Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotelul San Montano Resort este situat pe colina Monte Vico, la Lacco Ameno, un promontoriu care se ridică direct din mare și care are o vedere splendidă către baia de la Napoli. Panoramele care taie răsuflarea și apusurile cu culorile lor accentuate oferă spectacole incredibile musafirilor: pe fondul golfului Napoli, în funcție de diferitele zone panoramice ale parcului , se poate admira Lacco Ameno, Casamicciola și golful de la San Montano; întorcând spatele golfului se deschide o priveliște cu adevărat insulară a Ischiei și a muntelui Epomeo. Stațiunea este dotată de un super parc termal cu 8 pișcine și bazine panoramice, un centru Spa nou nouț, un restaurant și 2 baruri. Hotelul San Montano oferă administrație impecabilă, fie că veniți cu avionul sau cu trenul, sosirea dumneavoastră este importantă. Un Mercedes elegent clasa E vă așteaptă să vă conducă la port, și de acolo decideți cum să ajungeți la Ischia. Pentru cei care vor să încerce briza vitezei pe mare se poate organiza un transferiment personalizat de la/ către portul din Napoli  cu un transport elegant TORNADO 38 f.d cu o line elegantă și cu un stil sportiv și atrăgător: 12 metri de putere, atinge o viteză de 40 noduri. La bord oaspeții au la dispoziție minibar cu soft drink, reviste, șezlonguri, duș și pot ajunge în 30 min (cu plecarea de la Pozzuoli) portulețul de la Lacco Ameno, unde vă va aștepta un șofer care vă va însoți la hotelul  San Montano Resort&Spa. Camerele  Resort San Montano se împart în cele cu Vedere către Grădină, Vedere la  Mare, Camere Elite și Camere Exclusive.

Restaurant
Cu o amprentă categoric mediteraneană dar modificând însă delicatesele culinare tradiționale în cheie modernă. O atenție aproape fixistă la prospețimea ingredientelor se gustă în felurile tipice și clasiche , de la mozzarella , la peștele proaspăt, diferitele feluri de paste de Gragnano trase în bronz, oferind astfel gustul magic al tradiției ischitane și campane. În timpul verii este posibil să luați micul dejun sau să vă plimbați prin grădina hotelului, bucurându-vă de unul dintre cele mai frumoase panorame ale insulei. Micul dejun, cu  bogatul bufet , cu patiseriile napoletane , dă startul unui început de zi de vacanță cu nelipsitul espresso cald de ”bunădimineața”. La prânz, un meniu a la carte cu peștele pescuit mai devreme , pastele tradiției regionale și o selecție de salate proaspete . La cină, în schimb, un meniu mereu revizuit și destul de vast însoțește oaspeții în căutarea aromelor pământului nostru revizionat de bucătarul nostru Executive Chef Nando Porcaro. Nu uitați de cofetăria noastră , dintrodeauna un punct de laudă al hotelului nostru, cu preparate super, cofetării și înghețate, toate pregătite zilnic în hotel. Un serviciu discret și deloc invaziv complectează experiența de neratat. Crama destul de dotată, cu o largă selecție de vinuri campane, naționale și externe, complectează oferta culinară a stațiunii. Pentru cei care preferă , pot să îmbine un regim dietetic cu un ciclu de tratamente termale sau spa, așa cum pentru cei cu intoleranțe alimentare pot să ceară linea de produse fără gluten.   

Barul La Terrazza și Barul Acropoli
Oaspeții noștri care vor să guste un snack ușor în zona pișcinei principale, pot să se bucure de Barul Acropoli; Meniul propune diferite snackuri invitante care se inspiră tradiției bucătăriei mediteraneene cu referință la cea ischitană și napolentană, câteodată revizionate cu variante pline de creativitate care fac din felurile de mâncare unele și mai irezistibile. Orar 10.00-19.00.  
De la ora 12.30 la 17.30 servește și snack-uri și gustări alese pe care le puteți savura pe bordul pișcinei sau la bar direct. Barul La Terrazza dă posibilitatea de a vă bucura de un apus, care este un spectacol fără cuvinte , către golful de la San Montano, gustând  drink-ul preferat.După cină puteți să continuați să vă relaxați pe ”La Terrassa” cu notele de  pian în surdină. Lobby Lounge American Bar este situat în Hall, lângă terasa panoramică a intrării , de unde se pot vedea apusurile spectaculoase. Orariu 18.00-24.00.

