Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Hotel Club Le Rose este situat în centrul San Teodoro, o animată și cunoscută localitate turistică sardă, faimoasă pentru plajele sale și pentru multele inițiative culturale, artistice și etnogastronomice. Structura a fost de curând restructurată și se ridică pe o zonă de circa 15.000 mp înconjurată de dese grădini. Oaspeții Club-ului Le Rose pot, cu o plimbare de 1 km sau cu comodul serviciu navetă, se ajunge la plaja ”La Cinta”, caracterizată de nisip fin și amenajată cu umbrele, șezlonguri și scaunde de plajă. Camerele sunt dispuse în clădiri de două sau trei etaje, sau în bungalow în piatră sardă la parter sau la primul etaj, dotate de tot confortul. Hotel Club Le Rose pune la dispoziția propriilor oaspeți o pișcină pentru adulți și copii amenajată cu umbrele și șezlonguri și scaune de plajă în funcție de disponibilități și de un serviciu de animațe, de zi și de seară, cu cursuri de trezire muculară, acquadance, stretching, jocuri și turnee.

Restaurant
Micul dejun este cu autoservire, în timp ce prânzul și cina sunt la bufet sau la masă (la discreția Direcției), cu feluri tipice tradiției naționale și bucătăriei sarde. Apa și vinul de casă incluse la mese.

Localitatea 
În ultimii ani, San Teodoro a devenit unul dintre centrele turistice cele mai faimoase și mai căutate din întreaga Sardinie, la câteva minute de portul și de aeroportul de la Olbia, în provincia de la Olbia-Tempio (OT), această splendidă localitate condivide coasta nord orientală a Sardiniei cu comunele Budoni, Posada și Orosei la sud și cu Loiri Porto San Paolo, Olbia și Coasta Smeralda la Nord. Este vorba cu siguranță de una dintre locațiile cele mai interesante ale regiunii și este recomandat fiecărui turist să o viziteze. O frumoasă pată mediteraneană cu nu mai puțin de 18 minunate plaje și foarte multe golfulețe, unele se pot ajunge doar pe cărări ascunse, toate de descoperit.

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la ”Cala Brandinchi”, de considerat una dintre plajele cele mai sugestive ale zonei, se ajunge traversând strada statală către Olbia, luând-o către Capo Coda Cavallo. Datorită aspectului său exotic, Cala Brandichi a fost renumită Tahiti din Meriteraneană. Caracteristic este nisipul auriu și fin, cu ape transparente, este înconjurată de o minunată pădure de pini și de multe lebede sălbatice. De aici se pot admira printre altele fermecătoarea insulă Tavolara și Capo Coda Cavallo, un promontoriu de granit acoperit de pini și vegetație mediteraneeană, considerată una dintre zonele cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic.

Plaja de la ”Lu Impostu”, separată de Cala Brandinchi doar de un promontoriu împădurit și , foarte asemănător acesteia, împarte intensitatea culorilor apei limpezi, a nisipului alb și a vegetației care arată chiar și plante de mimoze.

Insuledda, minunate dune și ienupări seculari înrămează o mică bijuterie la sud de San Teodoro, în contact cu un larg lac sărat în secare în sezonul verii. Întregul nume este Punta dell’Isuledda, și este efectiv un vârf care închide la sud o oglindă de apă a zonei Marine Protejate de la Tavolara - Punta Coda Cavallo. Nisip fin și fundal deloc profund pe toate întinderea plajei și stânci la extremitatea unei zone pentru activitatea de snorkeling.

Plaja de la ”Cinta”, simbol al aceleași localități de la San Teodoro, în apropierea centrului locuit caracterizat de un nisip fin alb și fundal deloc profund și cristalin, considerat în absolut una dintre plajele cele mai frumoase ale Sardiniei. Larga plajă, comodă și amenajată, este în mod special adaptată pentru copii, dar oferă multe ocazii de distracție și pentru tineri, cum ar fi sport de apă, sau mununate plimbări la apusul soarelui.

