Residence Stella Marina

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Residence este alcătuit din mici clădiri în care sunt concentrate apartamente construite de curând. Complexul se bucură de o minunată poziție, la jumătatea străzii dintre celebra plajă ”La Cinta” și centrul orașului San Teodoro. Apartamentele sunt mobilate cu grijă, situate la parter cu grădină sau la primul etaj cu verandă amenajată cu masă și scaune pentru a lua o gustare în aer liber, au intrarea independentă și sunt dotate de orice confort, gen Tv Sat LCD, uscător de păr, ventilator și mașină de spălat. Aranjamentele sunt disponibile în baza diferitelor tipologii: Bilo 3 alcătuite din zonă de zi cu colț de gătit și canapea extendibilă, cameră matrimonială, grup sanitar; Bilo 4 compuse din zonă de zi cu colț de gătit amenajat și canapea extendibilă dublă sau matrimonială, cameră matrimonială, grup sanitar; Trilo 4 alcătuită din zonă de zi cu colț de gătit amenajat și cameră cu două paturi joase, cameră matrimonială, grup sanitar; Trilo 6 cu zonă de zi cu colț de gătit amenajat și canapea extendibilă dublă sau matrimonială, cameră matrimonială și o cameră cu două paturi joase, grup sanitar. Această zonă a localității San Teodoro este una dintre preferatele călătorilor iar residence-ul este și o structură cu cel mai bun punctaj pentru raportul calitate/preț la San Teodoro. Portul/aeroportul de la Olbia este la 27 km și cei care ajung în complex cu mașina proprie pot să folosească parcarea privată pe care residence o pune la dispoziție.

Localitatea
În ultimii 20 de ani, San Teodoro a devenit unul dintre centrele turistice cele mai faimoase și mai căutate din întreaga Sardinie, la câteva mintue de portul și de aeroportul de la Olbia, în provincia de la Olbia-Tempio (OT), această splendidă localitate condivide coasta nord orientală a Sardiniei cu comunele Budoni, Posada și Orosei la sud și cu Loiri Porto San Paolo, Olbia și Coasta Smeralda la Nord. Este vorba cu siguranță de una dintre locațiile cele mai interesante ale regiunii și este recomandat fiecărui turist să o viziteze. O frumoasă pată mediteraneană cu nu mai puțin de 18 minunate plaje și foarte multe golfulețe, unele se pot ajunge doar pe cărări ascunse, toate de descoperit.

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la ”Cala Brandinchi”, de considerat una dintre plajele cele mai sugestive ale zonei, se ajunge traversând strada statală către Olbia, luând-o către Capo Coda Cavallo. Datorită aspectului său exotic, Cala Brandichi a fost renumită Tahiti din Meriteraneană. Caracteristic este nisipul auriu și fin, cu ape transparente, este înconjurată de o minunată pădure de pini și de multe lebede sălbatice. De aici se pot admira printre altele fermecătoarea insulă Tavolara și Capo Coda Cavallo, un promontoriu de granit acoperit de pini și vegetație mediteraneeană, considerată una dintre zonele cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic.

Plaja de la ”Lu Impostu”, separată de Cala Brandinchi doar de un promontoriu împădurit și , foarte asemănător acesteia, împarte intensitatea culorilor apei limpezi, a nisipului alb și a vegetației care arată chiar și plante de mimoze.

Insuledda, minunate dune și ienupări seculari înrămează o mică bijuterie la sud de San Teodoro, în contact cu un larg lac sărat în secare în sezonul verii. Întregul nume este Punta dell’Isuledda, și este efectiv un vârf care închide la sud o oglindă de apă a zonei Marine Protejate de la Tavolara - Punta Coda Cavallo. Nisip fin și fundal deloc profund pe toate întinderea plajei și stânci la extremitatea unei zone pentru activitatea de snorkeling.