Localitatea
Lacco Ameno este o comună a insulei Ischia care ocupă partea de Nord-Vest a insulei și se extinde dealungul mării și la poalele muntelui Epomeo, este un adevărat anfiteatru natural cu deschidere la mare și ale cărui ape termale prezintă cel mai ridicat grad de radioactivitate în așa zisele surse de la Santa Restituta, protectoarea orașului și a întregii insule. Simbolul principal de la Lacco Ameno este Fungo(Ciuperca), o stâncă în mijlocul mării perfect vizibilă de pe străzile principale și de pe diferitele locuri special arănjate, compus dinr-un tuf verde și înalt circa 10 metri. Fungo a prins viață după o erupție a muntelui Epomeo , care cu timpul s-a răcit și a fost transformată în urma erupției , luând forma caracteristică de ciupercă, motivul pentru care este notă. Lacco Ameno este de altfel bogată în descoperiri arheologice pe care merită să le vizitați.

De vizitat și de cunoscut
Baia di San Montano, magnifică insenatură în basaltul de la erupții a cărei plaje este una dintre cele mai frumoase ale insulei, este caracterizată de fundalul bogat în faună și floră, dar și de prezența pârâului "Varulo". Plaja se compune zonă liberă și dintr-o zonă privată de unde puteși folosi șezlonguri și umbrele.

Muzeul și Săpăturile de la Santa Restituta la câțiva metri de la hotel, colocate sub Biserica dedicată aceleași sfinte, consitituie cea mai importantă atracție istorico-culturală a insulei cu reperte istorice de mare importanță în care se păstrează mărturii ale epocii paleocristiane la Ischia.

Muzeul de la Villa Arbusto, antic muzeu grec cu frumoase reperte care datează de la al 'VIII lea secol î.C. epocă în care insula a fost colonizată de navigatorii provenienți de la Magna Grecia, care au pus bazele orașului Pithecusae celebru pentru capacitățile comerciale. În muzeul de la Villa Arbusto sunt expuse nenumărate obiecte în teracotă care mărturisesc viața de la Pithecusae, între cele mai importante este Cupa lui Nestore, decorată cu cea mai veche inscripție în limba greacă prezentă în tot bazinul mediteranean.

Grădina Termală Negombo, parc polivalent printre cele mai frumoase ale Ischiei, încastrat perfect în Baia de la San Montano, se caratterizează prin presența internă de pișcine, saune, plajă, centr termal și de bunăstare , bar, restaurante și un muzeu, plante magnifice.

Pădurea de la Zaro magnific percurs care leagă Lacco Ameno cu comuna Forio, dar și zonă de cult care venerează Madonnina de la Zaro care în fiecare an este un motiv de pelegrinaj pentru credincioșii provenind din diverse părți ale Italiei și din lume.

Plimbare cu shopping în centrul orașului la doar 400 m. Caracterizat de magazine în care puteți cumpăra suveniruri drăguțe și produse tipice, magazine de haine la modă, dar și chioșcuri tipice ischitane, lounge bar, cafettării și restaurante panoramice de unde se poate admira faimosul monument natural, Fungo de la Lacco Ameno, iconă antică.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:30.
Cina este servită de la ora 20:00 la ora 21:00.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Toate camerele dispun de Tv sat, telefon, sistem de încălzire,aer condiționat,seif , uscător de păr.
Set Spa halat de baie/prosop pișcină, papuci pișcină (pentru Superior).
Minibar și birou(pentru camerele Confort și Superior). 
Acces la sala de gimnastică și la sala Relax a Spa.
Conexiune Wi- Fi în hall(nu este prezentă în restul hotelului).
Navetă către plaja de la San Montano și către centrul Lacco Ameno.
Navetă la sosire.
Piano bar toate serile.
Reception 24h.
Parcare.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Transfer de la aeroportul de la Capodichino sau de la  Stația Centrală  Napoli, până la  Portul de Napoli sau până la stațiune(transfer în mai multe etape).
Transferiment de la  Portul de la  Napoli până la Portul de la Ischia cu Barcă privată. Inclus de trasfer în hotel cu naveta sau cu un taxi.
Trasferiment de la aeroportul de la  Capodichino cu elicopterul. Inclus de trasfer în hotel cu naveta sau cu un taxi.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis (cu plată).

