Alghero

O perlă în nordvestul pământului de la Sardinia

Hotelurile recomandate in Alghero

Vezi hartaVezi harta

Futura Club Baia di Conte

Hotel starsHotel starsHotel starsHotel stars Sardinia Alghero

Satul Baia di Conte este un hotel de 4 stele situat în verdeața splendidului cadru al parcului natural Porto Conte, cu vedere directă la apele cristaline ale zonei marine protejate din Capocaccia...

La € 108 / persoană noapte

B&B La Bouganville

Sardinia Alghero

Structura este la doar 2 km de centrul orașului și de portul turistic, 12 minute de auto de aeroportul de la Fertilia și la 40 minute de auto de Portul Torres, de unde navighează feriboat-urile ...

La € 20 / persoană noapte

Alghero

Alghero se ridică ca un străvechi sat catalan la malul mării caracterizat de o infinitate de culori și peisaje, povești și legende ale civilizațiilor antice, farmecul navigației, aventura celor mai extreme sporturi și chiar drumeții, ciclism, trekking și tradiții cu arome străvechi. revăzută.din gusturile contemporane şi apoi marea. Pentru cei care iubesc să se cufunde total în climatul unei vacanțe în numele naturii, pentru cei care caută o vacanță relaxantă în mediul rural, pentru a petrece zile plăcute în liniștea și liniștea peisajului mediteranean sau pentru cei care caută un vacanta mai activa in numele sportului si drumetiei: Alghero este destinatia ideala.

Teritoriul său se mândrește cu o natură încântătoare și peisaje extraordinare cu priveliști nealterate care fac parte din parcurile naturale și rezervațiile protejate. De la verdele Parcului Porto Conte până la albastrul profund al scenariilor extraordinare ale Arii Marine Protejate: medii diferite între dealuri și câmpii, între coastă și mare pentru o gamă largă de activități sportive, trasee și excursii deasupra și sub nivelul mării . Când te plimbi prin Alghero, pe zidurile sale vechi de secole, printre străzile sale pietruite caracteristice, vei percepe acel farmec aparte pe care doar orașele de pe litoral îl au.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)