Baja Sardinia

Bijuterie a Mării Mediteranee și a Coastei Smeralda

Gli hotel consigliati in Baja Sardinia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Preț de la

€ 17

Înglobat în parcul celebrei localități a Coastei Smeralda, la mică distanță de toate localele cool din nordul Sardiniei, acest residence oferă apartamente comode și primitoare ideale și ...

Preț de la

€ 65

Se ridică la poalele Baja Sardinia, direct din mare în golful Măslinilor, cufundat într-o grădină prețioasă de buganville, leandri și ginestre și aproape de un parc de 15 hectare de vegetaț ...

Club Esse Cala Bitta

  Baja Sardinia

8,410 commenti

Vai alla tua lista
Club Esse Cala Bitta
Preț de la

€ 40

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Baja Sardinia este una dintre localitățile cele mai renumite ale Coastei Smeralda, este dispusă ca un evantai pe un larg golf, cu o plajă cu ape cristaline și cu nisip foarte fin, în fața arhipeleagului de la Maddalena și la circa 4 km vest de Porto Cervo. Localitatea Baja Sardinia este dotată de servicii de înaltă calitate, de fapt este concentrare receptivă majoritară a Sardiniei. Sportul care se bucură de cea mai mare popularitate în localitate este windsurf și vela, și pentru combinația reușită dintre curenții de aer și vânturile favorabile care permit practicarea lor în situațiile cele mai potrivite. Localitatea dispune de terenuri de fotbal și de tennis, în timp ce pentru cei mai mici după mare este posibil să petreacă căteva ore în zona mini-games a parcului, sau toată ziua în parcul acvatic "Acquadream". Seara, pentru cei mai mari, care doresc să se distreze rămâne doar dificultatea de a alege printre zecile de baruri, pub, discopub și discoteci toate situate între Baja Sardinia și Porto Cervo. Chiar la Baja Sardinia se găsește discoteca ”Ritual” faimoasă pentru ambientarea sa în interiorul unei peșteri naturale, care o face una dintre locațiile cele mai fermecătoare ale Coastei Smeralda.

Arhipeleagul de la Maddalena, de câțiva ani rezervă naturală protejată, se ajunge cu bărcile care pleacă zilnic de pe plaja de la Baja Sardinia și după ce v-au dus pe insulele cele mai frumoase (Caprera, La Maddalena, Spargi, Budelli, Razzoli e Santa Maria) se întorc dupăamiaza târziu. Pentru cei care vor, cele două insule principale ale arhipeleagului (Caprera și La Maddalena) se pot ajunge cu mașina datorită colegamentelor maritime, între Palau și La Maddalena care, la rândul său, este colegată cu insulele Caprera cu sugestivul pod de fier. Insula Caprera în plus oferă un peisaj necontaminat bogat în păduri care se extind în spatele minunatelor plaje și stânci de granit roz, este și insula unde se găsește celebra casă a lui Giuseppe Garibaldi.

Baja Sardinia prin urmare, oferă posibilitatea de a petrece o minunată vacanță într-o localitate liniștită potrivită familiilor, cufundată în verde și înconjurată de una dintre mările cele mai frumoase ale Italiei, la puțini chilometri de celebrele vile ale personajelor spectacolelor, fotbaliști și bogați internaționali.Rar se pleacă de pe aceste meleaguri fără a rămâne îndrăgostiți și cu dorința de a reveni.

VEZI HARTA