Hotel Fratazza

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Hotelul Fratazza este situat la San Martino di Castrozza, localitate dolomitică cunoscută pentru frumoasele panorame și pentru fantasticele ”Pale” care, cu ale lor 3000 m de înalțime, domină orașul și se colorează cu umorul timpului. Hotelul, la circa 100 m de implantul de urcare Tognola și la circa 600 m de centrul orașului, primește musafirii într-o atmosferă confortabilă, în spații discrete cu un gust din alte timpuri. Structura are 34 camere, disponibile în 2 categorii, Standard și Classic, dotate de baie cu duș, televizor, seif, telefon și uscător de păr. Sunt amenajate cu pat matrimonial sau paturi separate, matrimonial cu pat în plus, sau matrimonial cu 2 paturi în plus. Au lift, unele camere au balcon, fereastră sau vedere la Pale di San Martino. În interiorul Hotelului Fartazza, oaspeții vor găsi Bar-Stube, o sală de jocuri cu fotbal de masă, ping pong și jocuri de masă, un teren de volley și jocuri pentru copii în aer liber (în lunile de vară), întreținere soft pentru adulți și copii la orarii stabilite, saună, sală congrese de 60 locuri, wi-fi gratuit în toată structura. Este în plus disponibil un depozit încălzit de schi și banco de manutențiune și o zonă de parcare privată și gratuită dar nesupraveghiată.

Localitatea
San Martino di Castroza este unul dintre cele cinci municipii care compun comuna Primiero San Martino di Castrozza, situată în înalta vale de la Primiero, în Trentino oriental. Este o localitate turistică, renumită mai ales pentru că se află la poalele Pale di San Martino, dar și de numeroase piste de schi și pentru alpinismul de vară, în plus aici are loc Rally di San Martino di Castrozza. Orașul este așejat într-o zonă verde concavă , înconjurat de Parcul Natural Paneveggio- Pale di San Martino. Din oraș sunt vizibile multe vărfuri dolomitice: Marele grup de la Pale di San Martino cu Cimon de la Pala, la Vezzana (vizibilă doar în zona Passo Rolle sau pe de înălțimea Pale), Rosetta, Sass Maor, vârfurile Val di Roda, Cima Madonna și de celalată parte vărful mai dulce de la Cavallazza și vărfurile în porfido de la Colbricon și Colbricon mic. De pe oraș se vede și grupul vărfurilor Feltrine, cu caracteristicul vârf ca o sagomă a piramidelor Muntele Pavione.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru 
Check in după ora 16.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.
Animalele sunt permise la cerere și cu supliment.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru 
Conexiune WI-FI .
Recepție 24h.
Saună.
Animație soft pentru adulți și copii la orarii prestabilite.

Servicii cu plată
Serviciu de transferimente de la și către aeroport și stații feroviale.

Activitate
Excursii ghidate (cu plată).

Restaurant
Restaurantul hotelului Fratazza propune feluri tipice ale tradiției locale și o bucătărie internațională cu posibilitarea de feluri pentru cei intoleranți la gluten. Prânzul și cina preved aperitive, feluri întâi și doi servite la masă, bufet de garnituri,fructe și prăjituri și include apă în carafă (vinul și alte băuturi excluse).

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în mod special. 

Suplimente
Masă extra € 15 de persoană la zi.
Animalele de talie mică sunt admise (exclus în zonele comune) € 70 de cameră. 
Cina obligatorie de San Slivestro (revelion) €55 adulți, €25 copii 3/8 ani neîmpliniți (băuturi excluse).

Reduceri
Copii de la 0/3 ani neîmpliniți gratis, mese din meniu incluse;pătuș de tabără la cerere și cu diponibilitate limitată.
Al patrulea pat de la 3 ani în sus -30%.
Al treilea pat de la 3/8 ani neîmpliniți gratuit cu mese din meniu incluse.
Al treilea pat adult -30%.
Al cincilea pat de la 3 ani în sus -50%.

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!