Resort Grande Baia

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Resort Grande Baia oferă propiriilor oaspeți posibilitatea de a efectua două tipuri de sejururi diferite, cu aranjare în camere, suite sau apartamente dotate toate de aer condiționat, design modern, tv sat plat, conexiune gratuită și patio privat. Camerele sunt disponibile în tipologia:Economy, situate în zona rezidence și distante de la 100 la 500 m de clădirea pricipală; Confort, cu o mare verandă care permite accesul direct la terasă cu vedere la pișcină sau la grădină; Superior, cameră spazioasă, ideală pentru cupluri; Suite și Junior Suite, luminoase și primitoare; Family Room, ideală pentru o familie de 4 persoane. Apartamentele sunt disponibile în tipurile de Trei camere și trei camere plus, cu aranjări de maxim 5 persoane pe apartament. Această structură dispune de un spa foarte bine amenajat, cu o zonă de talassoterapie unde oaspeții se pot relaxa și se pot bucura de un parcurs de bunăstare exclusiv, pentru a petrece o vacanță de vis: 115 mp de bazine externe cu apă de mare și temperaturi diferite și tratamente Thalasso, saună și baie turcească, sală fitness cu aparate cardio și greutăți, zonă cu covorașe pentru stretching și yoga, biciclete pentru spinning în bazinele externe, zona relax internă și externă, tratamente bunăstare și estetice pentru adulți și copii, Exclusive spa pentru cei care au ales Junior Suite și Suite au un spațiu exclusiv și relaxant, în zona externă a spa-ului cu șezlonguri și prosoape. Și copii pot petrece o vacanță de vis și vor avea la dispoziție o serie de servicii tip Mini Club, Baby Gym, Jocuri în pișcină, Baby dance, Baby Disco, Musical dintre cele mai celebre de la Disney, Balloon Art, Spectacole de magie, Face Painting, În cautarea comorii și multe altele.

Localitatea
În ultimii 20 de ani, San Teodoro a devenit unul dintre centrele turistice cele mai faimoase și mai căutate din întreaga Sardinie, la câteva mintue de portul și de aeroportul de la Olbia, în provincia de la Olbia-Tempio (OT), această splendidă localitate condivide coasta nord orientală a Sardiniei cu comunele Budoni, Posada și Orosei la sud și cu Loiri Porto San Paolo, Olbia și Coasta Smeralda la Nord. Este vorba cu siguranță de una dintre locațiile cele mai interesante ale regiunii și este recomandat fiecărui turist să o viziteze. O frumoasă pată mediteraneană cu nu mai puțin de 18 minunate plaje și foarte multe golfulețe, unele se pot ajunge doar pe cărări ascunse, toate de descoperit.

De vizitat și de cunoscut
Plaja de la ”Cala Brandinchi”, de considerat una dintre plajele cele mai sugestive ale zonei, se ajunge traversând strada statală către Olbia, luând-o către Capo Coda Cavallo. Datorită aspectului său exotic, Cala Brandichi a fost renumită Tahiti din Meriteraneană. Caracteristic este nisipul auriu și fin, cu ape transparente, este înconjurată de o minunată pădure de pini și de multe lebede sălbatice. De aici se pot admira printre altele fermecătoarea insulă Tavolara și Capo Coda Cavallo, un promontoriu de granit acoperit de pini și vegetație mediteraneeană, considerată una dintre zonele cele mai frumoase din punct de vedere peisagistic.

Plaja de la ”Lu Impostu”, separată de Cala Brandinchi doar de un promontoriu împădurit și , foarte asemănător acesteia, împarte intensitatea culorilor apei limpezi, a nisipului alb și a vegetației care arată chiar și plante de mimoze.

Insuledda, minunate dune și ienupări seculari înrămează o mică bijuterie la sud de San Teodoro, în contact cu un larg lac sărat în secare în sezonul verii. Întregul nume este Punta dell’Isuledda, și este efectiv un vârf care închide la sud o oglindă de apă a zonei Marine Protejate de la Tavolara - Punta Coda Cavallo. Nisip fin și fundal deloc profund pe toate întinderea plajei și stânci la extremitatea unei zone pentru activitatea de snorkeling.

Plaja de la ”Cinta”, simbol al aceleași localități de la San Teodoro, în apropierea centrului locuit caracterizat de un nisip fin alb și fundal deloc profund și cristalin, considerat în absolut una dintre plajele cele mai frumoase ale Sardiniei. Larga plajă, comodă și amenajată, este în mod special adaptată pentru copii, dar oferă multe ocazii de distracție și pentru tineri, cum ar fi sport de apă, sau mununate plimbări la apusul soarelui.

