Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Direct pe plaja de la Cala d’Ambra, se ajunge traversând pișcina, Bungaluw Club Village e la doar 600 metri de veselul centru al orașului San Teodoro și pune la dispoziție 120 de camere, dintre care majoritatea la parter, mobilate în stil etnic și cu intrare independentă. Se împart în: Standard cu patio sau balcon sau verandă amenajată; Superior, ca cele Standard, dar cu aer condiționat și minibar; Family Room, compuse din două camere cu grup sanitar în comun, aer condiționat și minibar. Toate camerele dispun de servicii gen uscător de păr, telefon, Tv sat, seif, ventilator. Aerul condiționat și minbarul nu sunt prevăzute în camerele Standard. Structura dispune de o plajă privată, situată în fața complexului, unde oaspeții pot folosi o umbrelă și două șezlonguri(de cameră) în zona verde, pe platformă sau direct pe plajă, de la al treilea rând. Bungalow Club Village are două pișcine externe, una dintre ele pentru copii, amenajate cu umbrele și șezlonguri, are un teatru în aer liber pentru spectacole seara, o zonă dedicată activităților sportive și recreative, în parte umbrită, pentru cei mici. Oaspeții pot petrece timpul liber relaxându-se în pișcină sau distrându-se pe terenurile polivalente de tennis și fotbal în iarbă sintetică, luminate, sau pe cele două piste de bowlling, de ping pong, tirul cu arcul, beach soccer, beach volley sau făcând probe de scufundări în pișcină. Din iunie până în septembrie, în plus, staff-ul propune zilnic un program de întreținere cu cursuri colective de tenis, windsurf, canoe, înot, gimnastică aerobică, gymwatter, step, tras cu arcul(se practică doar cu instructor), săgeți, turnee, jocuri și distracție pe plajă, activități de dans(latino american și de grup), iar seara spectacole și muzică, cabaret și piano-bar.

Restaurant
Bungalow Club Village dispune de un restaurant climatizat cu vedere la mare, și oferă micul dejun, prânzul și cina cu serviciu de bufet și cu băuturi incluse la mese (vin local în sticlă, apă și băuturi nealcolice la dozator). Structura dispune în plus de un bar cu verandă solarium amenajată și cu vedere la mare. Tratamentul Soft all inclusive prevede: late breakfast către beach bar cu brioches și cafetărie până la ora 12:00, open bar de la 8.30 până la 24:00, consumul nelimitat de băuturi nealcoolice în pahar și gustări snack, excluse băuturile în stilcă, cafeaua și înghețata.

Localitatea
În ultimii 20 de ani, San Teodoro a devenit unul dintre centrele turistice cele mai faimoase și mai căutate din întreaga Sardinie, la câteva mintue de portul și de aeroportul de la Olbia, în provincia de la Olbia-Tempio (OT), această splendidă localitate condivide coasta nord orientală a Sardiniei cu comunele Budoni, Posada și Orosei la sud și cu Loiri Porto San Paolo, Olbia și Coasta Smeralda la Nord. Este vorba cu siguranță de una dintre locațiile cele mai interesante ale regiunii și este recomandat fiecărui turist să o viziteze. O frumoasă pată mediteraneană cu nu mai puțin de 18 minunate plaje și foarte multe golfulețe, unele se pot ajunge doar pe cărări ascunse, toate de descoperit.

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la ”Cala Brandinchi”, de considerat una dintre plajele cele mai sugestive ale zonei, se ajunge traversând strada statală către Olbia, luând-o către Capo Coda Cavallo. Datorită aspectului său exotic, Cala Brandichi a fost renumită Tahiti din Meriteraneană. Caracteristic este nisipul auriu și fin, cu ape transparente, este înconjurată de o minunată pădure de pini și de multe lebede sălbatice. De aici se pot admira printre altele fermecătoarea insulă Tavolara și Capo Coda Cavallo, un promontoriu de granit acoperit de pini și vegetație mediteraneeană, considerată una dintre zonele cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic.

Plaja de la ”Lu Impostu”, separată de Cala Brandinchi doar de un promontoriu împădurit și , foarte asemănător acesteia, împarte intensitatea culorilor apei limpezi, a nisipului alb și a vegetației care arată chiar și plante de mimoze.

Insuledda, minunate dune și ienupări seculari înrămează o mică bijuterie la sud de San Teodoro, în contact cu un larg lac sărat în secare în sezonul verii. Întregul nume este Punta dell’Isuledda, și este efectiv un vârf care închide la sud o oglindă de apă a zonei Marine Protejate de la Tavolara - Punta Coda Cavallo. Nisip fin și fundal deloc profund pe toate întinderea plajei și stânci la extremitatea unei zone pentru activitatea de snorkeling.

