Hotel Monzoni

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotelul Monzoni este la Pozza di Fassa, în Trentino Alto Adige. Deschis în 1929, a luat locul unei vechi stațiuni de aprovizionare pentru diligențe, convolii poștale și, pe atunci rarii turiști. Datorită apropierii de implanturile de urcat, acest hotel reprezintă alegerea ideală pentru cupluri și familii care doresc să practice sporturi de iarnă și să trăiască magia tradițiilor dolomitice. Construit în stil clasic trentin, dar și păstrând nealterate tradițiile călduroasei ospitalițăți, structura, oferă oaspeților săi comoditățile care fac din vacanța voastă una și mai plăcută. Camerele, disponibile în trei categorii, Standard, Classic și Superior, sunt dotate de televizor LCD, telefon, seif de siguranță și majoritatea au balcon. La dispoziția oaspeților este și un depozit încălzit de schi și încălțări de schiat și posibilitatea de a folosi serviciul skibus public (cu plată și disponibile la orarii stabilite) cu stația în fața hotelului. Cei care vor să se relaxeze după o zi de schiat pot să folosească centrul de bunăstare al Hotelui Monzoni, caracterizat de prezența unei pișcine interne, o zonă de relax și o saună.

Localiatea
Pozza di Fassa este un cartier de 2276 locuitori de la Sèn Jan di Fassa în provincia Trento. Orășelul de la Pozza di Fassa, cu al său cartier Pera, este situat în zona cea mai largă a valei din zona confluenței dintre Avisio cu Rio San Nicolo și este încoronată de Cima Undici și Cima Dodici. Pozza este o oază de bunăstare și liniște cu ape termale ale Termelor Dolomia, ideale pentru grija pielii, care izvorâsc la 1320 m dintr-un izvor sulfuros, unica în Trentino. Renovata Skiarea Buffaure este destul de apreciată pentru panoramele sale și pentru liniștea de pe piste.

De vizitat și de cunoscut
Skiarea Buffaure, se laudă cu una dintre cele mai lungi piste de pe Val di Fassa, cu plecarea de 2050m a Buffaure și sosirea în josul văii. Urcarea cu telecabina panoramică de la Buffaure oferă scurtături de neuitat pe Catinaccio, pe Latemar, Grupul de Sassolungo. Colegarea cu Ciampac oferă apasionaților de schiat peste 25 km de piste perfect înzăpezite și posibilitarea de a ajunge comod Skiarea Belvedere la Canazei, cu serviciu de skibus.

Pista Aloch de la Ski Stadium Val di Fassa, iluminată ca pe zi pentru a schia in nocturn: un adevărat și propriu stadion al zăpezii cu zone adaptate pentru competiții internaționale de sky alpin. Pentru cei pasionați de ski di fondo Pozza rezervă, în afara accesului la circuitul de la Marcialonga, o alternativă validă cu inelul de la Ciancoal, distractiv prin varietatea ritmurilor și pentru înzăpezirea mereu asigurată.

Bisericuța de la San Nicolò, pe vărfurile orașului Meida, este o clădire gotică care păstrează un altar al nobilei familii Rossi, vechi boieri de la Torre. Pe coloanele altarului sunt pictați leii stemei familiei. Statuia Madonnei de la Loreto se află în alt altar. Pe clopotar erau colegate 4 clopote găzduite acum în biserica modernă.

Biserica Modernă di Pozza, elegantă și subțire clădire de la jumătatea anilor 900, a fost la sfârșitul secolului reamenajat după un gust și un stil mai fassano. Clopotnița păstrează un concert de clopote alese.

Capela Crocifisso, în Val San Nicolò la sfârșitul Via Crucis. Este prezentă în apropierea Capelei o cabană zidită care oferă adăpost pelegrinilor.

Turnul a Pozza: Castello zis Mas, pentru ale sale lianlități agricole pe timpul anilor 1800, sau mai simplu zis La Torn. O clădire austeră, supraviețuită diferitelor și recentelor demolări și reconstruiri, caracterizat de proemineța turnului, se ridică deasupra confluirii de la Val San Nicolò unde Rio San Nicolò se revarsă în Fiume Avisio.

