Travellero ClubÎnscrie-te pentru reducere de membru Club
Loading

Park Hotel Resort este poziționat direct pe mare, în interiorul Golfului Măslinilor, în perfectă armonie cu un parc de 15 hectare de vegetație mediteraneană. Loc ideal pentru toți clienții care caută una dintre cele mai dorite ținte ale insulei, renumită pentru apropierea sa de centrul Coaste Smeralda. Strucutra dispune de 80 de camere, la parter sau la primul etaj cu intrare independentă, dotată de tot confortul tip uscător de păr, minifrigo (consum cu plată), aer condiționat, TV LCD, seif, telefon cu minute gratuite și nelimitate către toate numerele de celular și rețea fixă în Italia și Europa. Camerele se împart în Confort, cu vedere la grădină sau cu vedere la mare, patio sau balcon; De Luxe, la primul etaj la câțiva pași de mare cu vedere directă a golfului minunat, larg patio acoperit amenajat cu masă, scaune și hamac; Cvadruple, mai mari, și dispun de un al 4 lea pat cu adăugarea unui pătuț. Sistemarea în deluxe cuprinde în plus dotarea de halat de baie, mic dejun servit direct în patio privat, un ziar național; Family Room, construite de două camere confort sau vedere la mare; Camere Comunicante, constituite din două camere cu vedere la mare alăturate și comunicante între ele, cu posibilitatea de a avea al 5lea pat sau pătuț. Hotelul pune la dispoziție un serviciu de transferiment gratuit pentru proprii clienți, de la aeroportul de la Olbia și înapoi. Oaspeții pot petrece zile plăcute pe plaja privată, în condiții de liniște totală. Nu lipsesc, în interiorul Resort, un centru beauty, un ambient cald și primitor unde personalul calificat va avea grijă de corplu vostru, cu masaje sportive, relaxante și shiatzu. Vă poteți relaxa cu o muzică dulce și vă puteți răsfăța de măini experte. Este posibil, în plus, să va îmbunătățiți aspectul exterior cu diferite tratamente estetice propuse și este prezent și un salon de coafor. Park Hotel Resort dispune de o pișcină pentru adulți și copii, cu umbrele și șezlonguri în diferitele spații de verde și pe soalrium în jurul pișcinei. Pentru cei mai mici se propune ”Clubul Copiilor” unde, pe timpul zilei, vin organizate o serie de activități pentru copii de la 4 la 8 ani la orarii prestabilite în perioada de la 11/06 la 10/09.

Restaurant
Park Hotel Resort dispune de un restaurant climatizat cu vedere la mare și oferă două tipologii de tratament: semi pensiune cu micul dejun tip buffet și cina cu un serviciu la masă (băuturi excluse) sau, “Formula Full” cu micul dejun, bogat brunch mediteranean tip buffet și cina servită la masă cu băuturi incluse la mese (vin local în sticlă, apă și bere la dozator). Pe timpul săptămânii sunt organizate seri tematice cu bunătăți de mare și de carne. Este prezent un bar în apropierea plajei cu verandă cu vedere la mare. 

Localitatea
Baja Sardinia este una dintre localitățile cele mai cunoscute ale Coastei Smeralda, dispusă ca un evantai pe un larg golf, cu o plajă cu ape cristaline și un nisip super fin, în fața arhipeleagului La Maddalena și la circa 4 km la vest de Porto Cervo. Zona este furnită de servicii de înaltă calitate, de fapt este concentrarea receptivă majoritară a Sardiniei, cu hoteluri de 4 și de 3 stele. Sportul care se bucură de cea mai mare popularitate în localitate este windsurf și vela, și pentru combinația reușită dintre curenții de aer și vânturile favorabile care permit practicarea lor în situațiile cele mai potrivite. Baja Sardinia prin urmare, oferă posibilitatea de a petrece o minunată vacanță într-o localitate liniștită potrivită familiilor, cufundată în verde și înconjurată de una dintre mările cele mai frumoase ale Italiei, la puțini chilometri de celebrele vile ale personajelor spectacolelor, fotbaliști și bogați internaționali.Rar se pleacă de pe aceste meleaguri fără a rămâne îndrăgostiți și cu dorința de a reveni.

