Villaggio Club La Pace

8,4 3 commenti
Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Villaggio Club La Pace se extinde pe o zonă de circa 70.000 mp într-o poziție pamoramică cu o spendidă vedere a Golfului Lameția până la Insulele Eolie. Este format dintr-o clădire centrală unde sunt camerele și un hall și o serie de clădiri înșiruite unde sunt prezente restaurantul, sala pentru mic dejun, bicamerele și apartamentele. Camerele pot găzdui de la 2 la 3 persoane în timp ce bicamerele de la 3 la 6, ambele sunt dotate cu aer condiționat, servicii private, cu cadă sau duș, uscător de păr, telefon. minifrigo, tv. Apartamentele sunt în schimb în clădiriLe înșiruite pe două etaje cu balcon sau zonă comună, amenajate în mod simplu și funcțional, dotate de zonă de gătit amenajată (fără cuptor), frigider și servicii private cu duș. Sunt disponibile în următoarele tipologii :Bilicale 2/3/4 paturi, compus din sufragerie cu canapea extensibilă dublă, cameră matrimonială și Bilocale 5/6 paturi, compus din sufragerie cu canapea extensibilă dublă, cameră cu pat matrimonial și pat separat sau suprapus. Din complex este posibil să ajungeți pe plajă atraversând o stradă privată de circa 2.800 m, grație al comodului serviciu navetă gratuit care efectuează parcursul de la 8.30 până la 19.00 și care în doar 5 minite vă va însoți până la minunata plajă rezervată de nisip și pietriș, dotată de un modern stabiliment balnear, sau în orașul Tropea.

Localitatea
Tropea este capitala regiunii Capo Vaticano și este situată în partea centro-occidentală a provinciei Vibo Valentia, pe coasta tireniană, între Golful di Sant’Eufenia și Gioia Tauro, la poalele Monte Poro. Morfologia sa este destul de particulară întrucăt este împărțită în două părți: cea superioară, unde trăiesc majoritatea locuitorilor și cea inferioară, zisă ”Marina”, care se află lângă port. O veche legendă povestește că fondatorul Tropea ar fi fost Ercole, care a trecut și s-a oprit pe Coasta Dei în timp ce se întorcea din Spagna. Din moment ce locul a fost locuit din epoca Bronzului, în zonele din apropiere au fost descoperite morminte de origine magno-grecești. Teritoriul a fost cucerit de romani, care au construit un port comercial, aproape de actuala Santa Domenica, la Formicoli. Datorită pozițieie sale strategice de terasă pe mare, Tropea a avut un rol important, fie în epoca romană și în cea bizantină. Economia Tropea este legată de agricultură, mai ales cea a cunoscutelor ”cepe roșii din Tropea”, urmată de comerț și de turism, care constituie aspectul cel mai important. Tropea este de fapt o renumită stațiune balenară și a fost denumită Saint Troez din Sud.

De vizitat și de cunoscut
Un bun motiv pentru a vizita Tropea sunt plajele acuperite cu nisip candid și ape transparente. Printre plajele cele mai frumoase găsim: Litorarul de la Cannone ideal pentru cei care nu iubesc aglomerația; Arenile de la Rotonda destul de sugestive, înconjurată de stânci la puțini pași de centrul vechi; Plaja Marina a Insulei, o mică plajă de nisip alb pe lângă insula Bella; Plaja Passo Cavalieri mai spațioasă, este vorba de o plajă în întregime liberă la un km de centrul orașului frecventată mult de iubitorii de scufundări pentru ale sale fundaluri speldide și plaja Occhiale care este o adunătură de golfulețe cu o atmosferă foarte romantică și unică.

Peștera albastră, care ia numele de la jocurile de lumină create de relexele pe apă și pe stancă.

Plaja Linguata și Plaja Convento: prima este largă și frecventată de tineri și a doua, care ia numele de la Mânăstirea de deasupra, nu este potrivită pentru cei care nu înoată foarte bine. Stâncile care separă aceste două plaje se chiamă Missaggi sunt protagoniste ale legendei gigantului nud, fără memorie care apare după o furntună și care a murit jumătate de oră mai târziu.

Folclor: vizitați Tropea în Iulie permite să vă bucurați de Sagra del pesce, sărbătoarea peștelui și a cepei roșii, produse locale de excelență; Sărbătoarea Fecioarei pe 15 august prevede o procesiune pe mare cu sfânta statuie și pe 13 mai sărbătoarea celor 3 cruci, cu ”Dansul cămilei”, care este o sărbătoare păgână cu reprezentații ale istorie din Tropea și jocuri pirotehnice.

Centrul vechi din Tropea, care vă va fermeca cu atmosfera sa romantică care vă va duce inapoi în timp. Una dintre atracțiile din Tropea cele mai admirate sunt palatele nobililor ce datează din ’700 și din ’800 cățărate măestuos pe rupe. Se continuă către inima orașului, adică Piazza Ercole unde se găsesc edificii de la șaptesute, aparținând nobililor, apoi monumentul filosofului Pasquale Galluppi și al vechiului ceas care de află pe fațada unui palat vechi.

