bijuterie cu o puternică amprentă Liberty, este situat în piața principală cea mai apropiată de port și la două minute de mers pe jos de plajă și de terme. Hotelul, cu camerele sale bine renovate, cu picturi de autori faimoși, restaurantul cu preparatele sale din bucătăria tipică locului, roof garden(grădină acoperită) care vă permite să vă relaxați, vederea de pe terasă a Castelului Aragonez care taie răsuflarea prin frumusețea propusă, dar mai ales, calda primire cu care vă vor întâmpina proprietarii , totul contrimuie să facă din sejurul domneavoastă unul de neuitat și să vă facă cunoscut plăcerea unui stil Slow Living. Villa Maria este deschis tot anul, cu cele 38 de camere, gata să primească proprii oaspeți. De la călătorii singuri până la perechi sau grupuri de prieteni. Camerele, unele multiple chiar pentru familii, în sintonia cu arhitectura hotelului, sunt mobilate în arta simplă, cu paturi tradiționale în fier forjat și îmbogățite de o colecție de familie și de operele conceptuale ale artistului Giuseppe Macrì. Fiecare cameră este dotată de tot confortul și serviciile diponibile, de la mini bar, tv culori, aer condiționat, seif, telefon și wi-fi gratuit. Hotelul oferă două tipuri de camere: Standard, situate în partea internă, se ajunge prin grădină; Classic, în clădirea principală a hotelului și colegate de un lift la serviciile de restaurant și solarium.

Localitatea
Comuna Ischia are două nuclee, cel principal, denumit în mod oficial Ischia dar în mod comun zis Ischia Porto, și zona "Ischia Ponte", care ia numele de la podul de lemn (devenit apoi în piatră), care până la șaptesute unea Castelul Aragonese cu satul. Ischia este comuna care ragrupează majoritatea populației insulei, cu numeroase hoteluri și o importantă mișcare turistică. Are un shopping center, care se extinde de la via Roma până la cursul Vittoria Colonna. Nu lipsește divertismentul și diferite atracții de tip turistic: este de ajuns să numin, printre altele, la așa zisa "rive droite" (partea dreaptă a portului) cu night-club, piano-bar, discoteci, taverne folkloristiche, enoteci, restaurante tipice, magazine cu artizanat local și boutique.

Ce să vedeți
Castelul Aragonese la Ischia Ponte, fortăreață care este situată pe o stâncă de granit, pe versantul oriental al insulei și colegat printr-un ponte din piatră lung 220m de anticul Borg di Celsa, astăzi cunoscut ca Ischia Ponte. Construcția primului castel este datată la 474 î.C. cu numele de Castrum Gironis, adică "castelul de la Girone", în onoarea fondatorului său. Fortăreața vine apoi ocupată de Partenopei, dar în 315 î.C. Romanii au reușit să o sustragă controlului și au fondat colonia de la Aenaria. Se datorează, însă, Aragonezilor modernul aspect al castelului, plecânde de la bărbatul Angioin în 1441 Alfonso V de Aragona care a dat viață la o structură care recalcă pe cea a Maschio Angioino di Napoli.

Pineta Mirtina, unde domină pini seculari și măiestoși. Pădurea tânără este constituită de arbusti, Eriche, Euforbie, Lecci, Filliree, Ginestre, Mirti. Sunt difuze și sparanghelul și ciupercile, dar spectacolul major pe care pădurea îl oferă este în apropierea primăverii, cel de un covor de cilcamin, care se întinde pe toate sentierele. A ne aminti natura vulcanică a locului este mirosul de apă care se ridică în aer, sunt pânzele apelor termale. Această microclimă așa de particulară a permis prezența unor specii vegetale care se găsesc doar pe insulă, cum ar fi celebrul ”Papiro de le fumarole” (Cyperus polystachius). În partea de jos a pădurii se pot observa câteva pârâie de apă printre care cea de la Mirtina a cărei apă era îmbuteliată și vândută, și o zonă destul de vastă dedicată concertelor și manifetărilor de vară.

Catedrala de la Santa Maria Assunta, situată în borgul de la Ischia Ponte, este o biserică monumentală și catedrală a eparhiei de la Ischia ridicată de Pietro Cossa, frate al antipapei Giovanni XXIII, în 1388 în onoarea defuntului padre Giovanni, governator al Ischiei și Procidei.

Baia di Cartaromana și Scogli di Sant'Anna (stâncile sfintei Ana), de unde puteți admira o priveliște care taie răsuflarea către Castelul Aragonese. Este vorba de o baie tipică prin prezența de surse calde termale care izvorăsc direct în mare.

Cursul Vittoria Colonna, adevărat centru de shopping al insulei datorită prezenței de  boutique rafinate și elegante, apoi baruri, gelaterii și restaurante, permite să faceți lungi plimbări seara sau dupăamiezile, degustând produse tipice cum ar fi limoncelul sau rucolino pe care magazinele de suvenir le oferă trecătorilor.

Riva Destra sau Rive Droite, este locul al cărui nume derivă de la faptul că este situat pe latura dreaptă a portului Ischia. Fregventat în perioada primăverii și a verii, sunt prezente multe baruri, restaurante și taverne în care este posibil să degustați mâncăruri pe bază de pește și mâncăruri tipice.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Toate camerele dispun de aer condiționat, încălzire, TV, telefon, uscător de păr, minibar, cabină duș. 
Camerele din clădirea principală dispun de seif. 
Solariu bine amenajat.
Conexiune Wi- Fi.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu în cameră.
Serviciu spălătorie.
Parcare auto supraveghiată la 80m.

Activități propuse
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Restaurant
Meniul Hotelului  Villa Maria reflectă bucătăria tradițională locală și propune produse de sezon, însoțite de  vinuri bune tipice Ischiei sau regiunii Campania. Ce are mai bun  insula și  tradiția mediteraneană vă fac să trăiți o experiență senzorială unică. Un bogat meniu de aproape 30 feluri permite musafirilor să descopere bucătăria tradițională, îmbogățind sejurul cu emoții gastronomice plăcute. Unul din felurile clasice și cele mai apreciate este   “Spaghetti con pomodoro fresco e basilico” (spaghete cu roșii proaspete și busuioc) sau “il pesce fresco al forno con pomodoro fresco, aglio e prezzemolo”(pește proaspăt la cuptor cu roșii proaspete, usturoi și pătrunjel). Micul dejun include prăjituri și cornete făcute în casă. Prânzul și cina conțin verdețuri proaspete gătite sau crude, felul întâi și felul doi, fructe și desert.

Oferta include
Wi-Fi în zonele comune și în camere.
Băi și nămoluri termale sau aerosol (se plătește un tiket ) într-un centru termal în apropiere.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente 
Pătuț euro 5,00 pe zi.
Balcon euro 5,00 pe zi.
Masă extra euro 20,00 escluse băuturile.
Dublă Folosită Singur euro 12,00 din octombrie până în mai și euro  15,00 din iunie în septembrie. 
Parcare cu supraveghiere la 80 mt euro 8,00 pe zi (mașină SUV euro 15,00 la zi).
Cina și prânzul de Paște, 15august și Revelion  euro 35,00 doar pentru cei care au sejur de Cameră și mic dejun. 

Reduceri
Copii până la 3 ani gratuit.
Copii de la 3 la 12 ani reducere de 30%.
Al treilea și al patrulea pat adulți au reducere de 20%.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!