Lacul de la San Teodoro, în apropierea plajei de la Cinta, delimitat de un cordon de dune și bogat în vegetație și faună care cuprinde flamingo roz, stârci, egrete, lișițe și rațe sălbatice. În plus, pentru cei interesați sunt posibile diferite tipuri de excursii.

Cala Girgolu, este un loc absolut de vizitat, sea junge parcurgând strada către Olbia și la dreapta către cartierul de la Montipitrosu. Un continuu de golfulețe care se alternează cu ziduri de granit roz modelate în forme încântătoare, parfumurile vegetației mediteraneene și turcoazul strălucitor al apelor transparente. Mici cărări permit să se traverseze de la olajă la alta cu privirea minunată a insulei Tavolara și în spate cu o vegetație nemodificată.

Zona Marină Protejată de la Tavolara - Punta Coda Cavallo, care ia naștere după decretul despre Ambient în 1997, la propunerea comunelor care se deschid (San Teodoro, Loiri Porto San Paolo și Olbia) și care azi o administrează. Toată zona, împărțită în zona A rezervă integrală, zona B rezervă generală și zona C care este o rezervă parțială, se întinde de la vârful Capo Ceraso către Olbia la nord până la vârful de la Isuledda la sud, cuprinzând insulele de la Tavolara, Molara și Molarotto.

Biserica de la Montipitrosu, cea mai recentă, este dedicată Sfântului Apostol Andrei. Realizată cu banii locuitorilor, inițial biserica era gândită pentru Sfântul Ponziano pentru apropierea zonei de exil (la insula de la Molara se păstrează încă vestigiile bisericii sale), apoi s-a decis să se onoreze locuitorul care a donat terenul pentru a o construi, numele său fiind Andrei.

Biserica de la San Teodoro, în centrul orașului, naște oficial în anii 70 ai secolului XVIII, dărâmată și reconstruită în anii 50 ai XX secol.

Biserica de la Straula, ridicată la începutul 900, și renumită Sant’Antonio pentru că adăpostește moaștele sfântului, în altar. Sărbătoarea este de obicei în a doua duminică a lunii iunie.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 14.00 - Check out până la ora 10.00.
Mic dejun tip bufet este servit de la ora 8:00 la ora 10:00.
Prânzul este servit de la ora 13:00 la ora 14:00.
Cina este sevită de la ora 20:00 la ora 21:00.
Animale admise la cerere(se poate cere un supliment).

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Accesul liber la pișcina descoperită și la pișcina acoperită (8.00-19.30).
Șezlonguri la bordul pișcinei la dispoziția oaspeților.
Bazin jacuzzi/hidromasaje cu saună și baie turcească.
Intreținere serală și mini club cu zonă de joacă.
Încălzire/aer condiționat.
Camere antialergice și nefumători.
Bibliotecă, sală comune/zonă tv.
Staff de animație pentru copii.
Posibilitatea de a lua pranzul la sac.
Sală de sport amenajată. 
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Reception 24h.
Ziare.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu in camera.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Restaurantul
Resort Grande Baia dispune de două restaurante dotate de sală fie internă fie externă în care puteți să gustați multe delicatese ale bucătăriei tipice Sarde și italiene: Restaurantul Il Maestrale este locul ideal unde să gustați bucatele unui bogat bufet cu bucătăria la vedere, în timp de Restaurantul Il Libeccio propune un menù à la carte pentru a redescoperi tradițiile și naturalețea locală revizitate modern. O alternativă validă pentru serile de vară este delicioasa Terasă Soffi, în care puteți să vă bucurați de grătare bune și pizze în aer liber. 
Resort dispune de două baruri: Sky Bar Molarotto, în poziție panoramică unde oaspeții primesc primul bun venit în resort; Pool Bar Tavolara, spre pișcină, oferă înghețată, snack și băuturi proaspete toată ziua; Lounge Bar Molara, modern și elegant cocketail bar cu muzică live, punct de riferiment pentru serile din Resort.

Oferta include
Pișcine de apă marină cu solarium amenajat.
Sauna și Baie Turcească în zona Spa.
Bazin hidromasaj / Jacuzzi.
Sală de sport cu aparate cardio și greutăți.
Navetă electrică pentru plajă.
Serviciu plajă în baza disponibilității.  
Animare și mini club.
Terenuri sportive.
Biberonerie.
Prosoape de mare.

Nu sunt incluse
Taxa de sejur echivaltă la euro 2,00 de persoană pe zi. 
Card Club, adulți  euro 5,00 de persoană pe zi.
Card Club copii euro 3,00 de persoană pe zi.
Depozit pentru apartamente de 200,00 euro care vă va fi restituit la plecare. 
Bacșișul și tot ce nu este inclus în ofertă.

 

Notă:
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!