De vizitat și de cunoscut
Baja Sardinia este una dintre localitățile balneare cele mai celebre, și pentru localele și discotecile care însuflețesc nopțile de vară, principalele Ritual și Phi Brach. Fiind localitate de mare, majoritatea atracțiilor de la Baja Sardinia sunt dedicate sporturilor de apă, datorită poziției de la plaje, expuse vânturilor și curenților. Excursiile cu barca sunt modul cel mai bun pentru a cunoaște Baja Sardinia și tot nordul. În fiecare zi nenumărate îmbarcații pleacă din porturile turistice și porturile principale cum ar fi Porto Cervo, Baja Sardinia, Cala Bitta, Cannigione și Palau.

De nepierdut este și arhipeleagul de la Maddalena, se ajunge ușor cu barca și traghetele care pleacă zilnic de la Baja. Oexcursie de acest tip este obligatorie absolut: peisaje necontaminate și bogate de rezerve naturale și păduri(Arhipeleagul de la Maddalena a fost indicat de curțnd ca zonă protejată) și de plaje paradisiache fac din arhipeleag un loc de o frumusețe greu de descris.

Printre plajele cele mai frumoase ale Bajei Sardinia și împrejurimi de vizitat, se amintesc: Cala Battistoni, plaja în jurul căreia a luat viață Baja Sardinia, o oglondă de mare turcoaz care dispune de toate serviciile printre care baruri, hoteluri, restaurante, magazine și plaja este liberă; Cala Bitta, un golfuleț natural cu o mare albastră care găzduiește și un mic port; Plaja de la Tre Monti, o plajă neatinsă printre stânci granitice. Către Porto Cervo, minunată este Cala Granu, un mic golf printre vegetația mediteraneană și stâncile de granit la puțini pași de Porto Cervo. Frumoase și plajele de la Capriccioli, Poltu li Coggji, Liscia Ruja și La Celvia.

The Ritual Club o peșteră naturală găzduiește în fiecare an djs de faima internațională care propune o selecție de muzică destul de căutată, sound internațional și o locație specială făcând un Ritual unic.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 15.00 la 20.00.
Check out până la ora 11.00.
Intrări libere de minim 3 nopți de la 06/05-03/06 și 16/09-14/10.
Minim 7 nopți cu intrarea sâmbăta și marția în toate celelate perioade.
Animale nu sunt admise.

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Parcare auto privată nesupreveghită.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție turism.
Reception h24.
Serviciu navetă la orari prestabilite către Baia Sardinia și Porto Cervo.
Wi-Fi în zona de primire, piața și barul dell’Olivo.
Solarium cu trei bazine hidromasaj de 5 locuri.
Animație pentru copii de la 11/06 până la 10/09.
Serviciu plaja umbrelă și două șezlonguri.
Zona amenajată pentru copii.
Pișcină pentru adulți și pișcină pentru copii.
Teren de tennis, ping pong.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu plajă.
Serviciu în cameră.
Serviciu baby-sitter.
Schimbul lenjeriei.
Închiriat auto și scooter.
Masaje sportive, relaxante și shiatsu.
Estetică, coafor, boutique-bazar.

Activități
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Oferta include
Serviciu plajă și 1 prosop de mare de persoană cu un depozit cu schimb cu plată. 
Serviciu navetă la orari prestabilite pentru Baia Sardinia și Porto Cervo.
“Club dei Bambini” de la 11/06 până la 10/09 la orari prestabilite.
Solarium amenajat cu umbrelă și șezlonguri.
Folosirea celor trei bazine cu hidromasaj de 5 locuri. 
Serviciu navetă de la și către aeroportul de la Olbia.
Folosirea pe zi a terenurilor de tennis, ping pong.
Zonă amenajată cu jocuri pentru copii.
Folosirea parcării auto nesupraveghiată.
Folosirea pișcinei pentru copii.
Folosirea pișcinei pentru adulți.

Suplimente
Family room cu vedere la mare (minim 2,5 locuri) euro 30,00.
Camere comunicante (minim 3 locuri întregi) euro 30,00.
Family room (minim 2,5 locuri) euro 20,00.
Cameră single, fără balcon sau patio 30%.
Cameră dublă folosită single 50%.
Cameră cu vedere la mare euro 10,00.
Cameră Deluxe euro 30,00.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela prenotează.

Cota nu includeCota nu include

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat anterior.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)