TH Sestriere - Villaggio Olimpico

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Th Sestriere - Satul Olimpic Sestriere

Satul Olimpic TH este situat în inima uneia dintre cele mai mari zone montane din Europa, înconjurat de un peisaj minunat, în centrul unei zone care oferă facilități pentru fiecare activitate sportivă. În 2006 a fost creat pentru a primi sportivii Jocurilor Olimpice de Iarnă, astăzi este destinația ideală pentru vacanțe bazate pe sport, natură, wellness și relaxare. Structura moderna, dotata cu tot confortul, dispune de mini-apartamente care au vedere la un peisaj alpin splendid. Este situat la doar 50 de metri de teleschiuri și de terenul de golf. Satul Olimpic oferă oaspeților săi wi-fi, parcare acoperită, centru de fitness și piscină, centru de wellness cu jacuzzi, saună, baie turcească și o gamă largă de tratamente de înfrumusețare*; restaurant bufet central cu pizzerie, magazine de îmbrăcăminte, accesorii, produse tipice, minimarket și coafor; divertisment de seară; zona de joaca dedicata copiilor in zona solara a Satului; serviciu de spalatorie direct in camere* si inchiriere de biciclete*. *Servicii de plata.

Th Sestriere- Satul Olimpic camere

Structura dispune de 245 de camere spatioase si elegante de diverse tipuri: apartamente cu doua si trei camere oferind oaspetilor sai eleganta si confort.Au: living compus din: canapea extensibila pentru doua persoane, chicineta cu electrocasnice, televizor, seifuri. , terasa mare orientata spre sud, dormitor dublu si baie cu dus. Minibar cu umplutură la cerere.

Locație: Sestriere

Sestriere, situată la 2035 de metri pe dealul omonim cu vedere la Val Chisone și Valle di Susa, a fost prima stațiune modernă de schi italiană. Fondată în 1937 la instigarea familiei Agnelli, Sestriere oferă astăzi pasionaților de zăpadă orice oportunitate de distracție. În 2006 zona Sestriere a fost sediul Jocurilor Olimpice de iarnă, consacrandu-se drept patria piemontezei a schiului alpin, cu numărul mare de pârtii distribuite pe diferite pârtii la altitudini mari capabile să garanteze, alături de zăpada programată, un strat de zăpadă constant. pentru tot sezonul. Pe lângă calitatea și vastitatea zonei, există o ofertă turistică largă și variată, atât vara, cât și iarna, cu magazine, spa, săli de sport, hoteluri și restaurante de diverse feluri.

Iarna, Sestriere este considerat un paradis al schiorilor, deoarece îți permite să schiezi câteva zile pe pârtii mereu diferite și perfect acoperite de zăpadă. Printre pârtiile sale de schi se numără frumosul „Kandahar” care coboară de pe Monte Banchetta, a cărui pistă este deosebit de provocatoare, cu diverse schimbări de pârtie, ideală pentru pasionații de schi alpin și snowboard, și pârtia „Sises”, de la care își ia numele. muntele cu acelasi nume si are un traseu destul de solicitant caracterizat printr-o succesiune continua de pasaje foarte tehnice. Pe Monti Sises, Banchetta si Fraiteve sunt versantii care alcatuiesc impreuna marea zona Sestriere, perfect integrata si conectata cu restul Calii Lactee. Pentru schiul fond există câțiva kilometri de trasee îngrijite, precum cele foarte însorite și panoramice ale Monte Rotta. Chiar și iubitorii de schi alpinism vor găsi aici câteva excursii respectabile, precum ascensiunea la Rognosa del Sestriere, o cățărare clasică de primăvară, sau cea la Monte Banchetta la începutul iernii sau primăvara, când teleschiurile și pârtiile sunt acum închise.

Vara, Sestriere este o statiune turistica moderna, care ofera turistilor multe oportunitati de recreere, cu piscine interioare si terenuri de tenis, un patinoar, o mare zona comerciala cu diverse magazine, restaurante, pub-uri si discoteci. Nu departe este posibil, de-a lungul drumului care coboară în Valea Chisone, să vizitezi frumosul fort Fenestrelle oprindu-se în străvechile sate care se întâlnesc pe drum.

Cum se ajunge la Sestriere:

Cu mașina
din Torino Autostrada A32 Torino - Bardonecchia cu ieșirea Oulx; sau SS24 del Monginevro.

In tren
gara Oulx la 22 km; Bardonecchia la 33 km.

Cu avionul
Aeroportul Torino Caselle la 115 km.


Info schi:

Albastru 54 de piese
Roșu 92 pârtii
34 de piste negre
Pârtii de coborâre Sestriere: 414 Km

Informatii utile

Check-in de la 17:00 la 20:00 - Check-out până la 10:00
Animalele nu sunt permise

Servicii gratuite

Wifi
Loc de parcare acoperit
Centru de fitness si piscina
Sauna
baie turceasca
Recepție 24 de ore pe zi
Lift
Sigur
Cameră de schi

 

Servicii de plată

Cardul Thinky
Thwb
Prosop de piscină
Tratamente și masaje la centrul de wellness
Serviciu de spălătorie
Serviciu de transfer
Butic

Restaurant


In restaurantul mare si spatios al Th Sestreiere veti gasi servirea la masa imbogatita de un bufet bogat de delicatese, crude si deserturi. Oferim clienților noștri un meniu diferit în fiecare zi, un meniu alcătuit din sezonalitate, care spune povestea teritoriului și nu numai, o pizzerie este disponibilă și oaspeților.

TH Land

Divertisment pentru oaspeții mai tineri cu vârsta cuprinsă între 3 și 10 ani, în conformitate cu toate reglementările în vigoare
Pregatirea, insotirea si retragerea de la cursurile de schi
Achiziționând tichete de masă, puteți lua prânzul cu animatorii
O mulțime de activități distractive după-amiaza
Posibilitatea de a lua masa in compania animatorilor
Seara TH Dance înainte de spectacolul din teatru

Cartela de gândire

Pat în cameră, complet cu lenjerie
Scaun înalt în restaurant pentru copii
Pregatirea zilnica a alimentelor pentru bebelusi pentru cei mici cu alimente si echipamente adecvate
Omogenizate, liofilizate, paste și făină, biscuiți, lapte proaspăt, bulion de legume
Pregătirea zilnică a bazelor pentru primul și al doilea fel cu ingrediente simple și autentice (la ore stabilite)

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!