Recenzii structură

9.2

La posizione è eccezionale 1 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

9.0

Curățenie

9.0

Confort

9.0

Locație

10.0

Calitate/preț

9.0

Bellissimo resort da Giuseppe, Dec. 2019

Camere spaziose e pulitissime. Arredamento curato e set di cortesia accurato. Colazione varia e buona. Staff gentile e simpatico. Spiaggia privata con vista diretta del castello di Falconara. Bel giardino e molto curato. Consigliatissimo Rating AAA+++

Personale

9

Servicii

9

Curățenie

9

Confort

9

Locație

10

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Falconara Resort se află în inima Mediteranei, pe coasta de sud a Siciliei. Este vorba de o structură modernă cu largi camere mobilate cu gust și de diferite spații verzi care contribuie la crearea unei atmosfere relaxante. Încântătoarea destinație, amestecul de istorie și natură, fac din acest Resort, structura perfect integrată în splendidul teritoriu înconjurător și locația perfectă pentru o vacanță de plăcere. Camerele se află în interiorul Club House, clădirea Centrală de la Falconara Resort, sau în interiorul Fattoria, vechia și fermecătoarea depandance a Castelului de la Falconara. Toate sunt amenajate cu stil, dotate de servicii cu cadă (unele cu dușuri), tv, aer condiționat, telefon, frigobar, seif de siguranță și uscător de păr, balcon sau patio amenajat cu mese și scaune. Sunt disponibile și camere pentru persoanele cu dizabilități. Falconara are la dispoziție o pișcină cu solarium, 2 baruri dintre care unul în pișcină, serviciu bar, wi-fi gratis în zonele comune, teren de tenis, 2 săli de meeting, zona fitness internă, parcare în aer liber nesupraveghiată, animație soft pentru copii și adulți la orarii stabilite. Amenajarea design, caracterizată de cabine largi și elegante. Centrul oferă o saună și o biosaună mai umidă și mai puțin umedă, baie turcească și duș cromoterapie, sală de masaje, zonă relax cu tisanerie, zona shopping, serviciu de Remise en Forme exclusiv studiat pentru orice tip de exigență.

Restaurant
Restaurantul propune specialități ale tradiției siciliene și feluri ale bucătăriei naționale. Micul dejun la bufet în sala internă sau pe terasa externă; Prânzul și cina cu 3 feluri (la alegere din meniul propus) către restaurantul ”Pure Emoționi”, băuturi excluse. Alimente de bază pentru intoleranțe și alergii alimentare, de semnalat în momentul prenotării.

Localitatea
Marina di Butera constituie zona de coastă a comunei Butera, în provincia Caltanissetta, pe coasta meridională a Sicilei. Cuprinsă între gurile râurilor Comunelli și cea de la Punta Due Rocche, respectiv la frontiera cu comunele Gela și Licata, se laudă cu un litoral nisipos care se desfășoasă pe circa 8 kilometri. Ceea ce face cunoscut această localitate turistică este pictorescul conac care se ridică pe un vărf stâncos de pe golfulețul din localitatea Falconara. Cu origini medievale și modificat de mai multe ori dealungul secolelor, astăzi rezultă ca fiind o parte ca locuință privată și o parte structură primitoare. Deja aparținut familiilor Santapau, Brancioforte și Chiaramonte Bordonaro, a fost ales ca set pentru unul dintre spoturile publicitare de relevanță internațională.

De vizitat și de cunoscut
Playa Marianello, o fâșie de plajă necontaminată unică în genul său, datorită prezențelor de ”Timpe”, adică un perete alb pe spatele plajei. Plaja Mollarella, care se destinde în interiorul unei sugestive băi înconjurată de doi promotori stâncoși, cea mai fregventată și cunoscută de pe toată coasta meridională a Siciliei. Plaja San Nicola, mai mică dar cu un aspect mai sălbatic pentru că este formată în marea majoritate de stânci, și în sfârșit de plaja Torre Di Gaffe cu spatele stâncos acoperit de tipica vegetație mediteraneană, și supraveghiată de secole de apropiatul turn de control.

Farul San Giacomo, unul dintre cele mai înalte din Europa (40 m înălțime). În afara faptului că este simbolul orașului, farul atrage mii de vizitatori, care de aici pot să admire panorame unice.

Castelul Sant’Angelo, ridicat de Borboni în 1640, în stil baroc. Situat pe omonimul deal cu înălțimea de 150 m deasupra mării, astăzi este sediu al Muzeului etnologic al orașului. Același deal pe care se ridică castelul, un timp se numea ”Ecmo” și aici au fost regăsite rămășițe ale unui oraș greco-roman de la Finziade, (ridicat după distrugerea Gela, operă a Finzia, tiranul de la Akragas), păstrate în muzeul arheologic de la Badia.