Plaja de la ”Cinta”, simbol al aceleași localități de la San Teodoro, în apropierea centrului locuit caracterizat de un nisip fin alb și fundal deloc profund și cristalin, considerat în absolut una dintre plajele cele mai frumoase ale Sardiniei. Larga plajă, comodă și amenajată, este în mod special adaptată pentru copii, dar oferă multe ocazii de distracție și pentru tineri, cum ar fi sport de apă, sau mununate plimbări la apusul soarelui.

Lacul de la San Teodoro, în apropierea plajei de la Cinta, delimitat de un cordon de dune și bogat în vegetație și faună care cuprinde flamingo roz, stârci, egrete, lișițe și rațe sălbatice. În plus, pentru cei interesați sunt posibile diferite tipuri de excursii.

Cala Girgolu, este un loc absolut de vizitat, sea junge parcurgând strada către Olbia și la dreapta către cartierul de la Montipitrosu. Un continuu de golfulețe care se alternează cu ziduri de granit roz modelate în forme încântătoare, parfumurile vegetației mediteraneene și turcoazul strălucitor al apelor transparente. Mici cărări permit să se traverseze de la olajă la alta cu privirea minunată a insulei Tavolara și în spate cu o vegetație nemodificată.

Zona Marină Protejată de la Tavolara - Punta Coda Cavallo, care ia naștere după decretul despre Ambient în 1997, la propunerea comunelor care se deschid (San Teodoro, Loiri Porto San Paolo și Olbia) și care azi o administrează. Toată zona, împărțită în zona A rezervă integrală, zona B rezervă generală și zona C care este o rezervă parțială, se întinde de la vârful Capo Ceraso către Olbia la nord până la vârful de la Isuledda la sud, cuprinzând insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto.

Biserica de la Montipitrosu, cea mai recentă, este dedicată Sfântului Apostol Andrei. Realizată cu banii locuitorilor, inițial biserica era gândită pentru Sfântul Ponziano pentru apropierea zonei de exil (la insula de la Molara se păstrează încă vestigiile bisericii sale), apoi s-a decis să se onoreze locuitorul care a donat terenul pentru a o construi, numele său fiind Andrei.

Biserica de la San Teodoro, în centrul orașului, naște oficial în anii 70 ai secolului XVIII, dărâmată și reconstruită în anii 50 ai XX secol.

Biserica de la Straula, ridicată la începutul 900, și renumită Sant’Antonio pentru că adăpostește moaștele sfântului, în altar. Sărbătoarea este de obicei în a doua duminică a lunii iunie.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Sosiri/ plecări: Sâmbăta și Marția, minim 7 nopți.
Sejururi libere de minim 3 nopți până în 18/03/-03/06 și după 16/09-21/10.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Cadou o sticlă de vin și prăjituri sarde.
Parcare auto privată nesupreveghită.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție turism.
Reception h24.

Servicii cu plată
Serviciu de baby-sitting.
Navetă aeroportuală.
Serviciu plajă.

Activități
Scufundări marine (cu plată).
Teren de tennis(cu plată) .
Masaje și tratamente(cu plată) .
Excursii pe munte(cu plată).

Oferta include
Parcare privată nesupraveghiată.
Cadou o sticlă de vin și prăjituri tipice sarde.
Wi-Fi în zonele comune.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur. 
Depozit pentru apartamente care vă va fi restituit la plecare. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă, asigurarea medicală și a bagajului.
Sumă forfetară obligatorie peste 2 ani.

Suplimente
Închiriat de lenjerii de pat sau de baie euro 7,00 de persoană pe săptămână.
Închiriat de lenjerii de pat și de baie euro 12,00 de persoană pe săptămână.
Pat suplimentar 10,00 pe zi.
Pătuț euro 5,00 pe zi la cerere.
Animale de mică talie euro 50,00 pe sejur.
Depozit obligatoriu euro 100,00 de apartament.
Curățirea zonei de gătit dacă nu este efectuată de client euro 25,00.
Sumă forfetară obligatorie peste 2 ani cuprinzând, asistența pe loc, consum de energie energetică și curțenia finală
(exclusă zona de gătit care revine clinetului) euro 35,00 de persoană pe săptămână, validă și pentru sejururi inferioare.

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!