Argonauti Sea Life Experience

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Argonauti Sea Life Experience se ridică la puțini kilometri de Metaponto, cufundat într-un șcenariu de pini, mare transparentă, plajă ușor degradantă și interior plin de minunate frumuseți naturale și sate de descoperit. Hotelul dispune de o plajă privată furnită de șezlonguri, scaune de plajă, umbrele, distantă doar 900 m de hotel, se ajunge pe jos, atraversând proaspăta pădure, sau cu serviciul eficient și gratuit de navetă. Structura este cu siguranță alegerea ideală pentru cupluri și familii cu copii, care au mod să se distreze în pișcina de 6000mp și care vor fi plăcut întreținuți de animație, pe zi și seară, cu turnee, cabaret și spectacole în aer liber. Argonauti Resort pune la dispoziția oaspeților mai bine de 190 de camere luminoase, primitoare și elegant amenajate, imerse într-un șcenariu natural. Largi și confortabile, se împart în Classic duble sau triple; Superior, camere cvadruple, mai mari, la bordul pișcinei și împărțite pe două nivele; Deluxe, camere cu două ambiente separate, unele din care în clădirea principală și cu servicii duble. Fiecare dintre acestea este dotată de servicii private, aer condiționat centralizat, tv și seif de siguranță, minibar, baie cu cadă sau duș și uscător de păr. Structura se compune din 97 apartamente construite de curând, adiacente  corpului central (150-200 m circa) amenajate cu grijă, care au semnătura arhitectului Luigi Vietti, ale cărui originale alegeri de stil caracterizau aceste apartamente ca unice. Monolocalele dispun de o mare sufragerie cu bucătărie amenajată și canapea-pat matrimonial, baie cu duș și terasă spațioasă și amenajată. Bilocalele dispun de o sufragerie cu canapea - pat dublu și bucătărie amenajată, camere matrimoniale și baie cu duș, terasă mare și amenajată. Trilocalele dispun de ulterioară cameră cu două paturi separate și pot găzdui până la 6 persoane. Toate amenajările dispun de servicii private, aer condiționat centralizat, tv și seif de siguranță. Mai este, în plus, un card de servicii obligatoriu, de plătit pe loc, care consente accesul la pișcine, animație, mini club, junior club, serviciul de navetă de la și către plajă, serviciul plajă cu umbrelă, șezlong și scaun de plajă de cameră (disponibilitatea limitată), prosop de mare cu cauțiune la sosire, folosirea implanturilor sportive și a terenurilor de fotbal, tenis, volley, beach volley și tras cu arcul. Pentru cei care vor să se relaxeze este un centru de bunăstare Oleandro SPA care oferă tratamente remise en forme, asigurând standard de înaltă calitate în toate sectoarele cosmeticii, datorită staff-ului profesional și cu o bună pregătire. Către Hotel, în plus, sunt diponibile o mare sală de congrese de 400 locuri, unde este posibilă organizarea de evenimente cu posibilitatea de a folosi serviciile ristorative, team building, excursii.

Localitatea
Marina di Pisticci este principala zonă de coastă a comunei Pisticci, a doua ca mărime a provinciei Matera. Marea cu ale sale plaje reprezintă atracția principală, împreună cu manifestarea ”Minuni din nisip”, pe timpul căreia sculptori și aritști din toată lumea se întâlnesc pentru a crea opere realizate doar cu nisip. Marina di Pisticci este bine colegată de restul Basilicatei, și se ajunge în automobil, parcurgând Strada Statală 106, dar și Ferrovia Adriatică locală.

De vizitat și de cunoscut
Biserica Sfinților Pietro și Paolo, Biserica Madre a orașului, de la jumătatea anilor cincisute, în stil romanic renaștimental, în al cărui interior sunt prezente capele cu altare și pânze foarte scumpe.

Chiesa di San Rocco, care păstrează statuia suflată cu aur a sfântului patron al orașului și un ciclu de afrescuri despre viața sa.

Abbazia di Santa Maria del Casale, situată pe muntele Como, în stil romanic, este o construcție în piatră locală ridicată în jurul anului 1087 de monaci benedectini. În interiorul său se păstrează o sculptură în lemn de la 1100 dedicată Sfintei Fecioare Maria.

Bisericuța Annunziata, antică ușă a orașului și castelul San Basilio, în fracțiunea Marconia. Acesta, construit ca o fermă fortăreață în jurul secolului VII, apoi, pe timpul feudului norman, a luat formele unui castel caracterizat de un turn central și o curte centrală înconjurată de unele clădiri.

Metapontum, se ajunge după câteva minute de auto, un antic oraș grec în care este posibil să vizitați arheologia. Printre ruine se zărește templul dedicat Herei din secolul V î.Hr. mai bine cunoscut ca ”Tavole Palatine”. Parcul Arheologic cuprinde alte trei temple, templul Atena, templul Apollo și templul ionic dedicat Afroditei, ridicat cam la 470 Î.Hr.

Matera, la 50 km distanță, primul sit al Italiei meridionale a fi înscris pe lista patrimoniului mondial Unesco în 1993, oraș al ”pietrelor și al bisericilor rupestre”, al satelor adânc înrădăcinate în preistoric. Orașul vechi este săpat în întregime în stânca calcaroasă. Pietrele sunt dominate de la Catedrala din perioada medievală și al lor interior găzduiesc sugestivul Muzeu al civilizației țărănești care păstrează obiecte de folos zilnic și obiecte ale diferitelor meserii de bază ale vieții economice și sociale ale orașului.

