Barano d'Ischia

Printre mare, munte și terme

Hotelurile recomandate in Barano d'Ischia

Hotel La Mandorla

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Barano d'Ischia 8.7 Fabulos

Hotelul La Mandorla este situat pe frumoasa plajă din Maronti. Locația sa garantează liniște absolută și, în același timp, vă permite să ajungeți rapid în fiecare punct al insulei. Are un ...

La € 43 / persoană noapte

Hotel La Luna

Hotel starsHotel starsHotel stars Ischia Barano d'Ischia

Hotelul La Luna este situat în Barano d’Ischia, la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului Ischia Porto. Are o piscină în aer liber cu hidromasaj și un centru de fitness complet echipa ...

La € 24 / persoană noapte

Barano d'Ischia este o comună articolată pe mai multe cartiere care apare în marea măsură cățărat pe o colonă de circa 200 m deasupra mării, plăcută vara pentru că e răcoroasă și ventilată de briza mării. Cu toate că prevale zona colinară, peisajul de la Barano este cu totul altceva decât omogen. De pe înălțimile maxime ale localității de la Buonopane se coboară repede la nivelul mării cu a sa lungă plajă Maronti, se urcă pe sugestive excursii către vârfurile muntelui Vezzi și al muntelui Trippodi, până la sanctuariul Madonnei Montevergine, sau parcurgând marginile craterului scarrupata cu ale sale stânci de pe mare care compectează malul nisipos ai Marontilor.

Din centrul de la Barano, destul de sugestiv este panorama de care se poate bucura de pe terasa bisericii San Rocco, din omonina piață. De aici este posibil să îmbrățișați cu privirea întregul arc care duce de la punta San Pancrazio la Sant'Angelo, sau să vă îndreptați către interior să admirați colina întreruptă de cultivații, de livezi și de vii.

Originea vulcanică a colinei pe care se ridică Barano este cauza marii concentrații de izvoare și puncte termale din această zonă. Cele mai importante sunt cea de la Olmitello, în apropierea Maronti, și mai ales cea de la Nitrodi, la Buonopane, care pe mult timp a oferit strălucire și importanță pentru întreaga zonă. Numele se datorează Ninfei Nitrodi pe care antichii o credeau protectoarea zonei.

Discută cu noi:

Urmăriți-ne pe:

Sau scrie-ne:

Apăsând butonul de trimitere, declar că am citit și înțeles informațiile privind prelucrarea datelor mele personale furnizate de Travellero. (Vizualizează)

Discută cu noi

Clubul Travellero

Intră în comunitatea Travellero Club și beneficiază de avantaje și reduceri exclusive, rezervate doar pentru călătorii noștri. Travellero în vacanță cu adevărat!

  • Tarife specialeTarife speciale
  • Beneficiu și cadouri exclusiveBeneficiu și cadouri exclusive
  • Sconto suplimentarSconto suplimentar
  • Colectezi puncte de vacanțăColectezi puncte de vacanță
Intră în comunitatea călătorilor!

Intră în comunitatea călătorilor!

Apăsând butonul "Intră în club", declar că am citit și înțeles informațiile referitoare la prelucrarea datelor mele personale furnizate de către Travellero. (Vizualizează)