Recenzii structură

9.7

Servicii excepționale 1 Recenzii

Personale

9.0

Servicii

10.0

Curățenie

10.0

Confort

10.0

Locație

10.0

Calitate/preț

9.0

Tutto perfetto da Ascenzia, Dec. 2019

Camere ordinatissime e pulite, cibo buonissimo e abbondante, personale cortese e sempre disponibile. Tutto questo a due passi dal mare e dai luoghi più belli della Calabria. Da consigliare e da ritornare.

Personale

9

Servicii

10

Curățenie

10

Confort

10

Locație

10

Calitate/preț

9

Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club

Servicii

Servizi camere Servizi camere

 • Articole de toaletă gratuite
 • Seif
 • Cabină de duș de cristal
 • Tv Sat
 • Uscător de păr
 • Telefon
 • Minibar
Loading

Le Mandrelle Beach Resort 

 se află la Amantea, unul dintre zonele cele mai minunate de pe coasta tireniană calabreză. Structura se extine pe o zonă de circa 40.000 metri pătrați și se deschide pe o mare fabuloasă cu o plajă de nisip și pietricele. Vacanța la Trevi Village va fi fără îndoială condusă de distracție datorită echipei de animatori care permit să efectuați sport de orice tip și inițiative pentru toate vârstele. Pentru copii sunt mini și junior club, apreciate mult de cei mici, cât și de părinții lor! În afara animației de zi este un bogat calendar de seri către discoteca de pe plajă.

Plaja rezervată

cu nisip și pietriș, se află în spatele complexului și este colegată cu o comodă pasarelă și amenajată cu șezlonguri, umbrele și șezlonguri, dușuri, pedalo, canoe, teren de beach volley. Pentru fiecare cameră este rezervată o umbrelă și două șezlonguri. În plus este prezentă o pagodă de circa 60metri cu acoperiș în papură africană care găzduiește turnee, dansuri de grup, discoteca seara și alte distracții. Complexul dispune de o pișcină cu intrarea plăcută în care vă puteți relaxa. Printr-un pod de lemn, se ajunge la oaza centrală care găzduiește un fantastic bazin cu hidromanaj pentru 8 persoane. Satul de vacanță este dotat în plus cu saună și beautyfarm în care se pot efectua masaje drenante, de slăbit și de alte tipuri. Pentru iubitorii de fitness este la dispoziție o sală de sport amenajată și multe activități sportive: canoe de un loc și două locuri, pedalo, beach volley, bile, teren de tenis, cursuri de aerobică, acquagym, pilates, dansuri de grup, trezire musculară, turnee și gare.

Restaurant
Zilnic mic dejun, prânz și cină sunt pe mâna bucătarilor chef care vă așteaptă pentru a vă face să gustați din bunătățile bucătăriei mediteraneene în ale sale două săli, una dintre care se înfățișează direct pe plajă, și cealată este climatizată. Pentru copii dumneavoastră este prevăzută o masă mini club împreună cu tinerii de la animație, iar pentru cei mai mici este prezent un colț biberonerie munit de încălzitor de biberon și grătare electrice. Micul dejun este servit la bufet. Prânzul și cina pot fi servite la mese, autoservire sau ambele feluri, la discreția direcției, meniul tip prevede o alegere printre feluri întâi și două feluri doi, garnituri la bufet, fructe la prânz și prăjitură la cină. Incluse la mese sunt băuturi la dozator: apă naturală, vin, cola, suc de portocale. O dată sau de două ori pe săptămână (în perioada dintre 13/06 până pe 11/09 ) este prevăzută o seară la temă care poate fi organizată și în aer liber cu mese pline de bunătăți. Oricum intrarea la restaurant poate fi organizată cu turnuri pentru a asigura și a garanta un serviciu mai bun.

Localitatea
Amantea, în provincia Cosenza, este o localitate plină de istorie, cultură și minunate locuri de vizitat. Un oraș balnear, agricol și pescăresc, faimos și pentru producția muzicală care vine exportată un pic în toată lumea. Teritoriul este bogat de cursuri de ape: râul Verre, râul Catocastro, pârâul Santa Maria, pârâul Calcato, pârâul Colongi, râul Oliva, curentul Rubano și pârâul Torbido care delimitează linia de frontieră cu provinciile Cosenza și Catanzaro. La nivel etnogastronomic Amantea este faimoasă pentru o prăjitură tipică în formă de baghetă toată plină de ciocolată, arome și alte ingrediente care pentru a păstra tradiția sunt și astăzi secrete ale cofetarilor care o produc. Bucătăria locală propune feluri simple și sănătoase. Principalele rețete sunt pe bază de pește, cum ar fi pasta cu alici și sardine sau roza marină făcută pitticelle.

