Oferte de turism Piemont

Pământ de munte, între natură, cultură și artă culinară.

Hotelurile recomandate in Piemont

Vezi hartaVezi harta

Uappala Club Sestriere

Hotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Destinație ideală pentru iubitorii de schi datorită locației sale la doar 200 m de teleschiuri, cu nenumărate pârtii pentru toate nivelurile și dificultățile, chiar și pentru schiul de noapt ...

La € 72 / persoană noapte

Hotel Sansicario Majestic

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont San Sicario

Sansicario Majestic este situat în inima zonei de schi Vialattea, la doar 500 de metri de teleschiuri.

La € 69 / persoană noapte

TH Sestriere Hotel

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Structura moderna, dotata cu tot confortul, dispune de mini-apartamente care au vedere la un peisaj alpin splendid. Este situat la doar 50 de metri de teleschiuri și de terenul de golf.

La € 73 / persoană noapte

TH Sestriere Residence

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Piemont Sestriere

Este situat în inima uneia dintre cele mai mari zone montane din Europa. Proprietatea are piscină, zonă de fitness cu sală de gimnastică complet echipată, centru de wellness cu saună, baie ...

La € 55 / persoană noapte

Ce să vezi in Piemont

ll Piemonte este o regiune Italiei nord-occidentală, la frontiera cu Elveția și cu Franța și este definită ca "pământ al munților", așa cum îi spune și numele propriu. Teritoriul piemontez este de fapt înconjurat pe trei laturi de Alpi, care, chiar aici, prezintă vârfurile înghețate cele mai mari ale Italiei și dispun de numeroase stațiuni schiistice cele mai frecventate sunt Valle di Susa, Sestriere, Sauze d'Oulx, Bardonecchia și Macugnana. Nu doar muntele dar și lacurile caracterizează teritoriul piemontez: primul printre toate este Lacul Major cu Lacul d Orta și, ca urmare, Lacul Mergozzo și lacurile Avigliana. În piemonte mai sunt, în plus zone protejate, cum ar fi Parcul Național Gran Paradiso și Val Grande și mai bine de trei situri Patrumoniu al umanității UNESCO: Residenze Sabaude, Sacri Monti del Piemonte și din Lombardia și zonele viticole de la Langhe-Roero și Monferrato. În Piemonte a fost unica regiune a Italiei care a fost inclusă în Lonely Planet printre cele 10 destinații europene cele mai bune.

Piemonte oferă propriilor vizitatori numeroase intinerari și locuri de vizitat și de cunoscut. Orașele sunt dotate de un mare patrimoniu artistic-cultural care reprezintă diferite arcuri temporale: de la romanico, la gotic, la neoclassic până la baroc și la arta contemporană. De nepierdut, sugestivele castele medievale, printre care cel de la Ivrea, faimoasele Residenze Sabaude, Muzeul Egizio di Torino, Sacra Sindone, faimoasa Mole Antonelliana care găzduiește Muzeul Național al Cinema și Muzeul Automobilului.

Din punct de vedere al produselor alimentare și viticole, Piemonte se distinge printre regiunile italiene pentru numărul de produse "tradiționale" și pentru a fi pământ al numeroaselor specialități culinare care fac să se vorbească chiar de o ”bucătărie piemonteze”. Multe sunt produsele PAT, DOP și IGP printre verdețuri, fructe, brânzeturi, salam, orez și cărnuri, printre care apreciatele bovine piemontese. Specialitățile bucătăriei piemonteze sunt: fonduta și bagna cauda, marele prăjit mixt, brazat ciorbă, iepure în civet și brânzeturile gen robiola, bruss de la Langhe și gorgonzola Di Novara. Faimoase sunt, în plus, grisinele torineze și ciocolata, marroni glassati, i baci di dama di Alessandria și amaretti de la Novi. Piemonte este un teren de excelență pentru viticultură; de la Monferrato la Langhe, la Astigiano, la Colli Tortonesi: numeroasele străzi ale vinului conduc către fermecătoare peisaje cu opriri către agenții și crame pentru a degusta vinuri și produse tipice locale, cum ar fi parfumatul tartufo de Alba. Piemonte este producător de unele dintre cele mai apreciate vinuri roșii italiene, cum ar fi Barolo, Barbaresco, Gattinara, Ghemme, Nebbiolo și multe altele.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)