Oferta cuprinde
Accesul complet la parcul pișcine al Resort,cu șezlonguri ,umbrele și prosoape de pișcină. 
Detaliile pișcinelor prezente în resort: 
Pișcina în aer liber cu apă  Termală 32-35° - c.a. 420m2; profundită 1,40-1,80 m.
Pișcina în aer liber cu apă de mare c.a. 300 m2, profundită 1-3 m.
Bazin Jacuzzi în  piatră cu vedere panoramică către Baia di San Montano.
Cascade Panoramice și pișcine H2O (6 pișcine).
Acces la Spa Umida ce conține:  Sauna,  Baia Turcească,  Dușuri Emoționale, pișcina acoperită Kneipp.
Acces la Sala Relax a Spa.
Acces la Sala Fintness.
Plaja de la San Montano: clienții noștri au un loc rezervat pe plaja minunată de la San Montano cu prosoape de plajă și serviciu de navetă gratuit. 
Program Aromaterapeutic.
Parcare gratuită.
Navetă gratuită la sosirea în port. 
Navetă gratuită la cerere pentru a ajunge plaja sau Piazza Santa Restituta ( centrul  Lacco Ameno).
Naveta este la cerere , de obicei serviciul oferit este de la ora  8.30 la ora 23.59 de la 15 mai la 10 octombrie. În celelalte perioade serviciul se încheie la ora  22.00.Orariul acestui serviciu poate să se schimbe în baza activității sezonale a complexului hotelier. 
Piano Bar toate serile.

Suplimente
Blue Ocean SPA a hotelului San Montano Resort se bucură să vă ureze bun venit și să vă ajute să alegeți cele mai bune tratamente spa. 
Restaurantul ”La Veranda” este deschis la prânz și cină(a la carte). Este posilib să cumpărați tratamentul seral(cina) de Semi Pensiune la 50,00 euro tva inclus, pe zi, pe toată perioada sejurului, dacă nu restaurantul este disponibil a la carte. Orar: de la  ora 13.00 la 14.30 și de la ora 20.00 la 22.00.
The Swimming pool "Akros Bar": este  Barul parcului de pișcine de la San Montano. Orar 10.00-19.00. De la ora 12.30 la 17.30 servește și Snacks și minuterii de gustat la bordul pișcinei sau direct la bar.
Lobby Lounge La Terrazza este situat în Hall, lângă  terasa panoramică de la intrare și de unde să vă bucurași de apusuri magice deasupra golfului de la San Montano. Orar 18.00-24.00.
Serviciu în Cameră: disponibil de la ora 12.00 la 15.00 și de la  or 17.30 la 22.30.

Note
Reducerile și suplimentele pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota includeCota include

Un cadou la alegere dintre cele prezente în cartela Prenotează
Tur al insulei Ischia în autobuz GT cu ghid turistic și degustarea de produse tipice locale.
Tur al insulei Ischia în barcă.
Tur al insulei Capri în barcă.
Tur al insulei Procida în barcă.
Excursii la Positano și Amalfi în barcă.
Serviciu taxi cu trasfer de la Port / Hotel.
Intrare la Parcul Termal Castiglione cu 15 pișcine și ieșire directă la mare.
Tour Napoli ieri și astăzi cu vizită ghidată în centrul vechi și Napoli subterană

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)