Barano d'Ischia

Printre mare, munte și terme

Gli hotel consigliati in Barano d'Ischia

La nostra scelta tra i migliori hotel della zona

Quando vuoi venire in Barano d'Ischia? Scopri le migliori tariffe accorpate per periodo: NOIEMBRIE CRĂCIUN REVRLAȚIE VALENTINE ❀ Festa della Donna Natale e Capodanno Paşte
Vai alla tua lista
Hotel La Mandorla
Preț de la

€ 35

Preț de la

€ 25

Hotelul La Luna este situat în Barano d’Ischia, la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Ischia Porto. Are o piscină în aer liber cu hidromasaj și un centru de fitness complet echipa ...

Economisește până la 50% înscriindu-te la pagina noastră de noutăți!

Vei primi prin e-mail ofertele exclusive pentru Ischia rezervate persoanelor înscrise

Barano d'Ischia este o comună articolată pe mai multe cartiere care apare în marea măsură cățărat pe o colonă de circa 200 m deasupra mării, plăcută vara pentru că e răcoroasă și ventilată de briza mării. Cu toate că prevale zona colinară, peisajul de la Barano este cu totul altceva decât omogen. De pe înălțimile maxime ale localității de la Buonopane se coboară repede la nivelul mării cu a sa lungă plajă Maronti, se urcă pe sugestive excursii către vârfurile muntelui Vezzi și al muntelui Trippodi, până la sanctuariul Madonnei Montevergine, sau parcurgând marginile craterului scarrupata cu ale sale stânci de pe mare care compectează malul nisipos ai Marontilor.

Din centrul de la Barano, destul de sugestiv este panorama de care se poate bucura de pe terasa bisericii San Rocco, din omonina piață. De aici este posibil să îmbrățișați cu privirea întregul arc care duce de la punta San Pancrazio la Sant'Angelo, sau să vă îndreptați către interior să admirați colina întreruptă de cultivații, de livezi și de vii.

Originea vulcanică a colinei pe care se ridică Barano este cauza marii concentrații de izvoare și puncte termale din această zonă. Cele mai importante sunt cea de la Olmitello, în apropierea Maronti, și mai ales cea de la Nitrodi, la Buonopane, care pe mult timp a oferit strălucire și importanță pentru întreaga zonă. Numele se datorează Ninfei Nitrodi pe care antichii o credeau protectoarea zonei.

VEZI HARTA