Alghero

O perlă în nordvestul pământului de la Sardinia

Gli hotel consigliati in Alghero

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 20

Structura este la doar 2 km de centrul orașului și de portul turistic, 12 minute de auto de aeroportul de la Fertilia și la 40 minute de auto de Portul Torres, de unde navighează feriboat-urile ...

Satul Baia di Conte este un hotel de 4 stele situat în verdeața splendidului cadru al parcului natural Porto Conte, cu vedere directă la apele cristaline ale zonei marine protejate din Capocaccia...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Un vechi sat catalan pe mare, o infinitate de culori și peisaje, soare și temperaturi dulci tot anul, istorii și legende de civilizații antiche, sunetul vechii limbi catalane, farmecul velei, aventura sporturilor celor mai extreme și încă trekking, cicloexcursii, tradițiile aromelor vechi revisitate de gusturi contemporane și apoi marea: sufletul orașului. Pentru cei care adoră să se cufunde total în clima de vacanță în numele naturii, pentru cei care caută o vacanță de relax în verde, pentru a petrece plăcute zile în pacea și liniștea unei localități mediteraneene sau pentru cei care caută o vacanță mai activă cu sport și excursii, Alghero va ști să vă uimească!

Teritoriul său se mândrește cu o natură fermecătoare și minunate peisaje cu locuri și azi neatinse de unde se pot admira spledidele ambiente ale parcurilor naturale și ale rezervelor protejate. De la verdele Parcului de la Portul Conte la albastrul intens al Zonei Marine Protejată: ambiente diferite de la coline, la câmpii, de la coaste la mare pentru o largă alegere de activități sportive, de parcursuri și excursii peste și sub nivelul mării. Când vă plimbați prin Alghero, pe zidurile sale seculare, printre străduțele sale întortochiate se simte farmecul particular pe care doar orașele de mare îl pot avea.

O mare mereu prezentă în peisaj și mereu la îndemână, un port turistic unde pe lângă marile yahturi se alternează colorile caracteristice ale bărcilor de pescuit locale și printre formele și culorile istoriei o infinitate de spații relax de unde să vă puteți bucura de regenerante pauze break.

VEZI HARTA