Hotel Terme San Lorenzo

8,1 7 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Se potrivește persoanelor care caută un hotel de calitate cu o puternică caracterizare termală și cu panorame care vă lasă fără cuvinte. Structura rezultă în special adaptată oaspeților care caută relaxare și binestare , dar în aclelași timp vor să se bucure de vizitarea centrului vechi cultural, de muzee și parcuri naturale cu plimbări pe falezele cele mai frumoase ale insulei, fără a renunța la distracție și shopping de clasă. Hotelul dispune de camere Classic, Comfort și Superior. Camerele Classic sunt decorate in stilul clasic mediteran cu culori pastelate, cu vedere parc/grădină/intern și dispun de fereastră, cele situate la parter dispun de un balcon sau terasă, baia are duș(cu perdeluță), tipuri prezente : Singură 8-11 mp, Dublă uz singură 16-20 mp, Dublă 16-20 MP, Triplă 16-20 mp. Camerele Confort sunt aredate în stil mediteran sau modern contemporan, prevăzute cu balcon panoramic cu vedere la mare, balcon cu măsuță și scaune, baie cu box duș, tipuri prezente: Singură 8-11 mp, Dublă uz Singură 16-20 mp, Dublă 16-20 mp. Camerele Superior sunt decorate în stil mediteranean, cu culori pastelate, prevăzute de terasă cu vedere la mare și cu măsuță si șezlong, baia este dotată cu box duș, cu set SPA halatde baie/ prosop pentru pișcină, scufie pentru pișcină, papuci pentru pișcină. Tipologie prezente : Singură 8-11 mp, Dublă 18-24 mp, Triplă 18-24 mp.

Localitatea 
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se întinde dealundul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adervărat anfiteat natural care cu deschidere la mare și care deține apele termale cu cea mai mare concentrație de radioactivitate în așa zisele izvoare ale Sfintei Restituta, ocrotitoarea orășelului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este FUNGO(ciuperca) , o stâncă în mijlocul mării ,care se vede foarte bine de pe faleză și de pe postările de sus care oferă priveliști deosebite, acoperită de o tufă verde și cu o înălțime de aproximativ 10 metri. Fungo a apărut în urma unei erupții a Muntelui Epomeo și cu timpul s-a răcit și a fost supus eroziunii mării care i a dat forma caracteristica de ciupercă, fiind motivul pentru care a deventit celebru. Lacco Ameno este bogată în site-uri arheologice care merită să fie vizitate.  

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, un magnific pârâu de bazalt de erupție a cărei plajă este una dintre cele mai frumoase ale insulei, se caracterizează prin fundalul său plin de floră și de faună și prin diferite coaste create natural ca cea de la Varulo. Plaja are o zonă liberă și una privată în care este posibil să prenotați șezloguri, umbreluțe.

Muzeul și Scavi di Santa Restituta(săpăturile) la câțiva pași de hotel , se găsesc sub biserica cu aceași hram, sunt cea mai importantă atracție istorică/culturală a insulei, cu repertele sale de mare importanță care păstrează mărturii ale epoci paleocristiană la Ischia. 

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte datate din al VIII lea secol î.D. , epoca în care insula a fost colonizată de navigatorii care proveneau din Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae, renumită pentru capacitățile lor comerciale. În muzeul Villa Arbusto sunt expuse multe nenumărate obiecte in taracotă care mărturisesc viața din Pithecusae, unul dintre cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche și cea mai bine păstrată inscripție în limba greacă prezentă în toată Mediteranea.

Grădinile Termale din Negombo, parc polivalent printre cele mai stupende ale Ischiei, încastrat în baia de la San Montano, se caracterizează prin prezența de pișcine, saune, plaje , centru termal și de binestare, bar, restaurant și un muzeu.

Pădurea Zaro oferă un sentier care coleghează Lacco Ameno de Forio, dar și zonă de cult pentru faimoasa și venerata Madonnina di Zaro care în fiecare an este motiv de ragrupare și de pelerinaj din partea credincioșilor care vin din diferite părți ale Italiei dar și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orășelului la doar  400metri, găsiți magazine de unde puteți să cumpărați suveniruri și produse tipice, magazine de îmbrăcăminte la modă, magazine tipice izolane, lounge bar, cafetărie și restaurante cu vedere la faimosul Fungo din Lacco Ameno, icoană antică.

Servicii pentru oaspeții  Hotelului nostru
Check in după ora 14.00  - Check out până în ora 10.00.
Mic dejun la Bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este servită de la ora 20:00 la  ora 21:00.

Servicii gratuite cuprinse în toate  tarifele noastre
Set SPA halat de baie, prosop pișcină, scufie pentru pișcină, papuci pișcină (doar pentru Superior).
Conexiune wifi în portinierie(conexiune nu este prezentă în restul hotelului).
Șezlonguri la bordul pișcinei și solar la dispoziția oaspeților.
Parcare necustodită, locuri la cerere în baza disponibilității.
Navetă pentru plaja San Montano și centrul Lacco Ameno.
Mini bar și birou (pentru camerele Confort și Superior).
Două seri cu Piano Bar pe săptămână.
Serviciu de concierge.
Depozit bagaje.
Recepție 24 din 24.

Servicii cu plată
Serviciu în cameră.
Serviciu de baby-sitter, bonă.
Serviciu de spălătorie.

Activități
Scufundări maritime (cu plată).
Teren de tenis (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Escursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Larga sală a restaurantului oferă o vedere de o frumusețe indiscutibilă: Monte Vico, Napoli,  Vesuviul, Sorrento, Procida și Casamicciola Terme reflectă o oglindă de apă care fac să pară marea un lac. Evident că în această ramă de frumuseți naturale nu putea lipsi o bună bucătărie tradițională: ischitană, campană și națională. Și iată împreună, în perfect acord, un serviciu impecabil și o căutată competență gastronomică, unde naturalețea ingredientelor este indispensabilă. Hotelul oferă un meniu la alegere între 4 feluri principale și 4 feluri doi, dă posibilitatea de a alege un tratament de jumătete de pensiune sau de pensiune completă și un bufet bogat de bunătați dulci sau sărate, cu contur bogat de legume.

Un cadou la alegere între cele prezente în lista Prenotări
O plimbare în jurul insulei Ischia în GT autobuz cu ghid și degustare de produse locale.
O plimbare în jurul insulei Ischia cu barca.
Insula Capri tur cu barca.
Insula Procida tur cu barca.
Excursie cu barca Positano și Amalfi.
Un transfer cu taxiul Porto / hotel.
Intrarea la Thermal Park Castiglione care cuprinde 15 bazine și ieșire directă la mare.
Tur Napoli ieri și astăzi cu o vizită la centrul istoric și Napoli subteran.

Nu sunt incluse
Taxă turistică.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Vizita medicală obligatorie pentru cei care efectuează cure termale. 
Bacșișul și tot ce nu este menționat în ofertă.

Suplimentele
Închirierea halatului de baie la 12,00 euro de persoană.
Inchirierea prosopului de baie 8,00 euro de persoană.
Minibar 5,00 euro pe zi.
Masă baby 5,00 euro la consumație.
Masă suplimentară 15,00 euro de persoană, fără băuturi.
Consultația medicală obligatorie pentru a fi admiși la tratamentle termale 30,00 euro la vizită.

Note
Reduceri și suplimente se pot schimba și pot fi văzute în lista de prenotare.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!