Marina di Camerota

În inima Parcului Național de la Cilento și Vallo di Diano

Gli hotel consigliati la Marina di Camerota

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 60

În minunata localitate Marina di Camerota, acest hotel se află direct pe plaja de la Calanca și este alegerea ideală pentru cei care vor privacy dar fără a renunța la ieșiri mondene în centru...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Marina di Camerota este o fracțiune a comunei Camerota, în Cilento, în inima Parcului Național de la Cilento și Vallo di Diano, între golful de la Salerno și cel de la Policastro. Originile orașului Camerota sunt foarte vechi, a sa formare datează din secolul VI Î.Hr. ca operă a unei populații grecești și numele său pare că derivă de la "Kamaratòn" care înseamnă construcție ca un arc, și alude la conformația teritoriului, caracterizat de nenumărate grote naturale cu boltă. Frumusețile naturale ale Marinei di Camerota au adus numeroase premii și recunoașteri; a obținut pentru doi ani la rând 5 Vele Blu, de zece ori Bandiera Blu și Bandiera Verde pentru că este considerată printre plajele cele mai bune ale Italie pentru familiile cu copii.

Marina di Camerota bazează economia sa principală pe sectorul turistic. Darurile naturale pe care le posedă, cu a sa frumoasă coastă, insenature, imense plaje și mare cristalină, împreună cu diversitatea ofertelor din complexe, sate de vacanță, resort, residence, camping, B&B reușesc să satisfacă exigențe de orice tip de client, avantajate și de prezența unuia dintre cele mai mari și mai bine structurate porturi din Salerno. Cu toate că turismul este activitatea principală, Marina di Camerota a păstrat multe din activitățile tradiționale, cum ar fi transformarea lemnului de măslin și a pietrei, tipicele coșuri împletite, broderii, și producerea de ton, alici și vinete sub ulei. Nenumărate sunt activitățile, evenimentele și distracția de la Marina di Camerota oferă, în particular în lunile de vară.

VEZI HARTA