De vizitat și de cunoscut
Castelul de la Amantea este o veche fortăreață care, de pe colină, domină locuința istorică a orașului cosentiz. Cu toate că acum este distrus pe alocuri și puținele resturi încă vizibile sunt supuse unui lent și dificil lucru de restaurare, castelul este una dintre principalele atracții de la Amantea. Construcția sa datează din al IX-lea secol, epocă în care orașul, după nenumărate peripeții istorice, a fost primul sediu vescoval și apoi cucerită de emirul Abu I-Qasim Ali, care guverna în Sicilia prima de sosirea Normanzilor. Castelul a avut o importanță particulară în istoria orașului, intrând și pe stema comunală.

Faleza de la Amantea reprezintă sigur o tradiție care nu poate fi transcurată. Litoralul este în prevalență nisipos și apa este destul de limpidă și fundalul este deloc profund, permițănd balnearea și pentru cei mai mici. Dealungul mării este pe aproape zece kilomentri și se înșiră între Lamezia Terme și apropiata plajă Paola, permite să faceți lungi și relaxante plimbări care rămân imprimate în mintea vizitatorilor.

Palatul de la Clarisse este o construcție ce datează de la șasesute, situată la cîțiva pași de zona maritimă a orașului. Numele său se datorează faptului că fu cerut de Ordinul Religios de la Clarisse, care au locuit pentru o lungă perioadă. Marea structură, pusă în evidență de o clădire de model îndesat, se întinde către mare și se unește cu mica biserică. În 1806 palatul a fost ocupat de napoleonici care au dus la închiderea mânăstirii și confiscarea structurii și darea către Marcheze De Luca de la Lizzaro, care a transformat-o într-un conac nobiliar. Cumpărat în anii '70 de Fausto Perri, profesor și expert de istorie și artă, Palatul a fost restaurat și astăzi găzduiește mai multe activități, printre care localul Muzeului Copiei de Autor.

Biserica Sant’Elia di Amantea, anexă a fostei mânăstiri a Gesuiților, se află în inima uneia dintre zonele cele mai frumoase ale orașului calabrez, vechi cartier de la Catocastro. Interiorul este un unic naos cu o cupolă care se înalță cu bolta în formă de cruce, un detaliu arhitectonic care se întâlnește în multe biserici cerute de Gesuiți, mai ales după Controriformă. De fapt această clădire a fost complectată până în 1619: fața este decorată cu un timpan în formă de arc rupt care stă deaupra ușii de la intrare.

Biserica de la San Giuseppe di Amantea este o clădire mică rurală, nu foarte departe de centrul vechi, cățărat pe vârfurile colinei Camoli. Clădirea este relativ modernă: a fost de fapt construită în prima jumătate de la Șasesute, ca operă a lui Fortuna Carratelli și are un implant simplu și linear, cum se cade unui edificiu rural. Este alăturat de o joasă clopotniță împodobită cu trandafiri. Zona se animează în fiecare an în martie, cu ocazia Sărbătorii San Giuseppe care este pe 19.

Amantea nu este doar un sat legat epocii medievale și dominației svevo aragoneze, de fapt săpături recente au adus la lumină prezența așezămintelor umane cu siguranță mai vechi, care mărturisesc strânsa legătură cu coasta actuală a Calabriei trebuia să aibă cu civilizația elenică. Printre rămășițele cele mai importante (emerse în cursul recentelor campanii de săpături), se semnalează o mică necropolă de unde provin numeroase vase și anfore antice. Zonele cu cea mai înaltă descoperire arheologică sunt: cartierul de la Campora San Giovanni, versanții de la Cozzo Piano Grande, pe teritoriul de la Serra D'Aiello și în zona de la Cleto și Savuto.