Lacul de la San Teodoro, în apropierea plajei de la Cinta, delimitat de un cordon de dune și bogat în vegetație și faună care cuprinde flamingo roz, stârci, egrete, lișițe și rațe sălbatice. În plus, pentru cei interesați sunt posibile diferite tipuri de excursii.

Cala Girgolu, este un loc absolut de vizitat, sea junge parcurgând strada către Olbia și la dreapta către cartierul de la Montipitrosu. Un continuu de golfulețe care se alternează cu ziduri de granit roz modelate în forme încântătoare, parfumurile vegetației mediteraneene și turcoazul strălucitor al apelor transparente. Mici cărări permit să se traverseze de la olajă la alta cu privirea minunată a insulei Tavolara și în spate cu o vegetație nemodificată.

Zona Marină Protejată de la Tavolara - Punta Coda Cavallo, care ia naștere după decretul despre Ambient în 1997, la propunerea comunelor care se deschid (San Teodoro, Loiri Porto San Paolo și Olbia) și care azi o administrează. Toată zona, împărțită în zona A rezervă integrală, zona B rezervă generală și zona C care este o rezervă parțială, se întinde de la vârful Capo Ceraso către Olbia la nord până la vârful de la Isuledda la sud, cuprinzând insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto.

Biserica de la Montipitrosu, cea mai recentă, este dedicată Sfântului Apostol Andrei. Realizată cu banii locuitorilor, inițial biserica era gândită pentru Sfântul Ponziano pentru apropierea zonei de exil (la insula de la Molara se păstrează încă vestigiile bisericii sale), apoi s-a decis să se onoreze locuitorul care a donat terenul pentru a o construi, numele său fiind Andrei.

Biserica de la San Teodoro, în centrul orașului, naște oficial în anii 70 ai secolului XVIII, dărâmată și reconstruită în anii 50 ai XX secol.

Biserica de la Straula, ridicată la începutul 900, și renumită Sant’Antonio pentru că adăpostește moaștele sfântului, în altar. Sărbătoarea este de obicei în a doua duminică a lunii iunie.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Check in de la ora 16.00 - Check out până la ora 10.00.
Animale de talie mică sunt admise cu un supliment.
Sejur de sâmbăta- sâmbăta sau marți- marți.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Zonă de joacă amenajată pentru copii.
WI-FI în zonele comune.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.

Card Club
Include folosirea pișcinei pentru adulți și copii amenajată cu umbrele și șezlonguri în baza disponibilității, animație de zi și seara,ttrezire musuclară. acquadance, stretching, jocuri și turnee, seri la temă și cabaret în teatru la bordul pișcinei, mini club 3/12 ani la orarii stabilite, serviciu plajă, navetă de la și către plajă.

Servicii cu plată
Închiriat auto și moto.

Activități
Diving Center (cu plată).
Excursii pe mare și pe teren (cu plată).

Suplimente
Camera Standard cu patio/terasă € 20 de cameră pe noapte.
Baby 0-3 ani € 15 de noapte de plătit pe loc, pătuț (la cerere) și mese din meniu incluse.
Serviciu plajă în primele rânduri , la cerere și în baza disponibilității, pe săptămână, € 80 în primul rând, € 50 în al doilea rând.
Card Club de pe 26/05 până pe 15/09 obligatoriu de plătit pe loc, € 49 de persoană la săptămână.
Animale admise la cerere, cu talie mică, exclus în zonele comune, € 10 la zi de plătit pe loc.

Reduceri
Al treilea pat 3-12 ani gratis.
Al treiela pat 12-18 ani -50%.
Al patrulea pat 3-18 ani -50%.
Al treilea și al patrulea pat adulți -25%.
Semi pensiune € 15 de persoană pe noapte.

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Card Club obligatoriu.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)