Marina di Butera

Nisip auriu și o mare foarte limpede

Hotelurile recomandate la Marina di Butera

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Sikania

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Marina di Butera

Futura Club Sikania este situat direct pe plaja din Marina di Butera. Varietatea serviciilor si posibilitatea de a face excursii il fac destinatia ideala pentru o vacanta confortabila.

La € 64 / persoană noapte

Falconara Resort

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sicilia Marina di Butera 9.2 Excepțional

Un modern Resort de 4 stele care se ridică pe un antic sat, printre orașele de la Gel și Licata. La 56 km de Caltagirone și la 60 km de Scala dei Turchi. Reprezintă alegerea ideală pentru cuplur ...

La € 70 / persoană noapte

Marina di Butera este localitatea maritimă a comunei Butera, situată în zona centru-meridională a Siciliei, în provincia Caltanissetta și constituie una dintre majoritatea zonelor turistice ale provinciei. Această zonă balneară siciliană este ideală pentru cei care vor să petreacă o vacanță relaxantă departe de haosul orașelor mari, întrucât nu este destul de aglomerată, din cauza poziției sale, dar se ajunge ușor cu mașina, nu este poziționată pe lângă nici o ieșire de autostradă.

Marina di Butera se află între gura râului Comunelli și Punta Due Rocche, respectiv la hotarul dintre comunele Gela și Licata și se laudă cu un litoral nisipos care se dezvoltă pe circa 8 km. Fiind o localitate expres de vară și turistică, rezidenții sunt căteva zeci și zona se caracterizează prin prezența de hotel, sate de vacanță și case de vacanță. Ceea ce face ca localitatea să fie cunoscută este pictorescul conac ridicat pe spintenul stâncos din zona băii din cartierul Falconara. Cu origine medievală și restructurat de mai multe ori în cursul secolelor, astăzi rezultă în parte amenajat ca locuință privată și în parte ca structură primitoare. Aparținând familiei Santapau, Branciforte și Chiaramonte Bordonaro, a fost ales ca set pentru unul dintre cele mai cunoscute spoturi publicitare de rilevanță internațională.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)