Sentido Michelizia Tropea Resort

8,2 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Cooee Michelizia Resort

în centrul orașului Tropea, situat la câțiva metri de biserica din secolul al XVI-lea „La Michelizia”, de la care își ia numele, vă va oferi o vacanță de neuitat într-o structură modernă și confortabilă, cu vedere la panorama fermecătoare a portului și a coastei Tropea. . La dispoziția oaspeților, o piscină cu solar și un bar colț confortabil. Hotelul are o zonă de parcare în aer liber convenabilă, iar oaspeții pot profita de serviciul de plajă la exclusivitatea Smaila's Blanca, Tropea Beach Club.

Exclusiv Bistrot Wine & Drinks de la piscină, care oferă mâncăruri și băuturi gustoase pentru momentele plăcute de gust, precum și specialitățile restaurantului nostru cu meniuri à la carte sau bufet, relaxarea piscinei și a solariumului: toate micile cocoașe care vă vor face șederea la SENTIDO Michelizia cu adevărat de neuitat.

Camerele Sentido Michelizia Tropea Resort se caracterizează prin stilul lor esențial, dar rafinat, cu culori delicate care doresc să amintească tonurile mării și plajelor noastre. Proprietatea oferă camere confortabile și standard. Oaspeții pot alege între pensiune și mic dejun sau demipensiune Bucurați-vă de micul dejun continental, atât dulce cât și savuros, și pregătit zilnic cu ingrediente sănătoase și de calitate: o trezire bună pentru a începe în fiecare zi vacanța dvs. în Tropea în cel mai bun mod.

Sentido Michelizia Tropea Resort

situat în centrul istoric din municipiul Tropea, o stațiune de mare litoral cunoscută sub numele de „perla Mării Tirrene” sau sub numele de Sfântul Tropez al Sudului, care se află pe un promontoriu cu tuf înalt, pe coasta de vest a Calabriei, numită „Costa degli Dei “.

Tema notorietății sunt, de fapt, minunile peisajului, priveliștile panoramice și grădinile sale. Morfologia Tropea este foarte particulară prin faptul că este împărțită în două părți: partea superioară, unde locuiesc majoritatea locuitorilor și partea inferioară, numită „Marina”, care este situată în apropierea mării și a portului.

Servicii exclusive

Recepție multilingvă 24/7
Navetă privată
Plaja privata
Parcare păzită
Lounge Bar

Note: oaspeții pot folosi serviciul de plajă la exclusivitatea Smaila's Blanca, Tropea Beach Club.

Restaurant

Exclusiv Bistrot Wine & Drinks de la piscină, care oferă mâncăruri și băuturi gustoase pentru momentele plăcute de gust, precum și specialitățile restaurantului nostru cu un meniu à la carte sau bufet: sunt mici cătușe de gust care vor face ca șederea ta la COOEE Michelizia să fie cu adevărat de neuitat.

înot

La dispoziția oaspeților, o piscină sugestivă, cu solar și un bar de colț confortabil.

Ofertă

Prețuri de persoană și zi, cu mic dejun tip bufet.
Supliment de demipensiune 25 € de persoană.
Promovare rezervare anticipată: 30% până la oprirea noastră
Reducere a patului 3: 100% 0-2,99 ani; 50% 3-11 ani
De la 12 ani nu este posibil.

Reducere al patrulea și al patrulea pat în confort: 100% 0-2,99 ani; 50% 3-11 ani; 30% 12-99 ani.
Pătuț gratuit până la 2,99 ani.
Serviciul de plajă Blanca Beach nu este inclus.
Transfer gratuit.
Animale de companie permise 8 € pe zi;
Wi-Fi gratuit.
Min. 1 noapte. 5 nopți în C + D

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!