Amantea se apără cu ziduri înconjurătoare încă din Târziul Medioevo care reprezentă un punct obligatoriu pentru a scăpa de atacurile piraților saraceni care veneau de pe mare. Zidurile mergeau paralel cu coasta, urmând cursul avântatelor. Pe alocuri erau construite turnuri de gardă. Pentru exigențele urbane ale orașului, zidurile au fost de mai multe ori lărgite și readaptate, dar încă azi este posibilă recunoașterea zidurilor originale cu ușurință. Perioada de construcție acoperă un arc temporal care le lungește din epoca aragonezilor (jumătatea anilor 1400) până în cea de la Șasesute.

Biserica San Bernardo de la Siena este unul dintre cele mai importante edificii de cult catolic de la Amantea. Construită în prima jumătate a secolului XV, biserica se caracterizează printr-o impunătoare structură în stil gotic, care a fost obiect de intervenții care au modificate în timp dar care în al său antic asept original după marile restaurări din 1953. Biserica este actual evidențiată de o frumoasă față masivă, introdusă de un pronaos cu cinci arcuri mărețe și căreia i se alătiră un masiv clopot. Interiorul prezintă o curioasă conformație de două naosuri, dintre care cel lateral prezintă șase campate, dintre care una zidită, în timp ce celelate comunică între ele.

Parcul Marino Regional ”Scogli d’Isca ” este o zonă de mare care se gășește în zona de sud a lanțului muntuos costier, între Amantea și Belmonte Calbro. Zona se caracterizează prin fundaluri minunate, apreciate în mod particular de iubitorii de scufundări acvatice și cei de diving: aceștia ajung profunzimi de aproape 25 m. Zona este delimitată de două stânci care se află la circa 800 m de coastă: primul este Isca Piccola, a doua Isca Grande. Printre flora și fauna se amintesc cernie și murene.

Centrul vechi de la Amantea nu termină să ofere frumuseți naturale ascunse pe străduțe, artistic modelate de mâna omului. Acesta este cazul grotei, o insenatură naturală situată chiar sub centrul vechi care în trecut avea o funcție importantă; constituia de fapt locul de oprire pentru navele cu vele și cele care se ocupau de schimburi comerciale. În interiorul său a fost săpat o trecere secretă care permitea sosirea până în interiorul zidurilor fortificate.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in după ora 16.00- Check out până la ora 10.00.
Sejururi duminica/duminica.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Pișcină cu apă dulce pentru a înota (25m x 8 m, adâncă de la 120 la 150 cm).
Pișcină cu tobogane de apă de circa 80 mp (adâncă 120 cm).
Pișcină cu apă ducle rezervată copiilor.
Parc rezervat copiilor cu jocuri uriașe, saltele elastice, leagăne, topogane și altele.
Bucătărie pentru mame cu asistență și acesibilitate 24 din 24.
Lecții de Salsa, Merengue, Bachata, dans de grup și Lent.
Lecții colective de înot, vele, și de pe 4/6 până pe 8/9 de tenis și tras cu arcul.
Teren de fotbal luminat și cu iarbă sintetică.
Teren iluminat de tenis și polivalent (basket, volley).
Terenuri de bile, beach volley și beach tenis, tras cu arcul și ping pong.

Servicii cu plată
Asistență medicală în afara orariilor prestabilite și al studiului medical.
Închiriat cărucioare cu rotile pentru oaspeții cu handicap.
Închiriat biciclete pentru copii până la 6 ani și închiriat mașini.
Transferimente de la și către principalele aeroporturi sau port.
Servicii și tratamente Bluwellness.
Internet point.

Activitate
Activități de tras cu motoscaful (cu plată).
Excursii cu barca și barca de cauciuc(cu plată).
Cursuri intensive și lecții individuale de vele și windsurf (cu plată).
Cursuri de suv și pentru copii, scufundări, încăarcat butelii de oxigen și închiriat aparate (cu plată).
Dive Center convenționat la Le Castella poate să dea aprobări și certificate de diferite nivele (cu plată).

Vedi tutti i servizi

Notă
Eventuale reduceri și suplimente pot varia și pot fi vizibile în cartela Prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse 
Taxa de ședere.
Asigurarea medicală/ a bagajului.
În afara celor nespecificate, lecții individuale de sport, servicii de Bluwellness,unele servicii de la Bluserena SeaSport Club, diving, excursii, transferimente, închiriat auto, asistență medicală în afara orariilor stabilite și al studioului medic. 

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

 • Tarife specialeTarife speciale
 • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
 • Sconto suplimentarSconto suplimentar
 • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)