Recenzii structură

7.8

Raport calitate/preț excelent 2 Recenzii

Personale

8.0

Servicii

8.0

Curățenie

7.5

Confort

7.0

Locație

8.0

Calitate/preț

8.5

Splendida vacanza da Lanzaro, Sept. 2019

ottimo rapporto qualità prezzo,siamo stati a giugno con altri amici con le famiglie,il villaggio è accogliente e all'interno vi è anche un campeggio. Noi siamo stati in pensione completa, il cibo non è male, la piscina bella, spiaggia e mare bello e buona animazione.

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

7

Confort

7

Locație

8

Calitate/preț

8

Buon rapporto qualità/prezzo da Federico, Aug. 2019

Siamo stati in vacanza nel mese di agosto e ne siamo rimasti contenti. Il villaggio dispone di una buona cucina e di una valida animazione. Le camere sono comode ma consiglio a chi ha famiglia di optare per la soluzione "Bilocale" in quanto sono davvero ampie e danno la possibilità di vivere la vacanza con più libertà. Bello il mare, la calabria è una garanzia. Buona l'animazione presente e gentile. Per l'ottimo rapporto qualità-prezzo è sicuramente da consigliare.

Personale

8

Servicii

8

Curățenie

8

Confort

7

Locație

8

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Descoperă oaza perfectă în Satul Bahja, la sud de Paola, înconjurat de natură neatinsă și mare cristalină. Camere confortabile, diverse tipuri de cazare inclusiv Bilo Family Room și Bungalow renovate. Bucură-te de delicioasa bucătărie regională și națională la restaurant și distrează-te cu numeroasele activități precum tenis, baschet și piscină. Plajă privată rezervată cu umbrelă și șezlonguri incluse. Experiență completă de vacanță cu animație, mini-club și Wi-Fi.

Plaja cu pietriș și nisip cu formă de T (darsă) cu acces direct din interiorul satului printr-un pasaj subteran. Plaja este rezervată, echipată cu 1 umbrelă și 2 șezlonguri pe unitatea de cazare (incluse în serviciul de plajă obligatoriu, contra cost, de la a patra rând în sus).

ServiciiServicii

 • Bazin
 • Divertisment
 • Terenuri de sport
 • Conexiune Wi-fi
 • Reception
Vezi toate serviciileVezi toate serviciile

Servicii

Servizi struttura Servizi struttura

 • Terenuri de sport
 • Conexiune Wi-fi
 • Reception

Ristorazione Ristorazione

 • Bar
 • Restaurant

Benessere e SPA Benessere e SPA

 • Bazin

Animazione Animazione

 • Divertisment

Sport e attività Sport e attività

 • Terenuri de tenis
 • Teren de baschet
 • Bowling verde

Animali Animali

 • Animalele de talie mică sunt permise contra cost

Servizi a pagamento Servizi a pagamento

 • Cardul Club se plătește local
 • Plaja Palm Beach 350 m
 • Plaja Secret 850 m
 • Plaja Havana Club 600 m
 • Aeroportul din Crotone 96 km
 • Aeroportul Internațional din Lamezia Terme 48 km
Loading

Bahja Club Village

Satul Bahja este un hotel de 4 stele din Paola, în provincia Cosenza, un oraș cunoscut pentru Sanctuarul său dedicat Sfântului Francisc care atrage pelerini din întreaga lume. Cufundat în 10 hectare de tufă mediteraneană luxuriantă, satul se află direct pe mare, de care se află la doar 100 de metri, unde se află o plajă de doc cu nisip amestecat cu pietriș, cu acces direct din interiorul satului printr-un pasaj subteran. Structura se află într-o poziție strategică, ideală și pentru a porni la excursii interesante în frumusețile Calabriei. Bahja Club Village are bar, restaurant, servicii de divertisment în timpul zilei și seara cu miniclub, parcare internă nesupravegheată, recepție, Wi-Fi, punct foto lângă bar, piscină pe trei niveluri și terenuri de sport.

Bahja Club Village: camere

Villaggio Club Bahja oferă diverse tipuri de camere: Camera Hotel Comfort (28 m²): (2/4 locuri) amplasate la parter, dotate cu toate facilitățile, baie privată și duș, TV digital, aer condiționat, minibar, pat matrimonial și pat supraetajat. Fiecare unitate locativă are o terasă echipată (amplasate pe prima sau a doua alee). Bilo Family Room (35 m²): (4 locuri) 2 camere, living cu chicinetă și pat supraetajat, cameră matrimonială, pot fi la etaj cu terasă sau la parter cu patio, ambele exterioare sunt dotate cu masă, scaune, rufe de uscat și umbrelă (amplasate pe prima sau a doua alee). Bilo 5 Family Room (35 m²): (5 locuri) 2 camere, living cu pat supraetajat și pat copii, cameră matrimonială, pot fi la etaj cu terasă sau la parter cu patio, ambele exterioare sunt dotate cu masă, scaune, rufe de uscat și umbrelă (amplasate pe a doua alee). Bilocale Standard (35 m²) nefuncționale: (4 locuri) 2 camere, living cu chicinetă și pat supraetajat, cameră matrimonială, la etaj cu terasă echipată cu masă, scaune, rufe de uscat și umbrelă (amplasate pe prima sau a doua alee). Bungalow (35 m²): (4/5 locuri) 2 camere, renovate în 2023, living cu pat supraetajat, cameră matrimonială, situate la parter cu patio, dotate cu masă, scaune, rufe de uscat și umbrelă (amplasate pe a treia alee, la aproximativ 500 de metri de facilitățile principale). Curățenie zilnică cu schimb de prosoape de două ori pe săptămână, schimb de lenjerie o dată pe săptămână (de trei ori în cazul șederilor de două săptămâni).

Locație: Paola

Bahja Club Village este situat în Paola, un oraș din provincia Cosenza renumit pentru că a fost locul de naștere al lui San Francesco da Paola. De fapt, acest oraș de este una dintre principalele destinații ale turismului religios din Calabria. Paola se ridică pe mare dar în același timp este înconjurată de reliefuri montane sugestive, trăsătură care o face o destinație interesantă pentru cei care doresc să se relaxeze și în același timp să fie în contact strâns cu natura.

Distanta pana la plaje

Plaja satului
650 m distanta, accesibil in 8 minute de mers pe jos
Plaja liberă Paola
La 1,3 km distanță, accesibil în 16 minute de mers pe jos
Plaja liberă San Lucido
2,8 km distanță, accesibil în 8 minute cu mașina

Distanța față de atracții

Paola
4,9 km distanță, accesibil în 10 minute cu mașina
Sanctuarul San Francesco da Paola
5,5 km distanță, accesibil în 10 minute cu mașina
Cosenza
37,1 km distanță, accesibil în 45 de minute cu mașina
Catanzaro
90,0 km distanță, accesibil în 1 oră și 16 minute cu mașina

Conexiuni

Gara Paola
3,9 km distanță, accesibil în 8 minute cu mașina
Aeroportul Lamezia Terme
59,2 km distanță, accesibil în 55 de minute cu mașina

Politici de anularePolitici de anulare

CONDIZIONI DI CANCELLAZIONE
Fino a 22 giorni gratuita
Da 21 a 8 giorni prima dell’arrivo penale del 50%
da 7 a 4 giorni prima dell’arrivo penale del 75%
da 3 giorni prima a no-show penale pari al 100% del soggiorno

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)