Residence Club Sangineto

8,5 1 commento
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Residence Club Sangineto

Într-o poziție privilegiată, cufundat în verdeața unui frumos parc-grădină, Residence Club Sangineto pe o suprafață de peste 36.000 de metri pătrați în inima orașului Sangineto Lido. Sangineto Residence are diferite soluții de locuit cu diferite tipuri de cazare. Pentru iubitorii de miscare si sport sunt amenajate zone de sport cu teren de tenis, masa de ping-pong, teren de fotbal cu gazon sintetic. Există, de asemenea, o zonă mare dedicată divertismentului, cu o sală polivalentă și discotecă. Oferta este completata de 2 baruri, un restaurant si 2 piscine superbe.

Sangineto

este un oraș din provincia Cosenza din Calabria. Conotația urbană este împărțită în două nuclee, centrul istoric foarte caracteristic care se află în munți și Lido (Le Crete) care se află de-a lungul coastei. Această caracteristică face din Sangineto una dintre cele mai populare destinații din Calabria. În Sangineto există multe cluburi și facilități de cazare turistică. De-a lungul Lido se află monumentul „Castello del Principe” din secolul XY cu plan pătrat cu 4 turnuri și o logie. Vara, în grădinile castelului au loc diverse evenimente, evenimente și spectacole. De remarcat sunt concertele muzicale din „Peperoncino jazz”

Cum se ajunge la Sangineto

Cu avionul Aeroportul Lamezia Terme la aproximativ 70 Km. Cu trenul Gara Paola (CS) la 30Km. sau Diamante (CS) la 13 Km.

Cu mașina venind de pe autostrada Nord A3 Salerno - Reggio Calabria, ieșiți Lagonegro Nord - SS Valle del Noce spre Praia - ieșirea SS 18 Sangineto Lido.

Venind din Bologna - Taranto A 14 de-a lungul SS106 - A3 intrare la Sibari spre Reggio Calabria - ieșire pentru Guardia Piemontese - SS18 spre Salerno, ieșire Sangineto Lido.

Venind dinspre sud, ieșirea A3 Reggio Calabria - Salerno Falconara de-a lungul SS18 - ieșirea Sangineto Lido.

Residence Club Sangineto

Recepţie
Două piscine, dintre care una pentru copii
Teren de tenis iluminat
Teren de fotbal iluminat din iarbă sintetică,
masa de ping-pong
loc de joaca pentru copii
Două baruri, unul în piscină
Restaurant
Sală multifuncțională pentru divertisment de seară și discotecă
Serviciu de babysitting
Plaja privată dotată cu șezlonguri și șezlonguri
Bar si servicii
Divertisment în timpul zilei și seara
Parcare interioară numerotată și nesupravegheată
Camera de urgenta la aproximativ 3 Km.

Servicii plătite sau afiliate:
Închiriere de pedale și canoe
Biciclete
Bărcile de agrement acostează la 2 KM
Stabiliment termic la 15 KM

Restaurant

cu bucătărie deosebit de rafinată cu mâncăruri naționale și tipice calabreze, mic dejun tip bufet, prânz și cină cu serviciu la masă

Oferta include

Tratament cu pensiune completă, băuturi incluse la masă
Utilizarea celor două piscine
Utilizarea solarului dotat

Reduceri si suplimente

conform ofertei online

Animaţie

Oaspeții vor aprecia implicarea animatorilor care vor înveseli zilele cu simpatie cu sport, jocuri, spectacole, cabaret și dans. Cei mici se vor implica zi de zi in Mini Club pentru a petrece o vacanta linistita si incitanta spre marea satisfactie a mamei si a tatalui.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!