Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Li Menduli, migdalele în dialectul sard, este un prestigios complex rezidențial, capabil să ofere tot ce este necesar pentru a petrece o vacanță perfectă. Ideea este acea a unui vechi sat turistic, complet restucturat, potrivit exigențelor single, cuplurilor și familiilor în vacanță. Mici căsuțe, una lângă alta, în maniara dorită nealianeta perfect, cum ar fi contrucția lor a avut loc în timpuri diferite, într-o progresivă lărgire a nucleului locuit. Cufundat în verde, rezidence Li Menduli, se găsește la câteva minute de minunata mare de La Cinta, în localitatea Pittulongu, la 15 minute de Portul Rotondo și la 30 min de Porto Cervo. Structura este prevăzută cu o pișcină în aer liber, de care se poate bucura coborând doar scările locuințelor. Apartamentele mobilate în mod simplu și confortabil, sunt ridicate printre spații verzi plăcute pot fi la primul, al doilea etaj sau la parter, dotate de verandă externă amenajată. Toate dispun de servicii cu uscător de păr, tv sat LCD, ventilator. Se împart în Mono 3,pe două nivele, la parter zona de zi cu loc de gătit și cu canapea extensibilă, și un pod deschis cu patul matrimonial; Bilo 3/4, pe un singur nivel, zonă de zi cu canapea dublă sau matrimonială, cameră matrimonială și spațiu de gătit; Bilo 5, pe două nivele, la parter zona de zi și de gătit cu canapea dublă sau matrimonială, cameră matrimonială și pat single. La dispoziția oaspeților Wi-Fi în zonele comune și pe verandă, o largă zonă de grădini bine îngrijite și loc de joacă pentru copii. Tuturor oaspeților le va fi oferit ca bun venit un mic cadou de produse locale (o sticlă de vin, prăjituri sarde,...);set cu produse de baie; parcare auto privată lângă structură.

Localitatea
În ultimii 20 de ani, San Teodoro a devenit unul dintre centrele turistice cele mai faimoase și mai căutate din întreaga Sardinie, la câteva mintue de portul și de aeroportul de la Olbia, în provincia de la Olbia-Tempio (OT), această splendidă localitate condivide coasta nord orientală a Sardiniei cu comunele Budoni, Posada și Orosei la sud și cu Loiri Porto San Paolo, Olbia și Coasta Smeralda la Nord. Este vorba cu siguranță de una dintre locațiile cele mai interesante ale regiunii și este recomandat fiecărui turist să o viziteze. O frumoasă pată mediteraneană cu nu mai puțin de 18 minunate plaje și foarte multe golfulețe, unele se pot ajunge doar pe cărări ascunse, toate de descoperit.

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la ”Cala Brandinchi”, de considerat una dintre plajele cele mai sugestive ale zonei, se ajunge traversând strada statală către Olbia, luând-o către Capo Coda Cavallo. Datorită aspectului său exotic, Cala Brandichi a fost renumită Tahiti din Meriteraneană. Caracteristic este nisipul auriu și fin, cu ape transparente, este înconjurată de o minunată pădure de pini și de multe lebede sălbatice. De aici se pot admira printre altele fermecătoarea insulă Tavolara și Capo Coda Cavallo, un promontoriu de granit acoperit de pini și vegetație mediteraneeană, considerată una dintre zonele cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic.

Plaja de la ”Lu Impostu”, separată de Cala Brandinchi doar de un promontoriu împădurit și , foarte asemănător acesteia, împarte intensitatea culorilor apei limpezi, a nisipului alb și a vegetației care arată chiar și plante de mimoze.

Insuledda, minunate dune și ienupări seculari înrămează o mică bijuterie la sud de San Teodoro, în contact cu un larg lac sărat în secare în sezonul verii. Întregul nume este Punta dell’Isuledda, și este efectiv un vârf care închide la sud o oglindă de apă a zonei Marine Protejate de la Tavolara - Punta Coda Cavallo. Nisip fin și fundal deloc profund pe toate întinderea plajei și stânci la extremitatea unei zone pentru activitatea de snorkeling.

Plaja de la ”Cinta”, simbol al aceleași localități de la San Teodoro, în apropierea centrului locuit caracterizat de un nisip fin alb și fundal deloc profund și cristalin, considerat în absolut una dintre plajele cele mai frumoase ale Sardiniei. Larga plajă, comodă și amenajată, este în mod special adaptată pentru copii, dar oferă multe ocazii de distracție și pentru tineri, cum ar fi sport de apă, sau mununate plimbări la apusul soarelui.

Lacul de la San Teodoro, în apropierea plajei de la Cinta, delimitat de un cordon de dune și bogat în vegetație și faună care cuprinde flamingo roz, stârci, egrete, lișițe și rațe sălbatice. În plus, pentru cei interesați sunt posibile diferite tipuri de excursii.

Cala Girgolu, este un loc absolut de vizitat, sea junge parcurgând strada către Olbia și la dreapta către cartierul de la Montipitrosu. Un continuu de golfulețe care se alternează cu ziduri de granit roz modelate în forme încântătoare, parfumurile vegetației mediteraneene și turcoazul strălucitor al apelor transparente. Mici cărări permit să se traverseze de la olajă la alta cu privirea minunată a insulei Tavolara și în spate cu o vegetație nemodificată.

Zona Marină Protejată de la Tavolara - Punta Coda Cavallo, care ia naștere după decretul despre Ambient în 1997, la propunerea comunelor care se deschid (San Teodoro, Loiri Porto San Paolo și Olbia) și care azi o administrează. Toată zona, împărțită în zona A rezervă integrală, zona B rezervă generală și zona C care este o rezervă parțială, se întinde de la vârful Capo Ceraso către Olbia la nord până la vârful de la Isuledda la sud, cuprinzând insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto.

Biserica de la Montipitrosu, cea mai recentă, este dedicată Sfântului Apostol Andrei. Realizată cu banii locuitorilor, inițial biserica era gândită pentru Sfântul Ponziano pentru apropierea zonei de exil (la insula de la Molara se păstrează încă vestigiile bisericii sale), apoi s-a decis să se onoreze locuitorul care a donat terenul pentru a o construi, numele său fiind Andrei.

Biserica de la San Teodoro, în centrul orașului, naște oficial în anii 70 ai secolului XVIII, dărâmată și reconstruită în anii 50 ai XX secol.

Biserica de la Straula, ridicată la începutul 900, și renumită Sant’Antonio pentru că adăpostește moaștele sfântului, în altar. Sărbătoarea este de obicei în a doua duminică a lunii iunie.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Reception h24.
Accesul  liber la pișcina în aer liber.
Șezlonguri la bordul pișcinei.
Camere antialergice și nefumatori.
Parcul de joacă pentru copii.
Wi-Fi în zonele comune.
Parcare auto.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Închiriat biciclete.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Oferta include
Pișcină în aer liber cu apă marină temperată.
Solarium amenajat cu umbrele și șezlonguri.
Parcare în baza locurilor libere.
Zonă grădină cu jocuri pentru copii.  
Kit bun venit cu produse tipice sarde.

Suplimente
Lenjerii de pat euro 7,00 de persoană pe săptămână.
Lenjerii de baie  euro 7,00 de persoană pe săptămână.
Lenjerii paturi și prosoape baie euro 12,00 de persoană pe săptămână.
Animale de mică talie euro 50,00.
Pătuț euro 35,00 pe săptămână.

Notă
Eventuale reduceri sau suplimente pot varia și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)