La Grangela, o operă hidraulică cu origini în epoca elenistică. Parcurgând acest intinerar printre epoci borbonice și grecești se ajunge în piazza Progresso, sediu al Palatului Orașului proiectată de arhitectul Ernesto Basile, principal exponent de la Liberty sicilan și al modernismului italian. Palatul, care a fost realizat în două momente, între începutul anilor nouăsute și anii 40, păstrează în interior, printre alte opere, medalii în marmură din epoca grecească, rafigurând fundatorii de la Gela, și statuia Fecioara cu Pruncul, datează de la 1400.

Vilele aristocratice, care se ridică pe colina Monserrato, care înconjoară orașul, printre care se amintesc vila Sapio Rumbolo, vila Urso, vila Lumia, Vila Giuliana și în plus frumoasa vilă Verderame. Dacă se preferă măestuosul stil Baroc atunci cel mai bine să aruncați o privire către Palatul Bosio și Palatul Frangipane, ambele în centrul vechi.

Stagnone Pontillo, un complex subteran care a luat naștere ca un loc de cult și necropolă, dar folosit pe timpul dominației arabe ca cisternă. Situl ce datează probabil din epoca de bronz, este format din două grote artificiali săpate în stâncă, unde se găsesc unele tombe în formă circulară, iar pe pereți sunt vizibile grafiti și scrise în diferite limbi, folosite în anticul mediteranean.

Biserica Santa Maria la Nuova, din epoca renașterii și cu referințe din epoca barocă, este celebră prin Crucufixul în lemn (zis ”Cristo nero”) ce datează din a doua jumătate a secolului al XV. Legenda spune că relicva a fost dată foc de turcii năvălitori, dar că a ieșit în mod miraculor doar înnegrită.

Biserica Sant'Agostino, ridicată în 1611, cea care păstrează simulacrul de la șaptesute de lemn al Madonnei Addolorata, care potrivit tradiției ar fi supraviețuit, și ar fi ajuns pe coastele siciliene chiar după un urât naufragiu.

Biserica patronală de la Sant'Angelo, loc de pelerinaj care păstrează moaștele sfântului. Iubitorii naturii apreciază o mică vizită la insula San Nicola, care se găsește în fața plajei de la Rocca de la San Nicola și de la Psciotto. Bogat în floră și faună marină este o bună zonă pentru iubitorii de scufundări, și chiar pentru ale sale fundaluri limpezi au fost regăsite pe perioada greco romană și diferite nave naufragate delaungul timpului.

Centrul vechi de la Licata este el însuși un muzeu sub cerul liber cu ale sale edificii civile în stil baroc și vilele de la nouăsute care îl observă de sus. Dar în plus în afara istoriei Licata oferă și posibilitatea de plăcute plimbări în numele shopping-ului plecând din piața Progresso, se lasă la stânga Corso Roma, în față Corso Umberto, la dreapta Corso Vittorio Emanuele, împodobite cu magazine frumoase, și mici buticuri, unde se poate găsi practit de toate, de la îmbrăcăminte la mici amintiri. Vitalitatea care caracterizează această localitate balneară nu se termină sigur la apusul soarelui, zona de la Faro și Piazza Attiglio Regolo, găzduiesc multe localuri nocturne care îmbie serile de vară ale turiștilor.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in după ora 17.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele de talie mică sunt permise cu un supliment.
Camere pentru persoane cu dizabilități.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Recepție 24h.
Teren de tenis.
Două săli de meeting.
Zonă fitness internă.
WI-FI în zonele comune.
Parcare auto în aer liber nesupraveghiată.

Card Club
Obligatoriu de pe 27/05 până pe 16/09 include serviciu de plajă, o umbrelă și două șezlonguri de cameră (nealocate), folosirea pișcinei, animație soft pentru adulți și copii la orarii stabilite.

Servicii cu plată
Serviciu de xerox.
Intrarea și tratamente către centrul bunăstare.
Serviciu de închiriat auto și de transferimente.

Activitate
Lecții individuale de vele (cu plată).
Excursii diferite (cu plată).

Suplimente
Taxa de sejur € 3,00 de persoană pe zi de pe 01/07 până pe 31/08 până la un maxim de 10 zile; € 2,00 în celelalte perioade. Copii până la 11 ani nu plătesc.
Card Club obligatoriu de pe 27/05 până pe 16/09 € 49 de persoană pe săptămână , € 35 copii 3/8 ani neîmpliniți.
GH Baby € 70 pe săptămână, închiriat pătuț/pat de tabără, cădiță, mic suvenir.
Curățenia animale € 100 se sejur (admiși doar câini de talie mică, nu în zonele comune).
Copii de la 0-3 ani € 10 pe zi.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Politici de anularePolitici de anulare

Nessuna penale fino a 14 giorni prima della data di arrivo.
Per cancellazioni da 13 a 7 giorni prima della data di arrivo, penale 50% del totale della prenotazione
Per cancellazioni da 6 a 0 giorni prima della data di arrivo, per No Show, arrivi posticipati e partenze anticipate, penale pari al 100% del totale della prenotazione

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)