Palatul Toraldo care a fost construit ca o stâncă de protecție a oeașului în care acum se află o prestigioasă colecție arheologică. Urmează Villa Braghò, una dintre adăposturile patriziene ale insulei, ”balcoanele Tropea” sau vederi panoramice: Affaccio Largo Migliarese, Affaccio L.go Galluppi, Belvedere Rico Ripa, L.go Duomo și Largo Villetta sau al Cannone.

Biserica Tropea, se pleacă de la Duomo ridicat în stil norman în secolul IV și restructurat în secolul XII, admirân în exterior intrarea cu statuile sfinților Pietru și Paolo, S. Chiara, S. Francesco și Madonna delle Grazie în timp ce în interior găsim diferite opere de artă printre care tablouri, morminte și sculpturi în lemn și în argint. Santa Maria della Neve (1500) unde credința populară povestește că a fost ridicată de un comercial care pentru a se salva de o furtună a făcut o promisiune de a ridica această biserică, sunt de admirat statuile de lemn ale Sfinților Ioachim și Ana la intrare și unele importante pânze în interior. În sfârșit Santa Maria ca simbol al Tropea (370) de vizitat și chioșcul din spate și în interior se admiră altarul Sfintei Familii o operă de la '700.

Servicii pentru oaspeții Hotelului nostru
Sejururi de sâmbăta cu cina și sâmbăta cu prânzul.
La cerere posibilitarea de sejururi duminica/duminica.
Check in după ora 17.00 până la 20.00 - Check out până în ora 10.00.
Animale nu sunt admise.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre
Parcare internă și nesupraveghiată.
Parc de joacă amenajat pentru copii.
Conexine Wi-Fi în Hall și în pișcină.
Aer condiționat: inclus în formula Hotel.
Lift, sală tv, terasă cu solarium amenajat.
Serviciu de navetă de la și către plajă și servciu plajă.
Tenis, fotbal, bile, beach volley, discotecă în aer liber.
Pace Nursery: de la 0 la 2 ani neîmpliniți, dotată de zonă de încălzit mâncarea și biberonerie.
Trei pișcine din care două semiolimpionice și una în fomă circulară cu zonă rezervată copiilor.
Animație pe zi cu jocuri și turnee, seara cu spectacole și cabaret, baby club, miniclub, junior club.
Fitness într-o sală de sport modernă cu greutăți, cardio fitness și cursuri de grup.

Card Club
Obligatoriu de plătit pe loc (de la 3 ani în sus), include: serviciul de navetă de la și către plajă continuu (pauză de la 14.00 la 15.00), serviciu plajă (o umbrelă și două șezlonguri de unitate, nealocate), din când în când discotecă în aer liber, animație de zi și seara cu spectacole, cabaret, bare, turnee sportive de tenis, aerobică, fotbal, acquagym, folosirea pe zi a terenurilor de tenis și de fotbal pentru cursuri colective și turnee, folosirea pișcinei, baby club 3/7 ani, mini club 7/11 ani și junior club 11/17 ani.

Servicii cu plată
Pediatru la cerere și cu plată în orele de ambulatoriu.
Folosirea individuală și nocturnă a terenurilor de tenis și fotbal.
Serviciu medical cu prenotare la orarii stabilite.
Închiriat pedalo și canoe.

Activități
Excursii (cu plată).

Restaurant
Micul dejun la bufet cu distrbuitori automatici de băuturi calde și reci, prânz și cină cu serviciu la masă sau la bufet ajutați de personal de sală pentru a alcătui felurire principale. Apa, vinul, soft drink de la disptribuitori automatici la mese fără limită; pizzerie, bar cu vânzare de ziare (cu prenotare), snack bar pe plajă.

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
Bacșiș și tot ce nu este indicat mai sus.

Suplimente
Contribut mese obligatoriu pentru copii 2-16 ani de plătit pe loc euro 20 de persoană la zi.
Card Club obligatoriu (de la 3 ani în sus) € 45 de persoană pe săptămână.
Eventual prânz extra din ziua sosirii € 15 de plătit pe loc.
Pătuț (fără lenjerie) € 105 pe săptămână.
Activarea zonei de gătit € 100 pe săptămână.
Formula Residence
Forfait pe săptămână obligatoriu de persoană (de la 2 ani în sus) € 30, include prima furnire de lenjerii de pat (doar pat matrimonial) și consum de apă, lumină și gaz.
Curățenia finală obligatorie € 60 de apartament (exclus zona de gătit care revine oaspetelui, sau un cost suplimentar de € 50).
Cauțiune obligatorie € 100 de apartament, se restituie la finalul sejurului.
Animale de talie mică sunt admise, €105 de săptămână, de semnalat la prenotare (exclus în zonele comune și munite de certificat de vaccin).

Reduceri
Copii 2-16 ani gratis (obligatoriu contribut mese).
Al cincilea și al șaselea pat în bicameră (în pat suprapus) -50%.
Bopii 0-2 ani gratis în propriul pătuț, mese din meniu incluse. 

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot fi variate și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!