Hotel Terme Villa Svizzera

8,3 6 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Camerele hotelului  sunt împarțite în trei "zone" în care este împărțit hotelul: La Villa Svizzera, Il Giardino delle Fonti(grădina sursei) și La Colombaia (porumbarul), toate clădirile sunt apropiate între ele.Majoritatea camerelor au vedere către grădina internă a hotelului, dipun de balcon sau terasă, câteva Classic au vedere la mare. Camerele Superior, localizate în Villa Svizzera, au cea mai frumoasă panoramă marină a hotelului. Tipologiile de camere Classic presente sunt: Singură m2 10-12, Dublă Uz Singură, Dublă, Triplă, m2 17-29. Camerele Comfort cu vedere parc/grădină/intern sunt mai mari decât cele  Classic și dotate cu un mobilier destul de confortabil, băile sunt dotate cu o modernă cabină duș. Cele Comfort sunt localizate în Giardino delle Antiche Fonti (grădina sursei vechi)și în clădirea  Colombaia și sunt dotate de balcon sau terasă; tipologii presente: Duble de 15-20 m2. Camerele Superior sunt localizate în clădirea  Villa Svizzera,câteva au vedere la mare (pentru care este cerut un supliment), altele au deschidere către grădină sau parcul hotelului. Toate camerele Superior sunt dimensionate generos și au mobilier modern și confortant, baia este prevăzută de cabină duș. Tipologiile presente: Singure 16-17 m2 - Duble, triple 21-30 m2.

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este  Fungo(Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției , luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați. 

De vizitat și de cunoscut 
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului  "Varulo". Plaja se compune  zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteși folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la  Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIIIlea  secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la  Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru  capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, între cele mai importante este  Cupa lui  Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale  Ischiei, încastrat perfect în  Baia de la  San Montano, se caratterizează prin presența  internă de pișcine, saune, plajă , centru termal și de bunăstare , bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă  Lacco Ameno cu comuna  Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii provenind din diverse părți ale Italiei și din lume. 


Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar  400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la  Lacco Ameno, iconă antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânjul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Navetă pentru plajela de la San Montano (la orari prestabilite).
Parcare nesupraveghiată, locuri la cerere și în baza disponibilității.
Tv sat, phon, seif aer condiționat.
Conexiune Wi- Fi în hall(nu este prezentă în restul hotelului).
Set de bun venit (pentru toate tipurile de camere).
Baia: duș cu perdeluță (pentru camerele Classic), cabină duș(pentru cele Confert).
Reducere de 3euro pentru o intreare la Parcul Termal Negombo, valid pentru perioada de vară.
Halat de baie și papuci din burete(pentru camerele Superior).
Reception 24h.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Câmp de tennis (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Restaurant
Restaurantul dipunde de o sală mare și oferă o panoramă a mării de la Lacco Ameno , primește oaspeții deja de dimineață cu un bogat bufet de mic dejun , printre altele oferă patiserii făcute în casă. Prânzul și cina sunt servite cu un meniu la alegere compus din feluri de mâncare tradiționale ischitane și napoletane. Mereu este prezent un bogat bufet de aperitive, verdețuri și salate.

Oferta cuprinde 
Cocktail de bun venit.
Conexiune Wi-Fi.
Șezlonuri la bordul pișcinei.
Pișcina externă cu apă de mare încălzită. 
Pișcina termală acoperită dotată de hidromasaj la o  temperatură de 32-34°.
Șezlonguri și umbrele sunt și pe terase .
Reducere de 10% pentru toate Tratamentele Beauty & Wellness la Centrul Spa.
Pachetul Beauty Ischia cuprinde 1 terapie la rece pentru disfuncționalitatea venoasă, 3 capete de duș termale cervicale, 3 inhalații sau  3 Aerosol (vizita medicală obligatorie euro 20,00 de plătit pe loc).
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale (plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei  Ischia în barcă.
Tur al insulei  Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare  la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz  GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă. 

Suplimente
Masă extra euro 15,00 de persoană băuturi excluse.
Seara de pe 15 august (Ferragosto) obligatorie 50,00 de persoană.
Seara de revelion obligatorie euro 50,00 de persoană.

Reduceri
Demipensiune euro 5,00 de persoană pe zi. 
Cameră și mic dejun  euro 10,00 de persoană pe zi. 
Al treilea și al patrulea pat  adulți -10%.
Al treilea și al patrulea pat până la 12 ani -50%.
Copii 0-2 ani gratis.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!