Schiat și Snowboard: Plecând de la Pozza di Fassa, cu o modernă cabinovia cu prindere automatică, se ajunge Buffaure, unde iubitorii de schiat și ai snowboardului pot să folosească circa 17 km de piste, aproape toate rosse, cu excepția celei temute ”Vulcano”. Sigur de probat ”Panorama”, zona de mai bine de 6 km care, de la 2050 m de la Refugio Buffaure, comoară dealungul deselor păduri, cu vedere la Monzoni și turnurile de la Maerins, până la Val San Nicolo, pentru a reintra apoi în stația de plecare a telecabinei. Pentru cei care practică freestylers punctul de întâlnire este în noul snowpark, cu jump, rail și box adaptare pentru rider de orice nivel. Din localitatea Pozza, urcând către Meida se găsește Skistadium Aloch cu omonima pistă neagră; iluminata ca pe zi pentru schiat nocturn, și un adevărat și propriu stadion al schiatului cu ai săi 1.000 m de lungime, cei 500 m de disnivel și o pendență medie de 27% (maxim de 49%). Găzduiește antrenamentele echipei de schi alpin, nenumărate competiții ale Cupei Europene și manifestări de înalt nivel. De la Buffaure, printr-un larg intinerar de piste toate interne Val di Fassa, skitour Panorama duce de la Pozza la Alba di Canazei. De aici se procede către Belvedere, Col Rodella și Sellaronda, în caruselul Dolomiților Superski. Pozza oferă un teren școală cu multe jocuri în localițăți Fraine-Pera de la Fassa și un inel pentru ski de fondo.

Skipass: teritoriul de la Val di Fassa se contradistinge în trei diferite tipuri de skipass. Cu Val di Fassa/Carezza se schiază de la Canzei la Pasul Costaslunga (Fedaia-Marmolada, Ciampac, Belvedere, Col Rodella, Buffaure, Catinaccio, Carezza), cu excursii în zona Moena, unde este valabil abonamentul Trevalli (Alpe di Lusia, Bellamonte, Passo San Pellegrino, Falcade). Cei care hotărăsc să petreacă toată săptămâna albă pe schiuri, schimbând din cand în cand zona, pot să cumpere skipass Fassa XL 3+3. Cu această formulă de 6 zile se poate muta liber în trei diferite complexe (Val di Fassa/Carezza, Trevalli e Val di Fiemme/Obereggen) folosind un singur card. Valid până în Val di Fassa și în toate zonele de schiat limitrofe este skipass Dolomiti Superski, care cuprinde și implanturi ale ghiețarului Marmolada. Skipass (de zi, mai multe zile, săptămânale și sezonale) se cumpără online pe situl Dolomiti Superski, în uficiile de pe vale sau direct în structurile primitoare care oferă serviciul ”Skipass al Check-in”.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 16.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele sunt permise la cerere și cu supliment.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Conexiune WI-FI .
Recepție 24h.
Parcare publică la 300m.
Întreținere muzicală serală.
Animație soft pentru adulți și copii la orarii prestabilite.
Accesul la zona relax care cuprinde o pișcină acoperită și o saună.

Servicii cu plată
Serviciu de transferimente de la și către aeroport și stații feroviale.
Ski bus public.

Activitate
Excursii ghidate (cu plată).

Restaurant
Restaurantul Hotelului Monzoni, dotat de mari ferestre, se deschide către centrul Pozza di Fassa și este realizat în tipicul stil trentin caracterizat de mese cu băncuțe și scaune. Propune feluri tipice ale tradiției locale și ale bucătăriei internaționale cu posibilitatea de feluri pentru intoleranțele la gluten. Cina este servită la masă și include apă la carafă.

 

 

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Card Club obligatoriu.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Masă extra € 15 de persoană la zi.
Animalele de talie mică sunt admise (exclus în zonele comune) € 70 de cameră.
Cina obligatorie de San Slivestro (revelion) €55 adulți, €25 copii 3/12 ani neîmpliniți (băuturi excluse).

Reduceri
Copii de la 0/3 ani neîmpliniți gratis, mese din meniu incluse.
Al patrulea pat de la 3 ani în sus -30%.
Al treilea pat de la 3/8 ani neîmpliniți gratuit cu mese din meniu incluse.
Al treilea pat adult -30%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!