Residence Pineta Uno

Vai alla tua lista
Prețul minim

-

Residence Pineta Uno pune la dispoziție apartamente care pot fi la parter sau la primul etaj cu un patio sau balcon amenajat, dispun de servicii, TV, mașină de spălat vase, mașină de spălat(nu este prezentă în monolocal) și se împart în: Mono 2 la primul etaj cu mansardă și zonă de gătit, canapea extensibilă matrimonială și terasă; Trilo 4 pe două nivele colegate cu o scară internă comodă, cu patio sau balcon amenajat, largă zonă de zi, bucătărie separată și 2 camere; Quadri 5 DS: alcătuite ca cele Trilo 4 cu o cameră single în plus și grup sanitar dublu; Quadri 6 DS alcătuite ca cele trilo 4 cu o cameră dublă în plus și două băi. În toate categoriile nu este disponibilă adăugarea unui pat suplimentar. Frumoasa plajă de nisip fin de la Baia Sardinia la o distanță de 250 metri și cu plată este posibil să efectuați sporturi balneare și cursuri de wind-surf. Structura se găsește la 300 metri de centrul de la Baia Sardinia, unde se găsesc market-uri, restaurante, pizzerie, baruri, discoteci, ziare și la 35 km de aeroportul și de portul de la Olbia. La dispoziția oaspeților care ajung în Residence cu mașina privată, este o parcare privată nesupraveghiată și un mic oficiu de primire.

Localitatea
Baja Sardinia este una dintre localitățile cele mai cunoscute ale Coastei Smeralda, dispusă ca un evantai pe un larg golf, cu o plajă cu ape cristaline și un nisip super fin, în fața arhipeleagului La Maddalena și la circa 4 km la vest de Porto Cervo. Zona este furnită de servicii de înaltă calitate, de fapt este concentrarea receptivă majoritară a Sardiniei, cu hoteluri de 4 și de 3 stele. Sportul care se bucură de cea mai mare popularitate în localitate este windsurf și vela, și pentru combinația reușită dintre curenții de aer și vânturile favorabile care permit practicarea lor în situațiile cele mai potrivite. Baja Sardinia prin urmare, oferă posibilitatea de a petrece o minunată vacanță într-o localitate liniștită potrivită familiilor, cufundată în verde și înconjurată de una dintre mările cele mai frumoase ale Italiei, la puțini chilometri de celebrele vile ale personajelor spectacolelor, fotbaliști și bogați internaționali.Rar se pleacă de pe aceste meleaguri fără a rămâne îndrăgostiți și cu dorința de a reveni.

De vizitat și de cunoscut
Baja Sardinia este una dintre localitățile balneare cele mai celebre, și pentru localele și discotecile care însuflețesc nopțile de vară, principalele Ritual și Phi Brach. Fiind localitate de mare, majoritatea atracțiilor de la Baja Sardinia sunt dedicate sporturilor de apă, datorită poziției de la plaje, expuse vânturilor și curenților. Excursiile cu barca sunt modul cel mai bun pentru a cunoaște Baja Sardinia și tot nordul. În fiecare zi nenumărate îmbarcații pleacă din porturile turistice și porturile principale cum ar fi Porto Cervo, Baja Sardinia, Cala Bitta, Cannigione și Palau.

De nepierdut este și arhipeleagul de la Maddalena, se ajunge ușor cu barca și traghetele care pleacă zilnic de la Baja. Oexcursie de acest tip este obligatorie absolut: peisaje necontaminate și bogate de rezerve naturale și păduri(Arhipeleagul de la Maddalena a fost indicat de curțnd ca zonă protejată) și de plaje paradisiache fac din arhipeleag un loc de o frumusețe greu de descris.

Printre plajele cele mai frumoase ale Bajei Sardinia și împrejurimi de vizitat, se amintesc: Cala Battistoni, plaja în jurul căreia a luat viață Baja Sardinia, o oglondă de mare turcoaz care dispune de toate serviciile printre care baruri, hoteluri, restaurante, magazine și plaja este liberă; Cala Bitta, un golfuleț natural cu o mare albastră care găzduiește și un mic port; Plaja de la Tre Monti, o plajă neatinsă printre stânci granitice. Către Porto Cervo, minunată este Cala Granu, un mic golf printre vegetația mediteraneană și stâncile de granit la puțini pași de Porto Cervo. Frumoase și plajele de la Capriccioli, Poltu li Coggji, Liscia Ruja și La Celvia.

The Ritual Club o peșteră naturală găzduiește în fiecare an djs de faima internațională care propune o selecție de muzică destul de căutată, sound internațional și o locație specială făcând un Ritual unic.

Servicii pentru oaspeții hotelului nostru
Check in de la ora 17.00 la 20.00.
Check out până la ora 10.00.
Intrări libere de minim 3 nopți de la 06/05-03/06 și de la 16/09-14/10.
Minim 7 nopți cu sosiri sâmbăta și  marția în restul perioadelor.
Animale nu sunt admise. 

Servicii gratuite oferite oaspeților hotelului nostru
Parcare auto privată nesupreveghită.
Serviciu concierge.
Depozit bagaje.
Agenție turism.
Reception h24.

Servicii cu plată
Serviciu spălătorie.
Navetă aeroportuală.
Serviciu plajă.
Serviciu baby-sitter.
Schimbul lenjeriei.
Închiriat auto și scooter.

Activități
Scufundări marine (cu plată).
Masaje și tratamente (cu plată).
Excursii pe munte (cu plată).

Nu sunt incluse
Taxa de sejur.
Asigurarea medicală și a bagajului.
Bacșișul și tot ce nu este indicat anterior.
Schimbul facultativ de lenjerie de pat și de baie. 
Depozit pentru apartamente de euro 150,00 care va fi restituit la plecare.
Sumă forfetară obligatorie peste 2 ani cuprinzând, consum energetic, primul schimb de lenjerii de pat și de baie cu schimb la săptămână, curățenia finală, zona de gătit trebuie curățată de client. 

Suplimente
Pătuț euro 5,00 la zi.
Curățenia finală a zonei de gătit dacă nu este efectuată de client euro 25,00.
Schimb facultativ al lenjeriei de pat și de baie euro 15,00 de persoană la schimb.
Sumă forfetară obligatorie peste 2 ani euro 63,00 de persoană pe săptămână, și pentru sejururi inferioare.

Notă
Reducerile și suplimentele pot varia și pot fi consultate în cartela prenotează.

Te ajutăm sa achizionezi

Ai nevoie de mai multe informatii?
Dorești să rezervi această călătorie? Vorbește direct cu operatorul nostru!