Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Bed and Breakfast La Bouganville este situat la câteva minute de mers până la plaja de la San Giovanni la Alghero. Poziția strategică, primitoare și ospitalitatea aranjamentelor au făcut ca, dealungul timpului, această structură să devină una dintre preferatele celor care decid să sejurneze la Alghero folosind comonitatea unui bed and breakfast. Camerele sunt disponibile în tipologia de dublă sau triplă dotate de toate conforturile necesare, tv plat, aer condiționat, uscător de păr și baie privată. La dispoziția oaspeților este un frigider comun în care este posibil să păstrați la rece propriile băuturi. 

Localitatea
Un antic sat catalan pe mare, o infinitate de culori și peisaje, soare și temperaturi blânde tot anul și legende de antiche civilizații, sunetul vechii limbi catalane, farmecul velei, aventura sporturilor extreme. Și încă cărări, cicloexcursionismul, treking, tradiții ale gusturilor vechi revizionate de arome contemporane. Și apoi marea: sufletul orașului. Cănd vă plimbați prin Alghero, pe zidurile sale seculare, printre caracteristicile sale străduțe răsucite, se simte fașcinul său cu totul particular, pe care doar orașele de mare îl au. O mare mereu prezentă în peisaj și la îndemână, un port turistic unde aproape de marile yahturi se alternează culorile caracteristice ale imbarcațiilor de pescuit locale.

De vizitat și de cunoscut
Satul nuragic Palmavera, sunt printre monumentele cele mai semnificative ale culturii megalitiche din Mediteraneana occidentală și satul de la Palmavera este unul dintre cele mai importante pe care civilizația nuragică le-a edificat în insula Sardinia.

Grota lui Neptun, în inima promontoriului de la Capo Caccia, este o bijuterie naturală printre cele mai fermecătoare din tot bazinul mediteranean, o adevărată minune geologică care în fiecare an numără peste 150 mii de vizitatori.

Muzeul Arheologic al orașului, păstrează pentre cele mai vechi mărturii ale prezenței omului pe teritoriu, în perioada proto-storică, la epoca nuragică, la perioada fenicilor și a romanilor.

Necropola Santu Pedru, un sit arheologic armonic, desenat de roșul și de albul stâncilor și de verdele vegetației mediteranene. Necropolele rupestre de la Santu Pedru este constituită din 10 subterane săpate în piatra tufo a versantului meridional de pe omonima colină.

Lido de la Alghero, este zona cea mai extinsă a litoralului, o limbă de nisip alb care începe cu plaja de la San Giovanni pentru a continua cu Lido Novelli și cu plaja de la Maria Pia până la porțile de la Fertilia. Lenta coborâre a fundalurilor nisipoase, liniștea apelor, fac din aceast litorar locul ideal pentru familii cu copii.

Maria Pia, dune de nisip alb care găzduiesc ienupări seculari modelați de vânturi și de diferite tipologii de plante tipice de vegetație mediteraneană desenează peisajul acestei plaje.

Punta Nera, o plajă nisipoasă care este la cățiva pași de Borgata de la Fertilia, într-o delicioasă insenatură înconjurată de stânci pictorești și bordată de o luxurioasă pădurice.

Bombarde este una dintre plajele cele mai renumite și moderne ale Rivierei.Unul dintre spațiile cele mai amenajate pentru distracție, spot și relax. Nisipul alb este udat de minunate ape turcoaz. Pentru cei care nu iubesc plajele aglomerate, zona oferă și stânci mai puțin frecventate.

Calabona, situată în aproprierea orașului, vecină cu unul dintre punctele panoramice cele mai sugestive ale litoralului Corallo, colina de la Balaguer, zona de la Cala Bona se compune din mici golfulețe și insenaturi ascunse, din loc în loc nisipoase, și pe alocuri de stâncă.

Servicii gratuite incluse în toate tarifele noastre 
Mic dejun dulce servit pe terasă.
Depozit bagaje.
Agenție de turism.
Reception h 24.

Servicii cu plată
Serviciu baby-sitter.
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.

Activitate
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).
Teren de tennis(cu plată).

Oferta include
Aer condiționat/încălzire. 
Wi-Fi.

Notă
Reduceri și suplimente pot să varieze și pot fi consultate în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Eventuala taxă de sejur.
Bacșișul și tot ce nu este indicat în ”oferta include”.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)