Park Hotel Terme Michelangelo

8,1 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Speciale cancellazione gratuita

Park Hotel Terme Michelangelo de la Lacco Ameno are o vedere la mare care lasă fără cuvinte. Aceast mare hotel fermecător dispune de centrul beauty farm termal cel mai frumos al insulei, o zonă termală internă care permite efectuarea curelor termale, 5 pișcine termale interne și externe(și intercomunicante) bogate de hidromasaje și de cascade cervicale, un parcurs de bunăstare cu saună, baie turcească, duș emoțional și percurs kneipp, sală de sport Technogym, 2 restaurante, 2 baruri, plajă privată și un mare parc de joacă intern și în aer liber pentru cei mici, cu animațiune gratuită din mai în septembrie. Arhitectura mediteraneană elegantă a Hotelului Park Terme Michelangelo se îmbină perfect cu frumusețile naturale care îl înconjoară și oaspeții se pot distende la soare folosind multele servicii dedicate lor, cum ar fi pișcina de apă dulce cu topogane de apă, water ball, le roller water ball, sau water volley și multe altele. Marele parc caracterizat și de locuri umbrite, de verde, de covorul de iarbă proaspătă englezesc, plante grase și copaci seculari, reprezintă locul ideal unde puteți petrece calde dupăamiezi de vară și unde copii se pot distra în marele parc de jocuri în aer liber cu jocurile gonflabile, playgrounds, saltele, covoare cu arcuri și multe altele. În plus, zilnic și pe toată perioada deschiderii hotelului, este posibil să folosiți Mini și Junior Club, îngrijit de persoane cu o înaltă calificare.

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este Fungo (Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției , luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați.

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului "Varulo". Plaja se compune dintr-o zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteți folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIIIlea secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, printre cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale Ischiei, încastrat perfect în Baia de la San Montano, se caratterizează prin presența internă de pișcine, saune, plajă , centru termal și de bunăstare , bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii provenind din diverse părți ale Italiei și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar 400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la Lacco Ameno, iconă antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 15.00 - Check out până la ora 10.00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Parcul de joacă amenajat cu gonflabile, playgrounds și saltele.
Pișcină de apă dulce pentru copii, cu topogane, water ball, water roller ball și water volley.
Restaurant amenajat cu scăunele, tacâmuri pentru cei mici, încălzitor de biberon și set de desen și pictură.
Navetă pentru plajela de la San Montano și către centrul de la Lacco Ameno(la orari prestabilite).
Pătuțuri, zbare pentru pat, zonă de schimbat scutece și de înfășat, cădițe de băiță, încălzitor de biberon.
Parcare nesupraveghiată , locuri la cerere și până la terminare.
Conexiune Wi- Fi.
Reception 24h.
Zona jocuri cu cărți pentru copii, videojocuri, desene animate. 
Serviciu plajă (cumpărând pachetul Coccole, răsfăț).
Serviciu porterage.
Fax / xerox.
Agenție de turism.
Depozit bagaje.
Sală de sport.

Servicii cu plată
Cardul Pisolo Club obligatoriu de la 3 la 12 ani pentru animație zilnică la Pisolo Club cu personal specializat și un bogat program de activități și de spectacole.
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Restaurant
În oalele hotelului Michelangelo fierbe adevărata tradiție mediteraneană și în felurile pe care musafirii le vor gusta va fi multă cultură marină și autentică, multă alegere și mai ales multă sănătate pentru că, ingrediuntul care nu lispește niciodată este naturalețea produselor, toate locale. Înalta bucătărie poate fi gustată în cele două restaurante ale hotelului. Pentru o pauză de cafea și proaspete drink-uri în hotel sunt două baruri, și, când se lasă seara, adevărata atmosferă de night, în fiecare seară, la pianobar.

Oferta include
Cocktail de bun venit.
5 Pișcine termale în aer liber și interne.
Pișcina pentru copii cu jocuri de apă.
Cascade cervicale și Panca geyser.
Seri muzicale cu piano-bar și muzică live. 
Serviciu plajă achiziționând pachetul "Coccole".
Percursul bunăstare cu Saună, Baie turcească, Duș emoțional, Percurs kneipp și Hidromasaje subapă.
Solarium amenajate pe terasele panoramice, cu folosirea șezlongurilor, a umbreleor.
Sală de sport amenajată cu Technogym.
Serviciu Navetă de la /către plaja de la San Montano și  Parcul Termal Negombo la orarii prestabilite.
Nămol/băi termale sau aerosol/inhalații termale(plata unui ticket).

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei  Ischia în barcă.
Tur al insulei  Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare  la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană.
Tur al insulei Ischia în autobuz  GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Suplimente
Pachetul "Coccole" cu plajă gratis euro 129,00:
1 masaj antistress, 1 masaj total body, 1 masaj cu uleiuri esențiale, 1 test specific pentru piele, 1 curățire a feței cu un peeling și mască de nămol, 1 solarium total body.
Pachetul  "doar plajă " euro 59,00 de persoană pe tot sejurul.

Reduceri
Al treilea și al patrulea pat pentru copii de la 3 la 12 ani gratis.
Al treilea și al patrulea pat pentru tineri de la 13 la 15 ani -30%.
Al treilea pat adulți -10%.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!