Futura Style Baia delle Sirene

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Baia delle Sirene se află într-o poziție liniștită și panoramică, la Marina di Camerota, în parcul național Cilento și Vallo di Diano, la doar 600 m de centru și direct pe plaja de la ”Calanca”, cu nisip fin, cu un fundal care coboară lent, se ajunge din holtel coborând pe niște trepte sau parcurgâns pe o alee. Pentru fiecare cameră este rezervat, din al patrulea rând, o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă. Camerele sunt distribuite pe 4 etaje, unele cu vedere spre munte, majoritatea cu vedere la mare frontal sau lateral, toate dotate de tot confortul. Baia delle Sirene, dispune de o pișcină amenajată, de un spațiu de joacă pentru copii și o parcare internă nespuraveghiată. În apropiere, în centrul orașului,  sunt prezente servicii și aparate de orice gen. Animație de zi și seară cu jocuri și turnee, acquagym, trezire muculară, dansuri de grup și latino americano, mini club 3/12 ani la orarii stabilite, în spații dedicate, cu personal calificat.  

Localitatea
Marina di Camerota se află în inima parcului Național Cilento și Vallo di Diano și oferă propriilor oaspeți numeroase structuri promitoare gen hotel, residence, camping, complexe turistice și case de vacanță. Caracteristica coastă stâncoasă, insenature și largi plaje, fac din această localitate una dintre alegerile de vară prin excelență, alegere a turișilor italieni dar și străini.

De vizitat și de cunoscut
Printre plajele cele mai importante sunt Calanca, caracterizată de nisip fin și fundal jos, este ideală pentru familii; Marina delle Barche, nisipoasă și la mică distanță de centru; Lentischelle, distantă circa 1 km de oraș, caracterizat majoritar prin pietriș șlefuit și Mingardo, distantă 7 km de centru, ideală pentru snorkeling și pentru scufundări, datorită fundalurilor bogate și profunde.

Pe timpul verii se țin numeroase evenimente și manifestori, cum ar fi Parrandeando (un eveniment caracterizat de spectacole, exposiții și degustări gastronomice) și cel Meeting del Mare, care se ține în luna iunie. Una dintre sărbătorile cele mai importante este cu siguranță cea a sfântului protector al orașului, San Domenico, care are loc în august. De nepierdut este și Carnavalul din Cilento, unde vagoanele alegorice defilează demonstrând frumoase spectacole și coreografii.

Numeroase mărturii arheologice, aparținând diferitelor epoci, sunt prezente în satul Camerota care încântă iubitorii de istorie. Centrul, faleza și portul păstrază și astăzi caracteristicile acelui sat de pescari din trecut și care păstrează încă vii tradițiile vechi, gastronomice și culturale.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru 
Check in după ora 16.00  -Check out până la ora 10.00.
Animale nu sunt admise.
Sejur duminica/duminica.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Parcare internă nesupraveghiată.
Recepțion cu păstrare de valori.
Zonă wi-fi în spațiile comune.
Spațiu de joacă pentru copii.
Pișcină amenajată.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Lift.

Card Club
Include folosirea pișcinei , piano bar, animație de zi și seară cu jocuri și turnee, acquagym, trezire musculară, dansuri de grup și latino americane, mini lcug 3/12 ani la orarii stabilite, în spații cu personal calificat.  

Servicii cu plată
Serviciu plajă în primele rânduri. 

Activitate
Excursii pe teren și pe mare (cu plată).
Lecții sportive individuale (cu plată).
Cursuri de diving, scufundări (cu plată).

Restaurant
Către restaurantul panoramic sunt servite micul dejun la bufet, prânzul și cina cu servire la mese, cu bufet de aperitive și garnituri, apă inclusă. Cină tipică săptămânală. La dispoziția celor mici și a mamelor serviciu de biberonerie cu meniu zilnic la orarii dedicate.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Suplimente
Pătuț la cerere € 10 pe noapte de plătit pe loc.
Serviciu plajă în primul rând € 20 de cameră la zi.
Serviciu plajă în al doilea rând € 15 de cameră la zi.
Serviciu plajă în al treilea rând € 10 de cameră la zi.
Card club de pe 1/6 până pe 16/9 obligatoriu de plătit pe loc, de persoană € 30 pe săptămână/ € 5 pe noapte pentru sejururi de mai puțun de 7 nopți, copii 0/3 ani nu plătesc.

Reduceri
Al treilea pat 3-12 ani gratis.
Al patrulea pat 3-12 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -30%.
Cameră cu vedere la Munte -10%.
Baby 0-3 ani gratis în pătuț propriu sau în pat cu părinții, mese din meniu și folosirea biberoneriei incluse. 

Notă
Eventuale reduceri si suplimente pot fi subiecte de varieri care vor fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!