Hotel Terme La Reginella

8,6 7 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Hotelul La Reginella este o bijuterie pe care insula Ischia oferă celor care vor să se bucure de un sejur de lux și de bunăstare fără să renunțe la centru și deci la locația în care este poziționat hotelul. Bunul gust și atenția pe care tot personalul acordă la fiecare particular, fac din sejur unul unic și de neuitat, așa încât fiecare client să se simtă ca acasă. Luxuriantul parc termal de la Reginella vă permite să vă cufundați în cel mai complet relax naturalistic și termal, chiar dacă este situat central, vă veți găsi în același timp în centrul orașului, dar și în centrul unui parc termal. Hotelul dispune de camere  Standard, Comfort, Superior și Suite. Camerele Standard sunt elegante și luminoase datorită mixtului de culori pastelate și luminoase, cu interioare în tonuri calde. Dimensiunile camerei standard: 17 m2 - camera singură 14 m2. Camerele Confort sunt sobrie și elegante mobilate cu gust, colori neutre și coordinate, cu mobilier simplu dar care pune în evidență mozaicul în stil clasic și mediteranean. Dimensiuni camera comfort: 20 m2. Camerele Superior sunt cu siguranță spațioase, cu pavimentări rafinate, cu un mobilier ușor diferit față de cele Comfort, represintă alegerea ideală pentru cine preferă spații mari. Dimensiunile camerei superior: 25 m2. Cele Suite sunt mobilate elegant cu  colori calde și bine coordinate. De la majolichele pictate manual până la grija acordată tuturor detaliilor: oferiți-vă un ambient exclusiv în inima Lacco Ameno o viață dulce ischitană. Dimensiuni: 52 m2.

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este Fungo (Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției, luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați.

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului "Varulo". Plaja se compune dintr-o zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteți folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIIIlea secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, printre cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale Ischiei, încastrat perfect în Baia de la San Montano, se caratterizează prin presența internă de pișcine, saune, plajă , centru termal și de bunăstare, bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii provenind din diverse părți ale Italiei și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar 400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la Lacco Ameno, iconă antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plaja de la San Montano (la orari prestabilite).
Tv sat, phon și telefon in cameră, minibar, încălzire, seif, produse de baie, birou.
Uscător de păr, aer condiționat.
Zonă de zi și doua TV (pentru camerele Suite).
Parcare nesupraveghiată , locuri la cerere și până la terminare.
Conexiune Wi- Fi.
Seri cu muzică live.
Restaurant deschis.
Halat de baie (pentru camerele Superior și Suite).
Teren de tennis.
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Micul dejun dă o bună dimineață musafirilor cu un vast bufet în care se remarcă , printre altele, mica patiserie făcută în casă, și fructa de sezon mereu proaspătă. La prânz și cină, pe lângă un meniu la alegere , este prezent un bogat bufet de aperitive, verdețuri, salate și capricii de care să vă lăsați tentați. În timpul lunilor de vară în care condițiile meteo le permit, plăcerea unei bune bucătării se pot servi în grădină, într-o atmosferă mediterană, cu un serviciu discret și profesional. Seara puteți cina în sala spațioasă și elegantă internă unde puteți savura în liniște mâncărurile tipice ale bucătarului chef; în ocazii deosebite cina cina va fi însoțită de o muzică la pian în surdină. Ingrediente proaspete și sănătoase, verdețuri și fructe proaspete de sezon, dar și pești din marea noastră, toate concentrate in felurile tradiționale napoletane, în unele cazuri ușor revizuite.

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează

Tur al insulei  Ischia în barcă.
Tur al insulei  Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare  la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz  GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplemete 
Pensiune completă la 30,00 euro de persoană, pe zi.

Reduceri
Al treilea pat pentru copii de la 2 la 12 ani -40%.
Al treilea pat adulți -20%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!