Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

DescriereDescriere

Residence Oasi este un complex situat în centrul frumos al orașului San Teodoro, în apropiere de celebra plajă La Cinta. Înconjurată de spații verzi mari, reședința este structurată în mici unități care adăpostesc apartamente distribuite la parter sau etaj. Mai recent construite, apartamentele Oasi Blu reprezintă un plus rafinat și rafinat. În centrul orașului San Teodoro, oaspeții pot accesa numeroasele servicii oferite de satul plin de viață; practicați diverse tipuri de sporturi și, pe plajă, închiriați umbrele, șezlonguri și șezlonguri și răsfățați-vă cu sporturi de pe litoral, cum ar fi windsurfing și canotaj. Lângă plajă există o școală de echitație care oferă cursuri și călărie.

  • Marea900 m
  • Centrul San Teodoro300 m
  • Port/Aeroport Olbia30 km
Loading

The Oasi Residence

Este alcătuită din apartamente confortabile, bine mobilate și utilate, situate la parterul sau primul etaj al complexului și scufundate în spații verzi mari presărate cu poteci și măslini umbriți. Ingrijite si mobilate cu gust, apartamentele Oasi Blu reprezinta un plus rafinat si rafinat. Poziția strategică a Residence Oasi Blu face ca întregul complex să fie interesant, fiind aproape de centrul plin de viață al orașului San Teodoro și de celebra plajă La Cinta. Prin urmare, oaspeții pot profita cu ușurință de serviciile oferite de frumosul sat și pot practica diverse tipuri de sporturi, inclusiv sporturi de pe litoral, cum ar fi windsurfing și canotaj, apelând și la Centrul de scufundări afiliat „Karibù Diving and Travel”.

Residence Oasi: apartamente

Apartamentele de la Residence Oasi sunt bine mobilate si utilate. Au intrare independentă și pot fi amplasate la parter cu grădină și verandă privată sau la primul etaj cu un balcon întotdeauna dotat cu masă și scaune, pentru a permite oaspeților să ia masa în aer liber. Sunt dotate cu televizor, conexiune WI-FI, mașină de spălat (doar Oasi Blu), uscător de păr, ventilator și camere întotdeauna cu paturi joase.

Politici de anularePolitici de anulare

Cancellazione gratuita fino a 21 giorni
Da 20 giorni a 14 giorni penale del 20%
Da 13 giorni a 7 giorni penale del 40%
Da 6 giorni a 3 giorni penale del 60%
Da 2 giorni a mancato arrivo penale del 100%

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)