Multe sunt palatele istorice, bisericile, piețele și turnurile de apărare care au făcut din oraș o bijuterie de admirat și de păstrat. Dintre multele sale văi, cea mai cunoscută este Dirupo, care cu al său drapel de căsuțe albe cu acoperișuri roșii, înșiruite, a fost inclus pe lista celor ”100 de minunății ale Italiei de păstrat”.

Piața Umberto I, inimă a satului , unde se întâlnesc palate de mare importanță istorică, biserica parohială de la Sant’Antonio de la Padova, Palatul De Franchi, caracterizat de o frumoasă galerie deschisă și de o imponentă ușă, construit în a doua jumătate a secolului XVI, Palazzocchio, chiamat așa pentru poziția sa dominantă, sediu al unui arhiviu de la Cincisute, și Palatul Giannantinio, de la sfârșitul secolului XVII, astăzi sediu al primăriei, care de deosebește prin ușa monumentală și curtea internă.

Terasa rodiilor, o sugestivă piață pe două nivele la puțini metri de piața Sfântul Antonio Abate, caracterizată de arcuri și splendide murale care rafigurează flori și fructe de rodii. Acesta este locul ideal pentru a petrece plimbări romantice: de fapt rodia este simbolul uniunii și al fertilității, foarte venerat de poporul grec. De pe această terasă este posibil să vă bucurați de o minunată vizită panoramică, care se întinde de la valea Cavone până la marea Ionică și de la marina di Pisticci, până la lanțul muntos de la Pollino.

Plaja de la Marina di Pisticci este una dintre cele 100 de plaje italiene care a primit premiul ”Bandiera Verde”, o marcă de identificare a unei plaje cu apa cristalină și fundal jos, o largă plajă și nisip fin și curat, prezența salvamarilor în cazul de urgențe, spațiu de joacă pentru copii și pentru sport. În plus, bandiera verde este sinonim de prezență de restaurante și pizzerii, baruri și înghețate, parc de joacă, în apropierea plajei.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check-in de la ora 17:00 - Check-out până în ora 10:00.
Sejururi duminica/duminica încep cu cina și se termină cu prânzul.

Servicii pentru oaspeți
Reception 24h.
Anfiteatru și Bar.
Zonă comercială.
Bar în pișcină și pe plajă.
Sală congrese de 400 locuri.
Pișcină externă de 6.000 mp.
Parcare externă nesupraveghiată.
Spații și servicii dedicate celor mici.
Internet Wireless gratuit în unele zone comune.
Restaurant intern și extern cu deschidere spre pișcină.
Plajă rezervată se ajunge pe jos sau cu naveta gratuită.
220 camere și apartamente cu aer condiționat, TV, telefon direct.
Zonă sportivă cu pișcină pentru înot, pișcină pentru copii, sală în aer liber, 3 terenuri de tennis și 2 de fotbal.

Servicii și activități cu plată
Masaje și tratamente.
Închiriat bărci.
Călărit la doar 8 km.
Parafly, Surf și kite-surfing.
Terenuri de Golf în apropiere.
Cursuri de vele și pescuit.
Excursii cu barca în căutarea delfinilor și a broaștelor țestoase.
Card pentru următoarele servicii: accesul la pișcine, animație cu un bogat program de zi și de seară, mini club și junior club, serviciu navetă de la/ către plajă, serviciu plajă cu o umbrelă, un șezlong și un scaun de plajă de cameră (disponibilite limitată), prosop de mare cu cauțiune la sosire, folosirea implanturulor sportive cu terenuri de fotbal și tenis (la orari prestabilite), volley, beach tennis și tras cu arcul.

Restaurant
Structura dispune de două delicioase restaurante, loc de întâlnire unde se gustă cel mai bun dintradiția culinară lucană. Particulară atenție este dată selecției de produse biologice și din filiera scurtă care garantează sănătatea și bunătatea felurilor. Restaurantul ”Luci d Aria” primește oaspeții în sălile interne cu propuneri la bufet de la 8 la 24, unde este prevăzut consumul nelimitat de apă, băuturi analcolice, sucuri, bere la dozator și înghețată (erogate în pahare de plastic), cafetărie și ceiauri, selecție de lichioruri naționale (sunt excluse lichioruri și distilate externe și toate produsele confecționate, disponibile a la carte). Este propusă, în plus, bucătăria vegetariană și bucătăria pentru celiaci, pentru a întâmpina exigențele alimentare ale oricărui oaspete. Atmosfera se încălzește la la doilea restaurant ”Luci D Acqua”, situat pe terasa de pe marginea pișcinei, unde lumini calde, așezare comodă și meniu a la carte, însoțit de ospătari în degustarea mirodeniilor proaspete de mare și ale pământului lucan. Formula All Inclusive nu este prevăzută la restaurant pe timpul meselor și la barul de pe plajă.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în ofertă. 

Suplimente
Pătuț 7 € la zi.
Late check-out 50 € de cameră (până în ora 18). 
Ticket prânz în ziua sosirii: adulți 25 €, copii 15 €. 
Umbrelă rezervată 10 - 20 € la zi , în baza sezonului.
Cărucior de cortezi 7 € la zi (plus cauțiune 50,00 euro restituibilă la sfârșitul sejurului). 
Transferimet de la/către aeroportul din Bari sau Brindisi: € 100 la cursă cu mașină pentru max 3 călători; € 130 la cursă cu minivan pentru max 7 călători.

Reduceri
Infant de la 0 la 3 ani gratis în pat cu părinții.
Al treilea pat de la 3 la 13 ani neîmpliniți -50%.
Al patrulea pat  de la 3 la 13 ani neîmpliniți -20%.
Al treilea pat de la 13 ani în sus -20%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.
Unele servicii și activități pot să varieze în baza sejonului și al ocupării din Resort. 

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!