Plaja de la ”Cinta”, simbol al aceleași localități de la San Teodoro, în apropierea centrului locuit caracterizat de un nisip fin alb și fundal deloc profund și cristalin, considerat în absolut una dintre plajele cele mai frumoase ale Sardiniei. Larga plajă, comodă și amenajată, este în mod special adaptată pentru copii, dar oferă multe ocazii de distracție și pentru tineri, cum ar fi sport de apă, sau mununate plimbări la apusul soarelui.

Lacul de la San Teodoro, în apropierea plajei de la Cinta, delimitat de un cordon de dune și bogat în vegetație și faună care cuprinde flamingo roz, stârci, egrete, lișițe și rațe sălbatice. În plus, pentru cei interesați sunt posibile diferite tipuri de excursii.

Cala Girgolu, este un loc absolut de vizitat, sea junge parcurgând strada către Olbia și la dreapta către cartierul de la Montipitrosu. Un continuu de golfulețe care se alternează cu ziduri de granit roz modelate în forme încântătoare, parfumurile vegetației mediteraneene și turcoazul strălucitor al apelor transparente. Mici cărări permit să se traverseze de la olajă la alta cu privirea minunată a insulei Tavolara și în spate cu o vegetație nemodificată.

Zona Marină Protejată de la Tavolara - Punta Coda Cavallo, care ia naștere după decretul despre Ambient în 1997, la propunerea comunelor care se deschid (San Teodoro, Loiri Porto San Paolo și Olbia) și care azi o administrează. Toată zona, împărțită în zona A rezervă integrală, zona B rezervă generală și zona C care este o rezervă parțială, se întinde de la vârful Capo Ceraso către Olbia la nord până la vârful de la Isuledda la sud, cuprinzând insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto.

Biserica de la Montipitrosu, cea mai recentă, este dedicată Sfântului Apostol Andrei. Realizată cu banii locuitorilor, inițial biserica era gândită pentru Sfântul Ponziano pentru apropierea zonei de exil (la insula de la Molara se păstrează încă vestigiile bisericii sale), apoi s-a decis să se onoreze locuitorul care a donat terenul pentru a o construi, numele său fiind Andrei.

Biserica de la San Teodoro, în centrul orașului, naște oficial în anii 70 ai secolului XVIII, dărâmată și reconstruită în anii 50 ai XX secol.

Biserica de la Straula, ridicată la începutul 900, și renumită Sant’Antonio pentru că adăpostește moaștele sfântului, în altar. Sărbătoarea este de obicei în a doua duminică a lunii iunie.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 15.00.
Check out până la ora 11.00.
Sejururi libere de minim 3 nopți în perioada 09/07- 23/07.
Animale nu sunt admise. 

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Șezlonguri la bordul pișcinei.
Camere antialergice și nefumatori.
Încălzire/aer condiționat (nu în cele Standard).
Posibilitatea de al lua masa de prânz la pachet.
Sală comună/zonă tv.
Ziare.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete și mountain bike.
Card Club pentru folosirea pișcinelor, al serviciului de plajă, a activităților sportive și de animație.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Corsuri de scufundări și snorkeling (cu plată).
Închiriat echipamente sportiv și pentru ieșiri cu barca cu ghid (cu plată).

Suplimente
Card Club obligatoriu de la 11/6 până la 10/09 de la 5 ani în sus euro 8,00 pe zi de persoană.

Reduceri
Single + Copil: 1 adult + 1copil de la 0/12 ani în cameră dublă plătesc 1 bilet întreg și unul cu o reducere de 50% cu excepția Family room.
Camera single fără suplimente în perioada 14/5-4/6 și 17/9-22/10.
Cuplu reducere de 5% exclusă aranjarea în Family room.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.
Card Club obligatoriu pentru următoarele servicii: folosirea celor două pișcine, serviciu de plajă cu o umbrelă și 2 șezlonguri de cameră de la al treilea rând în sus, activități sportive, Teren polivalent de tennis și fotbal în iarbă sintetică, luminate, 2 terenuri de bowlling, ping pong, tras cu arcul, beach soccer, beach volley, probe de scufundări, Mini Club pentru copii de la 5/11 ani, și Junior Club pentru tineri de la 12/17 ani, la orarii prestabilite, cu programe dedicate activităților sportive gen tenis și înot.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)